| Salllllllllll | |
|
+7.allii. Klau deLL Nu Vreau. <3 ● Lene FrozenDream Zummy Miranda^_^ 11 participanți |
Autor | Mesaj |
---|
Miranda^_^ Membru Forum
Element : Sex : Zodiac : Mesaje : 110 Puncte : 137 Reputatie : 3 Varsta : 28
| Subiect: Salllllllllll Dum Dec 25, 2011 12:51 pm | |
| Buna.
Numele meu este Ioana, dar prefer sa mi se spuna Miranda, Mra sau Min. Am doar 15 ani... :)) . NU spun mai multe, vreau sa aud intregbari de la voi. | |
|
| |
Zummy QueenBee
Element : Sex : Zodiac : Mesaje : 3505 Puncte : 5384 Reputatie : 171 Varsta : 111
| Subiect: Re: Salllllllllll Dum Dec 25, 2011 12:59 pm | |
| Bun venit pe forum ^^ Iti urez distractie placuta Si o multime de prieteni Sa nu uiti de reguli Si sa fi activa !! | |
|
| |
FrozenDream Designer
Element : Sex : Zodiac : Mesaje : 93 Puncte : 108 Reputatie : 5 Varsta : 26
| Subiect: Re: Salllllllllll Dum Dec 25, 2011 2:20 pm | |
| Bun venit pe forum Sa te distrezi alaturi de membrii nostri nebunatici si sa iti faci prieteni Te pup...Distractie placuta :inimioara: | |
|
| |
● Lene Moderator
Element : Sex : Zodiac : Mesaje : 362 Puncte : 434 Reputatie : 15 Varsta : 27
| Subiect: Re: Salllllllllll Dum Dec 25, 2011 4:32 pm | |
| Hii, sweety, bine ai venit! Sper sa te distrezi si sa iti faci prieteni, nu uita de regulile importante! Pai am cateva intrebari: 1. Care e culoarea ta preferata? 2. Care e animeul preferat? 3. Citesti manga? 4. Serialul preferat? 5. Ce tip de persoana esti? 6. Ce consideri ca te reprezinta cel mai bine? 7. Ce tip de muzica asculti? 8. Ce parere ai despre yuri? dar yaoi? 9. Care e tipul de anime preferat? 10. Te consideri o persoana buna la suglet, nu te intereseaza bani, ai da orice pentru bunastarea cuiva apropiat? Sau ai pierde totul pentru o suma mare de bani?
Cam atat.. Sper ca nu sunt prea multe. :D m-a cam luat valul. Well, Happy posting! | |
|
| |
deLL Nu Vreau. <3 Membru Forum
Element : Sex : Zodiac : Mesaje : 104 Puncte : 118 Reputatie : 5 Varsta : 27
| Subiect: Re: Salllllllllll Lun Dec 26, 2011 3:12 am | |
| Min salut!! ^^ Deci ce faci? :) Ne bucaram ca ai ales sa vii la noi!! De intrebari sa ocupat Timeea deci eu n`am ce sa te intreb! Iti doresc doar distractie placuta si Sabatori Fericite!^^ | |
|
| |
● Lene Moderator
Element : Sex : Zodiac : Mesaje : 362 Puncte : 434 Reputatie : 15 Varsta : 27
| Subiect: Re: Salllllllllll Lun Dec 26, 2011 7:10 am | |
| Yah, spunemi doar Timi ^^ E mai simplu asa! | |
|
| |
Klau Cronicar Dramatic
Element : Sex : Zodiac : Mesaje : 2751 Puncte : 2805 Reputatie : 7 Varsta : 27
| Subiect: Re: Salllllllllll Lun Dec 26, 2011 7:22 am | |
| Hi, scumpa!! Bine ni te-ai laturat!! Eu sunt Claudia, dar prefer Klau. Aa.. In primul rand:Sarbatori fericite!! Apoi iti urez cat mai multa distractie si cati mai multi prieteni!! ByE!! | |
|
| |
.allii. Membru V.I.P
Sex : Zodiac : Mesaje : 655 Puncte : 707 Reputatie : 24 Varsta : 26
| Subiect: Re: Salllllllllll Lun Dec 26, 2011 11:21 am | |
