| Heey Becky is heer ;c C: !! | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
Becky(D) Membru Nou
Sex : Zodiac : Mesaje : 19 Puncte : 31 Reputatie : 0 Varsta : 28
| Subiect: Heey Becky is heer ;c C: !! Vin Iul 08, 2011 12:25 am | |
| Bunaa :D !! Aici eu prezenta ! Deci numele meu este Becky :x !! Imi place sa ma dau k rolele , skate`ul , sa stau pe mess si mukte altele :D ! Culoartea mea preferata : mov :x ! Numar norocos : 13 . Ce sa mai zic despre mine :-? .. Pai uite o pic. sa vezi cum arat :D ! . Daca mai vreti sa aflati ceva nu ezitati sa ma intrebati :D ! | |
|
| |
Yumi Membru Forum
Sex : Zodiac : Mesaje : 184 Puncte : 217 Reputatie : 6 Varsta : 26
| Subiect: Re: Heey Becky is heer ;c C: !! Vin Iul 08, 2011 1:11 am | |
| Ola my dear! Sunt Yumi :D si fiind prima care iti da com, iti urez un calduros "Welcome to W-las" :cheers: Pei ma bucur ca ni te-ai alaturat. Te asteptam cu pareri, discutii, ficuri si tot ceea ce vrei sa ne mai arati pe acest link. :pirat: Am o intrebare: De unde esti? | |
|
| |
Becky(D) Membru Nou
Sex : Zodiac : Mesaje : 19 Puncte : 31 Reputatie : 0 Varsta : 28
| Subiect: Re: Heey Becky is heer ;c C: !! Vin Iul 08, 2011 1:32 am | |
| Pai draga mea Yumi iti multumesc pentru urare si sunt din Campina :D .. Tu de unde esti .. Si scuzati`mi off topic-ul :
Yumi te implor hai pe chat :(( !! | |
|
| |
ZuZa_Roxa Membru Activ
Sex : Zodiac : Mesaje : 1241 Puncte : 1459 Reputatie : 69 Varsta : 28
| |
| |
Renesmee Membru Activ
Sex : Zodiac : Mesaje : 831 Puncte : 883 Reputatie : 36 Varsta : 27
| Subiect: Re: Heey Becky is heer ;c C: !! Vin Iul 08, 2011 2:43 am | |
| Salut , Becky ! Bun venit pe forum ! >:d< Eu ma numesc Alexandra , dar imi poti spune Ale , sau Renesmee sau oricum doresti . :)) He , he , cate avem in comun ! Culoarea mea favorita este tot mov [ apoi verde si roz ] , imi place sa ma dau cu skateboard`ul lui frate`meo si cu rolele [ Cu rolele am incercat acum ceva timp in parc , n`a fost prea bine . Sunt incepatoare si inca invat sa ma tin pe picioare . :)) ] Phey , numarul meu norocos nu stiu care este , dar preferatul meu este noua . :cheers: Si .. , cam atat . :-? :)) Pe curand ! Cu drag , Renesmee . :* | |
|
| |
Zummy QueenBee
Element : Sex : Zodiac : Mesaje : 3505 Puncte : 5384 Reputatie : 171 Varsta : 111
| Subiect: Re: Heey Becky is heer ;c C: !! Vin Iul 08, 2011 4:36 am | |
| hez bun venit si tie scumpo | |
|
| |
Voltura Administrator
Element : Sex : Zodiac : Mesaje : 230 Puncte : 287 Reputatie : 4 Varsta : 29
| Subiect: Re: Heey Becky is heer ;c C: !! Vin Iul 08, 2011 12:38 pm | |
| Asi vrea sa-ti scriu si tie un roman dar nu cred ca ma mai tine bateria.... Stii faza cu Bun venit? ca sa n-o mai zic si eu ca imi este lene considera-te bine venita! Sper ca nu-ti plac maelele! | |
|
| |
Zummy QueenBee
Element : Sex : Zodiac : Mesaje : 3505 Puncte : 5384 Reputatie : 171 Varsta : 111
| Subiect: Re: Heey Becky is heer ;c C: !! Mar Iul 12, 2011 2:03 am | |
| bine zis voltura sau bine intrebat deci speram ca nu-ti plac sau daca iti plac speram sa nu fii inebunita dupa ele :D deci draga zine mai multe despre tine | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Heey Becky is heer ;c C: !! | |
| |
|
| |
| Heey Becky is heer ;c C: !! | |
|