| Nu fi-ţi fraieri! | |
|
+3Invader Lamu Zummy Bishop † 7 participanți |
Autor | Mesaj |
---|
Bishop † Cronicar Dramatic
Sex : Zodiac : Mesaje : 160 Puncte : 289 Reputatie : 11 Varsta : 29
| Subiect: Nu fi-ţi fraieri! Mar Dec 06, 2011 1:33 am | |
| De ce l-am numit aşa, deoarece merită numit aşa. Nu ştiu dacă era bine aici, puteam şi în altă parte, dar dacă nu observaţi ce face Zummy for us, it`s relly bad, verry, very bad. Ea nu a anunţat nicăieri, dar normal voi cred că aţi văzut dar aţi trecut şi nu aţi luat în seamă, cu toate că vă surâd ideile bune. >:I
S-au băgat noi concursuri şi acum când vin sărbătorile este un concurs foarte frumos (dacă nu mă înşel a venit o fată la sugestii şi a spus ceva şi cred că de acolo a răsărit totul). Chiar dacă nu sunteţi buni în a scrie poveşti ca Ion Creangă sau Camil Petrescu, sau mai ştiu eu ce autor român sau străin, ar fi frumos să participaţi. : ) Nu de alta, dar este distractiv şi e bine să încercaţi, că nu vă decapitează absolut nimeni. Da, poate nu aveţi timp, dar încercaţi măcar şi voi, 2-3 copii. : (
Că noi criticii nu vă devorăm. : )) Şi în acelaşi timp se mai trezeşte la viaţă forumul, mai vă relaxaţi, mai uitaţi de şcoală... în măsa ei să o ducă. >__<
Deci ăsta este anunţul: S-a deschis un thread cu un concurs de iarnă Aşa că nu vă temeţi să participaţi. | |
|
| |
Zummy QueenBee
Element : Sex : Zodiac : Mesaje : 3505 Puncte : 5384 Reputatie : 171 Varsta : 111
| Subiect: Re: Nu fi-ţi fraieri! Dum Dec 25, 2011 7:26 am | |
| Merci pentru intentie scumpa mea ^^ Dar si-asa, nimeni nu s-a sinchisit. Daca nu vor concursuri, zau ca nu mai deschid si nu o sa mai organizez nimic data viitoare. Pentru ca-mi fac nervi degeaba.
Inca o data, merci mult de intentie ^^ O zi buna !! | |
|
| |
Invader Lamu Membru Forum
Sex : Zodiac : Mesaje : 212 Puncte : 279 Reputatie : 3 Varsta : 38
| Subiect: Re: Nu fi-ţi fraieri! Dum Dec 25, 2011 10:47 am | |
| Of eu fiind noou nu stiam. As fi vrut sa imui pun imaginatia la incercare dar vad ca s-a incis concursu fara sa participe mnuiimeni la el. Dar totusi o sa fac un astfel de fic in afara concursului doar de dragul de a il face si va rog sa ma ciriticati de pe acelasi barem chiar daca nu sunt in cadrul concursului :) | |
|
| |
Zummy QueenBee
Element : Sex : Zodiac : Mesaje : 3505 Puncte : 5384 Reputatie : 171 Varsta : 111
| Subiect: Re: Nu fi-ţi fraieri! Dum Dec 25, 2011 10:59 am | |
| Poi succes cu ficul ^^ Si ce sa mai spun =]] ... daca mai vreti concursuri participati la ele ! | |
|
| |
Miranda^_^ Membru Forum
Element : Sex : Zodiac : Mesaje : 110 Puncte : 137 Reputatie : 3 Varsta : 28
| Subiect: Re: Nu fi-ţi fraieri! Mar Dec 27, 2011 8:12 am | |
| Eu sunt noua, iam zis si lui Zummy cand am intrat si am aflat de concurs ca vreau sa ma inscriu. As dori ca aceste concursuri sa fie mai rasunatoare, daca participa cativa useri nu prea exista concurenta si sentimentul ca castigi nu este atat de mare. | |
|
| |
Hakusho Membru Forum
Sex : Zodiac : Mesaje : 28 Puncte : 34 Reputatie : 0 Varsta : 25
| Subiect: Re: Nu fi-ţi fraieri! Mier Dec 28, 2011 4:00 am | |
| Complet deacord cu Miranda,cand sunt mai putini concurenti,concursul numai are acel farmec,iar concurentul care castiga,nu mai e atat de satisfacut de castig.Pacat totusi ca s-a inchis concursul de iarna..as fi participat daca m-as fi inregistrat atunci.. | |
|
| |
ZuZa_Roxa Membru Activ
Sex : Zodiac : Mesaje : 1241 Puncte : 1459 Reputatie : 69 Varsta : 28
| Subiect: Re: Nu fi-ţi fraieri! Joi Ian 05, 2012 5:18 am | |
| In concluzie membrii forumului trebuie sa participe si la concursuri , asa ca nu ezitati si mai si votati | |
|
| |
вüвü ๏ ̯͡๏ Administrator
Element : Sex : Zodiac : Mesaje : 824 Puncte : 912 Reputatie : 30 Varsta : 27
| |
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Nu fi-ţi fraieri! | |
| |
|
| |
| Nu fi-ţi fraieri! | |