Buna !
Pai , capitolul tot scurt este .. dar te`ai scuzat pentru asta .
L`ai corectat ? Pentru ca ai cateva greseli .. : dculeat`o - dulceato , Prindema - prinde-ma , cumite - cuminte , inceo - incep , prcing-uri - piercing-uri
. Felu` paispe` - felul paispe sau felu' paispe , m`am inrosit - m-am inrosit , m`au tinut - m-au tinut .. acestea le-ai despartit corect , insa arata mai bine cu cratima atunci cand povestesti . :D De aceea le-am postat .
Si daca vrei , atunci cand scrii cuvinte in japoneza , sau oricare alta limba , ai putea sa le notezi cu " *1 , *2 , *3 " si asa mai departe , sau cu oricare alt semn , apoi sa le postezi la sfarsitul fic`ului si sa scrii ce inseamna ?
Cred ca te`am bagat de tot in ceata , asa ca iti dau un exemplu :
Ai inceput capitolul .....
- Arigatou*1 , Shin-kun ! ...
... ai terminat capitolul .
*1 Arigatou ! ( japoneza ) - Multumesc !
Fic`ul mi s`a parut interesant inca de cand am citit primul capitol . :P Dar daca faci capitole asa scurte sau cu greseli probabil multi vor " abandona " cititul din cauza asta .. Chiar si eu faceam asa in trecut .
Astept next`ul , ne`ai lasat in suspans cu " El mi-a spus ... " . :P
Sper sa nu te superi ca ti`am atras atentia asupra greselilor facute , dar e chiar pacat ! .. Asa ca lasa lenea si apuca-te sa scrii capitole mari si corectate ! Nu trebuie neaparat sa pui multa actiune intr-un capitol , e de ajuns sa se intample un eveniment si sa ai destula descriere a celor intamplate , locurile in care se afla personajele , personajele insusi , sentimentele lor s.a.m.d [ parerea mea . ]
Te pup ! :*
Cu drag ,
Renesmee .