| Hei dear . :D Ma bucur sa te cunosc si sper sa te distrezi aici pe forum , sa iti faci prieteni si sa respecti regulile Nu prea am intrebari sa iti pun .. Pai sedere placuta si la cat mai multe posturi :D | |
|
| |
★♥Alexia Maria♥★ Membru Premiat
Element : Sex : Zodiac : Mesaje : 887 Puncte : 1067 Reputatie : 6 Varsta : 27
| Subiect: Re: Salllllllllll Lun Dec 26, 2011 11:50 am | |
| Buna Min! Incantata! Eu sunt Alexia! Sa te distrezi pe forum si sa iti faci multi prieteni! Eu o sa-ti pun o singura intrebare: Vrei sa fim prietene? | |
|
| |
Miranda^_^ Membru Forum
| Subiect: Re: Salllllllllll Mar Dec 27, 2011 8:40 am | |
| 1. Care e culoarea ta preferata? 2. Care e animeul preferat? 3. Citesti manga? 4. Serialul preferat? 5. Ce tip de persoana esti? 6. Ce consideri ca te reprezinta cel mai bine? 7. Ce tip de muzica asculti? 8. Ce parere ai despre yuri? dar yaoi? 9. Care e tipul de anime preferat? 10. Te consideri o persoana buna la suglet, nu te intereseaza bani, ai da orice pentru bunastarea cuiva apropiat? Sau ai pierde totul pentru o suma mare de bani?
1) Nu e culoare, ci nonculoare... alb 2) Death Note 3) nu citesc 4) am atat de multe incat ma pierd 5) timida, nu ma integrez foarte repede 6) ghinionul 7) pop in general 8) nu am nimic impotrivita, este alegerea lor 9) actiune combinata amuzament si psihologie 10) Nu sunt foarte atrasa de bani, ei nu fac decat rau. Vreau sa ajut, asta este lucrul care imi place cel mai mult. Viata mea fara sa ajut pe cineva nu este nimic.
★♥Alexia Maria♥★: Vreau sa fi prietene. | |
|
| |
Hakusho Membru Forum
Sex : Zodiac : Mesaje : 28 Puncte : 34 Reputatie : 0 Varsta : 25
| Subiect: Re: Salllllllllll Mier Dec 28, 2011 4:18 am | |
| Am aterizat si eu aici,cu chiu,cu vai,sunt noua,insa vreau sa iti zic ,,Buna si distractia placuta pe forum"! | |
|
| |
Himeji. Moderator
Element : Sex : Zodiac : Mesaje : 2018 Puncte : 2037 Reputatie : 7 Varsta : 104
| Subiect: Re: Salllllllllll Mier Ian 04, 2012 10:06 am | |
| Uf iar am intarziat. Oricum...eu sunt Raluca.Bine ai venit pe forum! Iti urez distractie placuta si sa`ti faci multi prieteni! Am si eu cateva intrebari pentru tine: 1.De unde esti? 2.Iti place sa desenezi? 3.Care e culoarea ta preferata? 4.Ce faci in timpul liber? 5.Ce filme preferi? 6.Ce preferi yaoi sau yuri? Numai bine si scuze daca am mai repetat intrebarile puse! | |
|
| |
Miranda^_^ Membru Forum
| Subiect: Re: Salllllllllll Mier Ian 04, 2012 2:24 pm | |
| 1.De unde esti? Bucuresti 2.Iti place sa desenezi? Da, dar ocazional. 3.Care e culoarea ta preferata? alb 4.Ce faci in timpul liber? Stau si vb cu prietenii 5.Ce filme preferi? Politiste si comedie. 6.Ce preferi yaoi sau yuri? Raspunsul este greu de dat. NU stiu. | |
|
| |
ZuZa_Roxa Membru Activ
Sex : Zodiac : Mesaje : 1241 Puncte : 1459 Reputatie : 69 Varsta : 28
| Subiect: Re: Salllllllllll Joi Ian 05, 2012 5:41 am | |
| Buna Ioana , incantata de cunostinta sper sa te distrezi pe forum si sa respecti regulamentul :lol!: Intrebari ... am ramas fara =]] | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Salllllllllll | |
| |
|
| |
| Salllllllllll | |
|