| La multi ani Yumi ! | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
Voltura Administrator
Element : Sex : Zodiac : Mesaje : 230 Puncte : 287 Reputatie : 4 Varsta : 29
| Subiect: La multi ani Yumi ! Vin Iul 08, 2011 12:24 pm | |
| Voi stiti ca Yumi a facut 13 ani? Nu , urat din partea voastra... Ei bine puteti sa va luati revansa aici Uramandu-mi exemplul. La multi ani Yumi si tot ce iti doresti!!! Doar stii ca 13 ani e cea mai frumoasa varsta! In rest tu stii ca Teo te iubeste mult asa ca nu mai continui . Sa ai o petrecere de sa trezesti toti vecinii ( altfel nu e petrecere) | |
|
| |
Yumi Membru Forum
Sex : Zodiac : Mesaje : 184 Puncte : 217 Reputatie : 6 Varsta : 26
| Subiect: Re: La multi ani Yumi ! Vin Iul 08, 2011 12:38 pm | |
| Mersi Voltura, chiar daca e cu doua zile mai tarziu : )). Mie nu-mi prea pasa :-j Apreciez foarte mult gestul! O sa plang :( Gata:D mi-am revenit! Ma stiti voi pe mine altfel decat zambeareata? :cheers: Mersi din nou Voltura! 13 ani sper sa nu fie cu ghinion :suspect: Te pup!!!! :* :cheers: :cheers: :cheers: | |
|
| |
Renesmee Membru Activ
Sex : Zodiac : Mesaje : 831 Puncte : 883 Reputatie : 36 Varsta : 27
| Subiect: Re: La multi ani Yumi ! Vin Iul 08, 2011 12:42 pm | |
| Varsta de 13 ani e super ! :cheers: Mie nu mi`a purtat ghinion , din contra..parca a fost mai amuzanta decat cea de 14 . o.O La paispe ani ma plictisesc ingrozitor..vom vedea la anu` cand fac 15 cum va fi . :lol!: | |
|
| |
Voltura Administrator
Element : Sex : Zodiac : Mesaje : 230 Puncte : 287 Reputatie : 4 Varsta : 29
| Subiect: Re: La multi ani Yumi ! Dum Iul 10, 2011 3:07 am | |
| Mai bine mai tarziu decat niciodata... :P | |
|
| |
Zummy QueenBee
Element : Sex : Zodiac : Mesaje : 3505 Puncte : 5384 Reputatie : 171 Varsta : 111
| Subiect: Re: La multi ani Yumi ! Mar Iul 12, 2011 2:24 am | |
| yumi sincer ti-as fi urat la multi ani daca mi-ar fi mers calculatorul dar domnul perfectiune nu a vrut si cred ca i-am dat si vreo doi pumni :oops: de fapt cand imi amintesc ce figuri facea si acum imi vine sa-l distrug deci yumi i'm so sorry dar nici odata nu-i prea tarziu asa ca la multi ani sa fi iubita si sa iubesti la randul tau :roll: | |
|
| |
Yumi Membru Forum
| Subiect: Re: La multi ani Yumi ! Mier Iul 20, 2011 7:38 am | |
| Mersi Zummy. Sa stii ca eu iubesc, dar la randul meu nu prea sunt iubita de acea persoana :oops: Baietii astia :( Oricum mersi mult la toti pentru urari! Va pup! :cheers: | |
|
| |
Bishop † Cronicar Dramatic
Sex : Zodiac : Mesaje : 160 Puncte : 289 Reputatie : 11 Varsta : 29
| Subiect: Re: La multi ani Yumi ! Mier Iul 20, 2011 8:31 am | |
| Yumi-chan, la mulţi ani !! Îmi cer scuze că nu ţi-am lăsat atunci când ţi-a fost ziua de naştere, dar în acele zile eu nu prea eram pe acest forum. Dar acuma am şansa:
Sper ca toate dorinţele să ţi se împlinească şi să ai parte de tot ceea ce îţi doreşti. Fie ca zilele să fie cu soare şi vreme bună. Sp fi mereu fericită. *hug* | |
|
| |
Yumi Membru Forum
| Subiect: Re: La multi ani Yumi ! Vin Iul 22, 2011 3:59 am | |
| Panda.Baka sa stii ca apreciez foarte mult gestul tau si a celorlalti care mi-ati urat "la multi ani". Mersi mult! :*:*:* s stii ca pentru mine asta chiar conteaza :D :* Te pup si iti doresc tot ceea ce mi-ar dorit/ imi doresti tu mie :D Adica sanatate si bucurii :* :cheers: | |
|
| |
ZuZa_Roxa Membru Activ
Sex : Zodiac : Mesaje : 1241 Puncte : 1459 Reputatie : 69 Varsta : 28
| Subiect: Re: La multi ani Yumi ! Sam Aug 13, 2011 11:04 pm | |
| Buna draga mea Yumi imi pare rau ca nu tiam urat si eu la multi ani pana acum la fel ca celelalte fete , nu am fost de mult pe forum (de ce teai stricat calculator afurisit?:suspect: ) si nici nu am observat ca sa deschis acest nou topic (sami fie rusine:oops: :oops: :oops: ) . Dar acum dupa o luuuuna :affraid: , iti spun si eu LA MULTI ANI , tot ceti doresti , mai ales sanatate , fericire si muulte note bune :geek: :geek: :geek: :geek: :geek: :geek: :geek: :geek: :geek: :geek: :geek: :geek: :geek: :geek: :geek: :geek:
P.S: Happy Birthday !;) ;) ;) | |
|
| |
Zummy QueenBee
Element : Sex : Zodiac : Mesaje : 3505 Puncte : 5384 Reputatie : 171 Varsta : 111
| Subiect: Re: La multi ani Yumi ! Mier Aug 17, 2011 1:39 am | |
| gata a trecut si ziua ta :lol!: | |
|
| |
ZuZa_Roxa Membru Activ
Sex : Zodiac : Mesaje : 1241 Puncte : 1459 Reputatie : 69 Varsta : 28
| Subiect: Re: La multi ani Yumi ! Dum Aug 21, 2011 3:54 am | |
| Asa e , sunt mai aproape de marele somn , dar si mai aproape de urmatoarea parrty happy birthday 16 ani ! | |
|
| |
Yumi Membru Forum
| |
| |
Zummy QueenBee
| Subiect: Re: La multi ani Yumi ! Joi Aug 25, 2011 10:46 am | |
| eu vreau ca timpul sa se opreasca in loc si sa devin nemuritoare , adica cateodata stau in pat si ma gandesc cum e nu nu fii , adica sa nu mai vad aceasta camera roz , sa nu mai ating tasta asta clincaitoare , sa nu mai vorbesc cu voi , sa nu mai respir aer , doar sa stau fara sa stiu asta, si sa dorm , sa nu ma mai trezesc de loc , adica imi place somnul , dar ati vazut , cand dormi nu simti nimic dar e bine , pentru ca te trezesti cu noi senzatii pe cadn atunci cand mori , nu mai e nici o a doua zi cu senzatii :tgdgt: :tgdgt: :tgdgt: | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: La multi ani Yumi ! | |
| |
|
| |
| La multi ani Yumi ! | |
|