| Plin de har | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
Miranda^_^ Membru Forum
Element : Sex : Zodiac : Mesaje : 110 Puncte : 137 Reputatie : 3 Varsta : 28
| Subiect: Plin de har Dum Dec 25, 2011 4:03 pm | |
| Stau si ma uit la profesoara, parul ei alb dat cu mult fixativ imi atrage privirea critica. Sper ca o sa vina si ceilalti "ditinuti" ca m-am plictisit. | |
|
| |
Invader Lamu Membru Forum
Sex : Zodiac : Mesaje : 212 Puncte : 279 Reputatie : 3 Varsta : 38
| Subiect: Re: Plin de har Lun Dec 26, 2011 12:23 am | |
| Intru in detentie. Ah firar. Spun eu maraind printre dinti. Observ ca mai era o fata in sala de detentie insa nu dau importanta. Deschid geamul si s-ar si in loc sa cad in gol plutesc pe aer. | |
|
| |
Zummy QueenBee
Element : Sex : Zodiac : Mesaje : 3505 Puncte : 5384 Reputatie : 171 Varsta : 111
| Subiect: Re: Plin de har Lun Dec 26, 2011 11:10 am | |
| Intru si eu in sala detentiei si o vad asezata intr-o banca pe prietena mea Miranda. E molosita, si oarecum trista. Ma duc langa ea si o intreb ce s-a intamplat dar, observ ca la geam era o fiinta care pare sa zboare ? | |
|
| |
Miranda^_^ Membru Forum
| Subiect: Re: Plin de har Mar Dec 27, 2011 5:52 am | |
| Miranda:
Ma uit la prietena mea si observ ca atentia ei s-a indreptat spre cealalta "detinuta". Imi dau ochii peste capa, asta da chestie. Ma plictisesc, daca as putea sa zbor m-ar lua somnul acolo, e prea multa liniste. Dar ar trebui sa se opreasca, o sa vina cu siguranta "gardianul". | |
|
| |
Zummy QueenBee
Element : Sex : Zodiac : Mesaje : 3505 Puncte : 5384 Reputatie : 171 Varsta : 111
| Subiect: Re: Plin de har Mar Dec 27, 2011 9:20 am | |
| Dupa multe clipe de liniste apare si profesorul de "garda" . Fiecare trece la locul lui si nimeni nu scoate nici un sunet. O liniste de mormant domeneste in aceasta incapere . | |
|
| |
Miranda^_^ Membru Forum
| Subiect: Re: Plin de har Sam Dec 31, 2011 12:16 pm | |
| Unghile mele bat " lemnul cat e cald", enervand-l pe gardian. Un sentiment de mandrie pe cuprinde, daca tot vin in fiecare zi la detentie, de ce sa nu ma si distrez ? O sa corbesc cu fetele, vreau sa-i fac o farsa "stigoului". | |
|
| |
Zummy QueenBee
| Subiect: Re: Plin de har Vin Ian 06, 2012 3:54 am | |
| Se pare ca Miranda e pusa pe sotii . Bun atunci , o sa ne facem de cap . Ii scriu un biletel in care o intreb care-i planul . | |
|
| |
Miranda^_^ Membru Forum
| Subiect: Re: Plin de har Vin Ian 06, 2012 6:50 am | |
| Ma uit la ea, apoi la "politist"... Scriu pe biletel doar cateva randuri: " O sa merg la baie si o sa-l sun de supraveghetor, tu pune-ti telefonul in dulap cand el o sa iasa". Nu era mare lucru, dar stiu ca o sa-l enerveze. | |
|
| |
Zummy QueenBee
| Subiect: Re: Plin de har Vin Ian 06, 2012 10:34 am | |
| - Ok , asa fecam . ii aprob planul din priviri si se ridica din banca.
| |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Plin de har | |
| |
|
| |
| Plin de har | |
|