Psycho Membru Apreciat
Element : Sex : Zodiac : Mesaje : 1338 Puncte : 1452 Reputatie : 22 Varsta : 14
| Subiect: Naruto Uzumaki Joi Dec 15, 2011 6:31 am | |
| Naruto Uzumaki Rashesim (Naruto) este principalul protagonist al seriilor Naruto. Rashesim este un ninja afiliat cu satul Konoha, dorind sa devina un Hokage, sau liderul satului. Datorita faptului ca este gazda Vulpii cu Noua Cozi, este evitat de ceilalti sateni. El compenseaza acest lucru cu personalitatea sa si pe parcursul seriilor, reuseste sa se împrieteneasca cu alti ninja din satul Konoha si din alte sate. Are o relatie foarte apropiata cu colegul lui ninja, Sasuke Uchiha tratându-l ca un frate. Rashesim este foarte ambitios, copilaros, independent, prietenos si foarte incapatat.În seria japoneză este dublat de Junko Takeuchi iar în cea engleză de Maile Flanagan. Naruto este nascut pe 10 octombrie, zodia balanței.Well, e carcaterul meu favorit. Glumet si copilaros = my gust! Nu prea am ce spune despre el, in afara ca este personajul meu favorit. Psycho XD | |
|
Miranda^_^ Membru Forum
Element : Sex : Zodiac : Mesaje : 110 Puncte : 137 Reputatie : 3 Varsta : 28
| Subiect: Re: Naruto Uzumaki Lun Dec 26, 2011 8:04 am | |
| Presupun k trebuie sa vb de el...
Nu este tocmai favoritul meu... dar are un loc al lui. Asa cum ai spus si tu, este foarte amuzant, iar sufletul este nobil. Dar in ciuda la toate astea el nu apare in ficuri ca si rol principal, am observat asta de-a lungul timpului, pe mai multe forumuri. L-am intalnit chiar si rol negativ, de fiecare data caracterul lui fiind schimbat. | |
|
★♥Alexia Maria♥★ Membru Premiat
Element : Sex : Zodiac : Mesaje : 887 Puncte : 1067 Reputatie : 6 Varsta : 27
| Subiect: Re: Naruto Uzumaki Lun Dec 26, 2011 10:47 am | |
| Unul din caracterele mele preferate, imi place ca e glumet dar, uneori este enervant. Altceva super la el ar fi tehniciile dar si faptul ca are parul blond si ochii albatrii. | |
|
Sasuke Membru Forum
Element : Sex : Zodiac : Mesaje : 105 Puncte : 117 Reputatie : 6 Varsta : 27
| Subiect: Re: Naruto Uzumaki Vin Mar 23, 2012 11:33 pm | |
| Naruto are ocul lui specail in acea poveste care mai mult e vb despre el si cum vrea sa devina Hokage | |
|
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Naruto Uzumaki | |
| |
|