☼ Lσνє αηιмє 4єνєя ☼
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

☼ Lσνє αηιмє 4єνєя ☼

☼ - > - > - > ♀ ☺ ♥ Fa-ti cont si distreaza-te alaturi de noi! ♥ ☺ ♂ < - < - < - ☼

AcasaPortalUltimele imaginiCăutareÎnregistrareConectare

That`s me-->

In jos 
+5
Gaara
Psycho
Klau
Zummy
deLL Nu Vreau. <3
9 participanți
AutorMesaj
deLL Nu Vreau. <3
Membru Forum
Membru Forum
deLL Nu Vreau. <3

Element : Lighting
Sex Sex : feminin
Zodiac Zodiac : Sagetator
Mesaje Mesaje : 104
Puncte Puncte : 118
Reputatie Reputatie : 5
Varsta : 27

That`s me--> Empty
MesajSubiect: That`s me-->   That`s me--> Icon_minitimeVin Dec 09, 2011 11:54 am

Ho ho ho, my dears!That`s me--> 1169987509 Aici Delia <3!That`s me--> 3547584935 Deci "helaaaauu` evribodi"!That`s me--> 2190422030 Noo` gata cu gluma!That`s me--> 1248471299
So..ati aflat numele meu, Delia insa lumea`mi zice deLL, practic mama mi`a dat acest "nickname"That`s me--> 2190422030 !
Am 15 ani[adica in 6 zile ii fac dar tot 15 se ia la scoteala] si sunt eleva in clasa a9-a F la filologie!That`s me--> 40661853
Nu`s eu un geniu insa nici prostanaca nu sunt. Nu pot zica ca nu`mi place la liceu da nici ca`mi place!That`s me--> 2573821307 Asta`i secret!
Felul meu de a fi este acea persoana hazlie care rade din orice, adica sunt de-a dreaptul pur si simplu!That`s me--> 2190422030 Ocupatia mea de baza este bantuitul internetului, in principiu sunt o persoana lenesa, chiar si amam maea mi`a zis asta!
Sunt un iubitor de vanilie si anime, favoritul meu fiind InuYasha. Am venit aici la Love.Anime.Naruto.Story ca sa` mi fac noi prieteni si sa mai descopar noi ficuri, desene, poezi etc. Am inspectat forumul si e foarte frumos conturat! Bravo Adminului, logo`ul e chiar "misto".
Ma atasez usor de oameni insa la inceput nu sunt foarte deschisa!That`s me--> 3669069390
Un id de contact--> kid.zapacit96[yahoO]
Multumesc pentru atentie si o seara buna! Peace ya!That`s me--> 4202481384
Sus In jos
http://inuworld.forumgratuit.ro
Zummy
QueenBee
QueenBee
Zummy

Element : Death
Mesaje Mesaje : 3505
Puncte Puncte : 5384
Reputatie Reputatie : 171
Varsta : 111

That`s me--> Empty
MesajSubiect: Re: That`s me-->   That`s me--> Icon_minitimeVin Dec 09, 2011 12:44 pm

Hello !
Bun venit pe forum !
iti urez distractie placuta si o multime de prieteni
Sa fi activa si sa respecti regulamentul ^^
Sus In jos
https://loveanime4ever.forumgratuit.ro
Klau
Cronicar Dramatic
Cronicar Dramatic
Klau

Element : Water
Zodiac Zodiac : Pesti
Mesaje Mesaje : 2751
Puncte Puncte : 2805
Reputatie Reputatie : 7

That`s me--> Empty
MesajSubiect: Re: That`s me-->   That`s me--> Icon_minitimeSam Dec 10, 2011 1:04 am

