★♥Alexia Maria♥★ Membru Premiat
Element : Sex : Zodiac : Mesaje : 887 Puncte : 1067 Reputatie : 6 Varsta : 27
| Subiect: DN Angel Lun Dec 26, 2011 2:22 am | |
| http://anime.kage.ro/anime/dn-angel/Niwa Daisuke este un adolescent normal până când ajunge la vârsta de paisprezece ani. Încearcă să îi spune fetei de care este îndrăgostit despre sentimentele sale, însă dă greș. După acest moment, de fiecare dată când se gândește la ea, se transformă într-un hoț legendar cunoscut sub numele de Dark Mousy. Mama sa cunoaște acest lucru și se folosește de Dark pentru a fura anumite obiecte de valoare, scopul din spatele acestor acțiuni fiind aflat de Daisuke mai târziu pe parcursul acestei serii.Cel mai mult mi-a placut de Dark. A fost un anime destul de interesant, gaseai actiune, comedie, fantezie, dragoste...etc | |
|
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: DN Angel Vin Ian 27, 2012 6:41 am | |
| chiar mi-a placut cel mult de Dark am vazut prin anul 2009 cam asa pe youtube |
|
Sirius Membru Forum
Element : Sex : Zodiac : Mesaje : 122 Puncte : 142 Reputatie : 4 Varsta : 28
| Subiect: Re: DN Angel Joi Mai 03, 2012 3:28 am | |
| <3 Aww, m-am uitat pentru ca este despre ingeri si in acea perioada eram indragostita de aceste fiinte divine. La inceput mi s-a parut ciudat ca un inger fura chestii, dar m-am obisnuit. Desigur, numele personajelor sunt o caracterizare indirecta si ma fascineaza asta. <3 Ma refer aici la Dark care era tipul bun si Krad care ironic era alb dar tipul rau. | |
|
Maw Membru Forum
| Subiect: Re: DN Angel Joi Iul 05, 2012 2:58 am | |
| Da da da da :> cel mai tare anime ingerul ala negru .. (darku parca..:)) ) , se dadea la amandoua ce rau..xD dar a fost dragut finalul. | |
|