| Continua rima . | |
|
+5Zummy Voltura Yumi Renesmee ♡ Shiвu Shiвα ♡ 9 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
♡ Shiвu Shiвα ♡ Membru Forum
Sex : Zodiac : Mesaje : 54 Puncte : 68 Reputatie : 2 Varsta : 25
| Subiect: Continua rima . Vin Iul 08, 2011 6:52 am | |
| Okei . M-am gandit sa creez un joc in care voi trebuie sa continuati rima . Incep eu :3 !
Intr-o casuta foarte micuta , | |
|
| |
Renesmee Membru Activ
Sex : Zodiac : Mesaje : 831 Puncte : 883 Reputatie : 36 Varsta : 27
| Subiect: Re: Continua rima . Vin Iul 08, 2011 8:43 am | |
| Pai..nu ne`ai explicat regulile . :D Trebuie sa continuam poezia , dar ultimul cuvant sa rimeze cu trei , sau cum ? | |
|
| |
| Subiect: Re: Continua rima . Vin Iul 08, 2011 9:29 am | |
| Well ... Trebuie sa rimeze ultimele 3 litere din ultimul cuvant . Nu e asa de greu ... Fiti inspirati . | |
|
| |
Renesmee Membru Activ
Sex : Zodiac : Mesaje : 831 Puncte : 883 Reputatie : 36 Varsta : 27
| Subiect: Re: Continua rima . Vin Iul 08, 2011 9:41 am | |
| Aaa , deci ultimele trei litere sa rimeze cu " micuta " . Si trei deoarece tu ai ales cifra " 3 " . Am inteles ! :lol!:
Intr`o casutsa foarte micuta , Traia linistita o babuta . :))
Cand am mers la mare , ...
Tot trei litere , hai ca`i simplu :)) :P ! | |
|
| |
Yumi Membru Forum
Sex : Zodiac : Mesaje : 184 Puncte : 217 Reputatie : 6 Varsta : 26
| Subiect: Re: Continua rima . Vin Iul 08, 2011 12:13 pm | |
| Cand am mers la mare, M-am uitat in zare. Si ghici ce-am vazut? Nimic, dar macar am crezut Ca voi vedea ceva Ce ma va speria.
Nu stiu cat de buna a iesit, dar eu in general am inspiratie la poezii :pirat: Mai nascocesc cate una cand am chef :D
Cand am vazut ce-a zis Renesmee: "Intr-o casuta faorte micuta Traia linistita o babuta", imi venea sa spun: Si pe coada ei scria Iesi afara dumnea'ta
: )) :lol!: | |
|
| |
Voltura Administrator
Element : Sex : Zodiac : Mesaje : 230 Puncte : 287 Reputatie : 4 Varsta : 29
| Subiect: Re: Continua rima . Vin Iul 08, 2011 12:15 pm | |
| Intr-o casuta faorte micuta Traia linistita o babuta Impreuna cu o mata
Sunt buna!!! Acum sa va vad pe voi | |
|
| |
Yumi Membru Forum
Sex : Zodiac : Mesaje : 184 Puncte : 217 Reputatie : 6 Varsta : 26
| Subiect: Re: Continua rima . Vin Iul 08, 2011 12:18 pm | |
| Stau si privesc departe, departe... | |
|
| |
| Subiect: Re: Continua rima . Vin Iul 08, 2011 11:22 pm | |
| Intr-o casuta faorte micuta Traia linistita o babuta Impreuna cu o mata Stau si privesc departe, departe... Si se gandesc de cate peripetii o sa aiba parte .
Strofa unu e incheiata . Acum una din voi trebuie sa inceapa primul vers din strofa . Fiti inspirati ! | |
|
| |
Voltura Administrator
| Subiect: Re: Continua rima . Sam Iul 09, 2011 1:14 am | |
| Intr-o casuta faorte micuta Traia linistita o babuta Impreuna cu o mata Stau si privesc departe, departe... Si se gandesc de cate peripetii o sa aiba parte .
Un mosulet , mic si precupet
:cheers: :cheers: :cheers: :cheers: :cheers: :cheers: :cheers: | |
|
| |
| Subiect: Re: Continua rima . Sam Iul 09, 2011 1:51 am | |
Un mosulet , mic si precupet Care era putin cam vorbaret ... | |
|
| |
Voltura Administrator
| Subiect: Re: Continua rima . Sam Iul 09, 2011 2:10 am | |
Un mosulet , mic si precupet Care era putin cam vorbaret ... Ii facea ochi dulci micutei babute | |
|
| |
| Subiect: Re: Continua rima . Sam Iul 09, 2011 2:42 am | |
Un mosulet , mic si precupet Care era putin cam vorbaret ... Ii facea ochi dulci micutei babute In timp ce pisica dadea din labute .
Ai Voltura ce inspirata esti . Imi semeni zau 8) . Fiti inspirati in continuare ! xD
| |
|
| |
Zummy QueenBee
Element : Sex : Zodiac : Mesaje : 3505 Puncte : 5384 Reputatie : 171 Varsta : 111
| Subiect: Re: Continua rima . Mar Iul 12, 2011 3:07 am | |
Un mosulet , mic si precupet Care era putin cam vorbaret ... Ii facea ochi dulci micutei babute In timp ce pisica dadea din labute , Catelul latra iar mosul curte babutei facea .
gata incepe a treia strofa
Era s-un soricel , foarte mititel Mosu-l fugarea si baba il prindea In timp ce mancarea pisicii devenea , Saracul , plangea , nimeni nu-l auzea Pisica astepta ... iar soricelul ... murea .
va place e strofa numarul 3 si sper sa va plpaca incat sa ramana strofa numarul 3 | |
|
| |
Voltura Administrator
| Subiect: Re: Continua rima . Mar Iul 12, 2011 3:20 am | |
Un mosulet , mic si precupet Care era putin cam vorbaret ... Ii facea ochi dulci micutei babute In timp ce pisica dadea din labute , Catelul latra iar mosul curte babutei facea .
