| Materia preferata | |
|
+11Catsz sakura chan AleKidd Elyy FrozenDream ● Lene ZuZa_Roxa • ˚ •˛•˚ Noona• ˚ •˛•˚ Zummy .allii. ★♥Alexia Maria♥★ 15 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
★♥Alexia Maria♥★ Membru Premiat
Element : Sex : Zodiac : Mesaje : 887 Puncte : 1067 Reputatie : 6 Varsta : 27
| Subiect: Materia preferata Joi Dec 22, 2011 12:01 am | |
| Materia mea preferata ar fi chimia. Imi plac experimentele, profesorul e de treaba si chiar mi-as dori sa fiu chimista.
Ultima editare efectuata de catre ★♥Alexia Maria♥★ in Vin Dec 23, 2011 8:52 am, editata de 2 ori | |
|
| |
.allii. Membru V.I.P
Sex : Zodiac : Mesaje : 655 Puncte : 707 Reputatie : 24 Varsta : 26
| Subiect: Re: Materia preferata Joi Dec 22, 2011 12:19 am | |
| Pai materia mea preferata este matematica pentru ca pur si simplu este materia care o inteleg cel mai bine :d Nu degeaba dau la mate-info :P Dupa asta ar fi desenul pentru ca iubesc sa desenez ;x Si pe locul trei este engleza care imi place foarte mult :D
Cam atat restul nu pot sa zic ca imi plac .. dar nici ca le urasc :)) | |
|
| |
Zummy QueenBee
Element : Sex : Zodiac : Mesaje : 3505 Puncte : 5384 Reputatie : 171 Varsta : 111
| Subiect: Re: Materia preferata Joi Dec 22, 2011 4:44 am | |
| Materia mea preferata ..... mie imi plac mai multe nu am una singura . Imi place romana , chimia , engleza, franceza ... cam toate . Cel mai mult imi place romana . Plus ca profa e foarte tare, de treaba ... si ce sa mai spun eu un om extraordinar. | |
|
| |
• ˚ •˛•˚ Noona• ˚ •˛•˚ Membru Forum
| Subiect: Re: Materia preferata Joi Dec 22, 2011 6:07 am | |
| Materia mea preferata este in primul rand engleza deorece am inceput sa o fac de la gradinita si de atunci am prins drag de aceasta materie iar dupa aceea este romana si geografia. | |
|
| |
ZuZa_Roxa Membru Activ
Sex : Zodiac : Mesaje : 1241 Puncte : 1459 Reputatie : 69 Varsta : 28
| Subiect: Re: Materia preferata Sam Dec 24, 2011 11:55 pm | |
| Materia mea preferata este Anatomia | |
|
| |
● Lene Moderator
Element : Sex : Zodiac : Mesaje : 362 Puncte : 434 Reputatie : 15 Varsta : 27
| Subiect: Re: Materia preferata Dum Dec 25, 2011 5:44 am | |
| Engleza, anatomia si desenul. Urasc matematica, germana si geografia! Avem niste profesoare de iti vine sa te sinucizi inainte de a intra la ora.. | |
|
| |
ZuZa_Roxa Membru Activ
| Subiect: Re: Materia preferata Dum Dec 25, 2011 7:53 am | |
| Super iti place anatomia :lol!: | |
|
| |
★♥Alexia Maria♥★ Membru Premiat
Element : Sex : Zodiac : Mesaje : 887 Puncte : 1067 Reputatie : 6 Varsta : 27
| Subiect: Re: Materia preferata Dum Dec 25, 2011 8:06 am | |
| Anatomia chiar este frumoasa, din toata biologia aceasta este cea mai interesanta parte! Mai mare dragul s-o inveti:x:x: | |
|
| |
FrozenDream Designer
Element : Sex : Zodiac : Mesaje : 93 Puncte : 108 Reputatie : 5 Varsta : 26
| Subiect: Re: Materia preferata Dum Dec 25, 2011 8:35 am | |
| Materia mea preferata este Engleza Chiar imi place si ma pricep destul de bine. Chiar mi-am placea sa calatoresc in afara si sa vorbesc cat mai mult engleza | |
|
| |
● Lene Moderator
Element : Sex : Zodiac : Mesaje : 362 Puncte : 434 Reputatie : 15 Varsta : 27
| Subiect: Re: Materia preferata Dum Dec 25, 2011 4:44 pm | |
| Pai eu ma mut in Austria crezi ca stiu germana? Da de unde=)) De ce exista engleza? Sa imi placa mie si sa o invat:)) Ca de nu asi juca mima. | |
|
| |
Elyy Membru Activ
Element : Sex : Zodiac : Mesaje : 406 Puncte : 506 Reputatie : 30 Varsta : 26