Hi, my darling!! I am Claudia!! Dar imi poti spune Klau si sincer asa prefer. Bun venit la noi si sper sa ai parte de cat mai multa distractie si prietenii. Intrebari:
-Ce culoare iti place?
-Ce fel de muzica asculti? Nu neaparat un gen..
-Ai vreo carte preferata? Care e?
Asa.. Cam atat.. Sa-ti spun cate ceva despre mine.. Pai.. Iubesc anime-urile, printre preferatele mele numarandu-se: Naruto si Kuroshitsuji. Iubesc sa scriu ficuri de orice fel, sa citesc, sa ascult "muzica mea", pentru ca nu am un gen favorit.
Aa.. Si mie imi place InuYasha. Ii iubesc urechiusile alea dragute, dar nu am mai vazut de mult. Imi place culoarea albastru, urasc fitosii si rozul, iubesc animalele, in special cainii si iepurii, urasc vara si iubesc primavara. Cam atat.. Daca mai ai intrebari, te rog sa mi le adresezi. Ok.. Sper sa imi raspunzi cat mai repede la intrebari si... ByE!!
Sus In jos
deLL Nu Vreau. <3
Membru Forum
Membru Forum
deLL Nu Vreau. <3

That`s me--> Empty
MesajSubiect: Re: That`s me-->   That`s me--> Icon_minitimeSam Dec 10, 2011 3:06 am

Ulalala` Klau ce ne`am nimerit!That`s me--> 1115895209 Eu am mai auzit de tine de la prietena mea Lex. Acum sa`ti raspund:

1`Culoarea mea preferata este mov insa un un "big fan" al albastrului, insa si portocaliul imi place!

2` Un gen de muzica..poi ar fi cam majoritatea mai putin populara si manelele. Adica nu am nimic cu muzica populara insa nu mi se potriveste, in schimb manelele, nu`s fana a lor. "Suna telefoanele ca dracii"..iti dau eu numa telefone...Nu`s eu ascultatoare de manele insa la o petrecere nu lipseste oricat te`ai chinui! Adevarul ca e pe unele le mai agreez...

3`O carte..uite aici nu prea am ce sa`ti zic deoarece eu nu citesc, insa a fost o caret pe acre o citea mama si chiar mi`a placut se nume: Tu esti tatal copilului meu insa nu`s prea sigura cine a scris`o. Nu`mi place sa citesc ec`mi da de la scoala asa ca nu ma prea avat prin biblioteci!--> Sa revenim.

Iti place InuYasha si nu`ti place culoarea roz, pfooai aici m`ai prins si eu sunt de aceeasi parere in ambele privinte. InuYasha este superb si ce mai urechi are..aaa si mai e ceva sa`ti zic, eu o urasc pe Kikyo. Esti importriva acelor pitzi de pe strazile Romaniei, interesantr cand vad una imi vine sa`i dau foc..da`i fiinta Lui si trebuie s`o lasam in pace! SA stii ca animalul meu favorit este calul, ciudat nu? :)) Ma rog...App imi place avatarul tau..Vampire Kight! xD. Nu stiu ce crezi tu dar eu as fi preferat ca, Yuuki sa ramana cu Zero nu cu, Kaname!!

Merci de primire Klau pa-pa!
Sus In jos
Psycho
Membru Apreciat
Membru  Apreciat
Psycho

Element : Death
Zodiac Zodiac : Gemeni
Mesaje Mesaje : 1338
Puncte Puncte : 1452
Reputatie Reputatie : 22
Varsta : 14

That`s me--> Empty
MesajSubiect: Re: That`s me-->   That`s me--> Icon_minitimeSam Dec 10, 2011 4:34 am

Heya you!
Eu sunt psihopata dupa yaoi. Incantata?
Sedere palcuta :waface:

Psycho XD
Sus In jos
deLL Nu Vreau. <3
Membru Forum
Membru Forum
deLL Nu Vreau. <3

That`s me--> Empty
MesajSubiect: Re: That`s me-->   That`s me--> Icon_minitimeSam Dec 10, 2011 12:43 pm

Pshycho si mie`mi place mult Yaoi insa mereu m`am avantat spre Yuri!