Era s-un soricel , foarte mititel Mosu-l fugarea si baba il prindea In timp ce mancarea pisicii devenea , Saracul , plangea , nimeni nu-l auzea Pisica astepta ... iar soricelul ... murea .
Dar catelul Grivei Aparu dintre tei Si cu coltii lui cei mari ....
Eu va las in suspans:P
| |
|
| |
Zummy QueenBee
Element : Sex : Zodiac : Mesaje : 3505 Puncte : 5384 Reputatie : 171 Varsta : 111
| Subiect: Re: Continua rima . Mier Iul 13, 2011 11:51 am | |
Dar catelul Grivei Aparu dintre tei Si cu coltii lui cei mari .... Pisica o infulecai Mosu' se tranti de dezmembra patu' Iar baba tipa de scula tot satu' !
Acum strofa number five
Vecinii la poarta ies Baba poseda dezinteres Mosu' nu zice nimic , Soricelul a fost halit , Psicuta miorlaie , catelul latra tare Vecinii au o gura foarte mare .
hai ca am facut-o si pe asta :lol!: :lol!: :lol!: :lol!: :lol!: :lol!: | |
|
| |
| Subiect: Re: Continua rima . Joi Iul 14, 2011 11:37 am | |
Dar catelul Grivei Aparu dintre tei Si cu coltii lui cei mari .... Pisica o infulecai Mosu' se tranti de dezmembra patu' Iar baba tipa de scula tot satu' !
Acum strofa number five
Vecinii la poarta ies Baba poseda dezinteres Mosu' nu zice nimic , Soricelul a fost halit , Psicuta miorlaie , catelul latra tare Vecinii au o gura foarte mare .
Toti tipau oripilati " Taceti ma ! Ca m-anervati ! Toata ziua buna - ziua Voi urlati intr-una " piua " Ca jucati un joc tembel De nimeni n-a stii de el .
Ok . That`s numer six . Don`t forget : be inspirate ! ;)
| |
|
| |
Zummy QueenBee
| Subiect: Re: Continua rima . Joi Aug 25, 2011 10:16 am | |
| Baba si mosu
By w-las`eri
Intr-o casuta faorte micuta Traia linistita o babuta Impreuna cu o mata Stau si privesc departe, departe... Si se gandesc de cate peripetii o sa aiba parte .
Acum strofa number five
Toti tipau oripilati " Taceti ma ! Ca m-anervati ! Toata ziua buna - ziua Voi urlati intr-una " piua " Ca jucati un joc tembel De nimeni n-a stii de el .
Soricelul fuge tare Pisica dupa el in cautare Baba se alarmeaza In timp ce mosul danseaza Satul urla si mai tare "trece-ti ma la culcare !!! "
this is number seven , okay , next please :uufrfwt5:
Ultima editare efectuata de catre Zummy in Dum Mar 17, 2013 11:24 am, editata de 1 ori | |
|
| |
Psycho Membru Apreciat
Element : Sex : Zodiac : Mesaje : 1338 Puncte : 1452 Reputatie : 22 Varsta : 14
| Subiect: Re: Continua rima . Dum Noi 13, 2011 2:22 am | |
| Well e deja destul de lunga peozia =)) se mai continua sau icnepem alta din nou? Intrebam doar... daca se inepe sa imi ziceti si dau edit. Daca se continua... la fel.
Psycho XD | |
|
| |
Zummy QueenBee
| Subiect: Re: Continua rima . Lun Dec 12, 2011 7:57 am | |
| poi hai sa incepem alta =]]
nu eu ca nu am timp si nici inspiratie =]] | |
|
| |
Himeji. Moderator
Element : Sex : Zodiac : Mesaje : 2018 Puncte : 2037 Reputatie : 7 Varsta : 104
| Subiect: Re: Continua rima . Mier Ian 04, 2012 4:30 am | |
| De acord.Nici eu nu vreau sa incep | |
|
| |
Psycho Membru Apreciat
| Subiect: Re: Continua rima . Mier Ian 04, 2012 5:09 am | |
| Ai de capul vostru de neinspirate ce snteti! Incep eu:
Zburand pe sus, un nor gingas,
Hai ca v-am afcut pilaf!
Psycho XD | |
|
| |
Himeji. Moderator
| Subiect: Re: Continua rima . Mier Ian 04, 2012 8:27 am | |
| | |
|
| |
Psycho Membru Apreciat
| Subiect: Re: Continua rima . Mier Ian 04, 2012 9:13 am | |
| Zburand pe sus, un nor gingas, S`a asezat peste oras, Unde un cuplu, frumos, yaoi
Psycho XD | |
|
| |
Himeji. Moderator
| Subiect: Re: Continua rima . Mier Ian 04, 2012 9:46 am | |
| Zburand pe sus, un nor gingas, S`a asezat peste oras, Unde un cuplu, frumos, yaoi Se speria de un cioroi. | |
|
| |
Klau Cronicar Dramatic
Element : Sex : Zodiac : Mesaje : 2751 Puncte : 2805 Reputatie : 7 Varsta : 27
| Subiect: Re: Continua rima . Mier Feb 29, 2012 11:49 am | |
| Zburand pe sus, un nor gingas, S`a asezat peste oras, Unde un cuplu, frumos, yaoi Se speria de un cioroi. Si tot zbura doar c-atunci cand | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Continua rima . | |
| |
|
| |
| Continua rima . | |
|