| Subiect: Re: Materia preferata Lun Dec 26, 2011 2:49 am | |
| Era a zic ca nu ati pus Biologie (Anatomia) ca faceam spme la gura :)) Desii sunt clasa a 8 si nu mai fac de 1 an anatomie, pot spune ca mi-a placut mult la vremea respectiva, mi s-a parut foarte interesant, si complicat in acelasi timp, adica ma chinuiam cu orele sa invat toate acele chestii, si de drag le citieam. Acuma in a 8 mi se pare atat de usoara materia, o citesc o data si deja o retin, ce ecosistem si populatii, astea-s pentru copii mici :)) | |
|
| |
ZuZa_Roxa Membru Activ
| Subiect: Re: Materia preferata Vin Ian 06, 2012 5:51 am | |
| - Citat :
- Era a zic ca nu ati pus Biologie (Anatomia) ca faceam spme la gura :))
Pai nu era pusa Elyy =]] | |
|
| |
AleKidd Membru Forum
Sex : Zodiac : Mesaje : 79 Puncte : 88 Reputatie : 2 Varsta : 28
| Subiect: Re: Materia preferata Lun Ian 09, 2012 11:17 am | |
| Materia mea preferata ...... hmmm, ar fi Engleza. Avem o profa foarte de treaba, stie sa ne explice astfel incat sa intelegem, nu ca altele. Dupa ar fi romana si hmmm, desenul, logic ! . :x
Am o lista luuunga de materii care imi plac exceptie, matematica si fizica x-( Pur si simplu nu imi suport profesoarele, poate daca le`ar schimba si le`ar inlocuii cu unele care sa stie sa explice ar devenii si ele materii care sa imi placa. | |
|
| |
sakura chan Membru Activ
Element : Sex : Zodiac : Mesaje : 492 Puncte : 501 Reputatie : 1 Varsta : 27
| Subiect: Re: Materia preferata Sam Feb 25, 2012 8:51 am | |
| Materia mea preferata este Engleza, eu pur si simplu o iubesc. Este cea mai usoara limba dintre toate [pentru mine :D]. Bine si profu este exceptional pentru ca nu te corecteaza la teme si poti sa o copiezi mereu :D | |
|
| |
Catsz Moderator
Element : Sex : Mesaje : 305 Puncte : 313 Reputatie : 4
| Subiect: Re: Materia preferata Sam Feb 25, 2012 11:32 am | |
| Deci..mie, sincer imi place romana, engleza, fizica. Dar acum nuprea mai imi place romana si engleza din cauza profelor. Si fizica..imi place mai mult din cauza ca am un profesor genial! | |
|
| |
вüвü ๏ ̯͡๏ Administrator
Element : Sex : Zodiac : Mesaje : 824 Puncte : 912 Reputatie : 30 Varsta : 27
| Subiect: Re: Materia preferata Mar Mar 27, 2012 10:30 am | |
| Foarte muuult anatomia , vorba lui Elyy faceam spume la gura =)) | |
|
| |
Hakusho Membru Forum
Sex : Zodiac : Mesaje : 28 Puncte : 34 Reputatie : 0 Varsta : 25
| Subiect: Re: Materia preferata Vin Apr 13, 2012 3:52 am | |
| Mie sincer cel mai tare imi place istoria Dar avem atat de mult de invatat | |
|
| |
Sirius Membru Forum
Element : Sex : Zodiac : Mesaje : 122 Puncte : 142 Reputatie : 4 Varsta : 28
| Subiect: Re: Materia preferata Joi Apr 26, 2012 5:25 am | |
| 1. Romana~ :x La naiba, de asta sunt la filo. :)) 2. Engleza ~ Atata timp cat facem cu Prajiturica si nu cu Vipera. 3. Geografie ~ Ma fascineaza, don't know why. 4. Desen ~ Proful e prea tare si nu pune nota pe talent. :X 5. Fizica ~ Profa e de treaba si ne ajuta cu materia. :x
| |
|
| |
mary97 Membru Forum
Element : Sex : Zodiac : Mesaje : 66 Puncte : 73 Reputatie : 1 Varsta : 27
| Subiect: Re: Materia preferata Vin Mai 04, 2012 11:51 am | |
| Materia mea preferata este romana pentru ca mi se pare usoara si in plus profa este chiar de treaba si stie sa ne explice in asa fel incat sa inteleg.La orele de romana mai si radem cu profa si chiar ne distram. | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Materia preferata | |
| |
|
| |
| Materia preferata | |
|