Aaa da Zummy am uitat, mercii, ma scuzi!:D
Sus In jos
Gaara
Membru Forum
Membru Forum
Gaara

Sex Sex : masculin
Mesaje Mesaje : 115
Puncte Puncte : 128
Reputatie Reputatie : 9

That`s me--> Empty
MesajSubiect: Re: That`s me-->   That`s me--> Icon_minitimeSam Dec 10, 2011 1:39 pm

Bun venit pe forum ^^
Sus In jos
Elyy
Membru Activ
Membru Activ
Elyy

Zodiac Zodiac : Taur
Mesaje Mesaje : 406
Puncte Puncte : 506
Reputatie Reputatie : 30
Varsta : 26

That`s me--> Empty
MesajSubiect: Re: That`s me-->   That`s me--> Icon_minitimeDum Dec 11, 2011 12:00 am

Bine ai venti pe forum Delia, imi pare bien sa te cunosc, eu sunt Elyy
distractie palcuta pe forum si spor la postat bye
Sus In jos
deLL Nu Vreau. <3
Membru Forum
Membru Forum
deLL Nu Vreau. <3

That`s me--> Empty
MesajSubiect: Re: That`s me-->   That`s me--> Icon_minitimeDum Dec 11, 2011 3:07 am

Mercii frumos!>:D<

SIgur o sa`mi placa aici!:*:*
Sus In jos
ZuZa_Roxa
Membru Activ
Membru Activ
ZuZa_Roxa

Zodiac Zodiac : Leu
Mesaje Mesaje : 1241
Puncte Puncte : 1459
Reputatie Reputatie : 69
Varsta : 28

That`s me--> Empty
MesajSubiect: Re: That`s me-->   That`s me--> Icon_minitimeDum Dec 11, 2011 8:44 am

Buna Delia imi pare bine :lol!:
Sper sa te distrezi pe forumul nostru si sati faci muulti prieteni That`s me--> 3630314092
De intrebari sa ocupat Klau , deci bun venit That`s me--> 960134461
Sus In jos
https://loveanime4ever.forumgratuit.ro/
deLL Nu Vreau. <3
Membru Forum
Membru Forum
deLL Nu Vreau. <3

That`s me--> Empty
MesajSubiect: Re: That`s me-->   That`s me--> Icon_minitimeMier Dec 14, 2011 12:39 pm

Da Rox mercii!
Sper sa ne intelegem bine cu totii!
:x
Sus In jos
.allii.
Membru V.I.P
Membru V.I.P
.allii.

Mesaje Mesaje : 655
Puncte Puncte : 707
Reputatie Reputatie : 24
Varsta : 26

That`s me--> Empty
MesajSubiect: Re: That`s me-->   That`s me--> Icon_minitimeJoi Dec 15, 2011 12:45 pm

Hei scumpiiii >:d< Bine ai venit pe forum scumpo .. da stiu , esti aici de vre`o saptamana [ cred :-? ] dar eu abia acum m-am trezit .. Srry
Vreau sa iti urez sedere placuta si sa iti faci multi prieteni :D
Din cate am citit in descrierea ta esti genul de persoana care vorbeste mult si rade si mai mult :)) imi plac foarte mult genul asta de oameni deci cred ca ne vom intelege de minune:>

Pai cred ca ne mai "vedem " pe aici . bye
Sus In jos
ღ๔ιzzιღ
Membru Forum
Membru Forum
ღ๔ιzzιღ

Zodiac Zodiac : Pesti
Mesaje Mesaje : 25
Puncte Puncte : 29
Reputatie Reputatie : 2
Varsta : 28

That`s me--> Empty
MesajSubiect: Re: That`s me-->   That`s me--> Icon_minitimeVin Dec 23, 2011 12:21 pm

Buna
Imi pare bine de cunostinta
Sper sa ne intelegem bine si daca vrei sa fim prietene
That`s me--> 1882223671
Avand multe in comun sper sa ne intelegem
Zbye
Sus In jos
Continut sponsorizat

That`s me--> Empty
MesajSubiect: Re: That`s me-->   That`s me--> Icon_minitime

Sus In jos

That`s me-->