| Yo Bitza ' | |
|
+8Elyy Gaara Klau Otilia ● Lene Psycho °o.O Skittles O.o° Bitza 12 participanți |
Autor | Mesaj |
---|
Bitza Membru Forum
Sex : Zodiac : Mesaje : 52 Puncte : 56 Reputatie : 2 Varsta : 24
| Subiect: Yo Bitza ' Vin Dec 30, 2011 9:04 am | |
| Buna ! Ma numesc Alexandru , am 11 ani , imi plac toate sporturile, in special skeightboardul . Si .... astept intrebari :D | |
|
| |
°o.O Skittles O.o° Membru V.I.P
Element : Sex : Zodiac : Mesaje : 1563 Puncte : 1584 Reputatie : 19 Varsta : 26
| Subiect: Re: Yo Bitza ' Vin Dec 30, 2011 9:13 am | |
| Bine ai venit Alexandru pe forum,sper sa-ti placa aici si sa te intelegi bine cu totzi!^^ Poi as avea vreo cateva intrebari: -Ce gen de filme iti plac? -Care este mancarea ta favorita? -Care este cantaretul/cantareata ta favorita? -Ce muzica iti place? Cam atat,iti urez inca o data bine ai venit :) | |
|
| |
Bitza Membru Forum
| |
| |
Psycho Membru Apreciat
Element : Sex : Zodiac : Mesaje : 1338 Puncte : 1452 Reputatie : 22 Varsta : 14
| Subiect: Re: Yo Bitza ' Vin Dec 30, 2011 9:24 am | |
| Psycho la coamnda. Heya ^^ Distractie palcuta si toate cele pe forum.
- Citesti? Scriitor/carte care te-a impresionat? - Filmul favorit? - Sti miscari pe placa? Adica ceva mai complexe. - Vreo parere despre yaoi sau yuri?
Bun venit and have fun :waface:
Psycho XD | |
|
| |
● Lene Moderator
Element : Sex : Zodiac : Mesaje : 362 Puncte : 434 Reputatie : 15 Varsta : 27
| Subiect: Re: Yo Bitza ' Vin Dec 30, 2011 9:32 am | |
| Bine ai venit pe forum. Sper sa te distrezi si sa iti faci noi prieteni. Ps: Psycho, cred ca Yaoi e pre amult pentru el =]] Pai sa fii activ si sa respecti regulile! -Manga citesti? -Asculti J-pop, K-pop? -Ce tip de muzica asculti? [ma refer la gen] Happy posting! | |
|
| |
Bitza Membru Forum
| Subiect: Re: Yo Bitza ' Vin Dec 30, 2011 9:56 am | |
| -Manga citesti? -Asculti J-pop, K-pop? -Ce tip de muzica asculti? [ma refer la gen]
1. Nu 2. Nu 3. hip hop
- Citesti? Scriitor/carte care te-a impresionat? - Filmul favorit? - Sti miscari pe placa? Adica ceva mai complexe. - Vreo parere despre yaoi sau yuri?
1. Da. Nu. Jules Verne Capitan la 15 ani 2. Nush cum se numeste :D 3. Da . Kickflip . Ollie . 360 flip . 4. Nu am nici o parere . | |
|
| |
Otilia Membru Forum
Sex : Mesaje : 72 Puncte : 78 Reputatie : 6
| Subiect: Re: Yo Bitza ' Vin Dec 30, 2011 10:02 am | |
| Bun venit pe forum sa te distrezi si sa-ti faci prieteni | |
|
| |
Klau Cronicar Dramatic
Element : Sex : Zodiac : Mesaje : 2751 Puncte : 2805 Reputatie : 7 Varsta : 27
| Subiect: Re: Yo Bitza ' Vin Dec 30, 2011 10:08 am | |
| Hi, scumpule!! Uuu.. Un baiat printre muuulte fete.. Asa.. Eu sunt Claudia, dar prefer Klau sau orice alte apelative, numai sa fie dulci. Hmm.. Intrebari: -Ce culoare iti place? -Iti plac cainii? Si daca da, ce rasa? -Iti place Ombladon? Ca mie da.. Asta nu e chiar o intrebare ci mai mult o curiozitate infantila. Amm.. Cam atat.. Sper sa te distrezi si sa-ti faci multi prieteni si prietene. Aaa.. Da.. Vei scrie vreun fic? Gata.. Acum chiar ca am terminat. Bun venit si.. ByE!! | |
|
| |
Gaara Membru Forum
Sex : Zodiac : Mesaje : 115 Puncte : 128 Reputatie : 9 Varsta : 27
| Subiect: Re: Yo Bitza ' Vin Dec 30, 2011 10:30 am | |
| Bun venit pe forum fratelo' =)) glumesc . nune cunoastem ....
pai ... sa te distrezi . ca asta e cel mai important ;) | |
|
| |
Elyy Membru Activ
Element : Sex : Zodiac : Mesaje : 406 Puncte : 506 Reputatie : 30 Varsta : 26
| Subiect: Re: Yo Bitza ' Vin Dec 30, 2011 10:47 am | |
| Salut Alex, eu sunt Elyy imi pare bine sa te cunosc, bun venit pe forum, si distractie palcuta, hmm intrebari.....poate doar 1, ai spus ca iti place muzica hip-hop, iar nick-ul tau imi aduce amitne de Bitza,[ma refer la cantaret] esti cumva vreun fan de-al lui?, sau este pus din simplul fapt ca iti place acest nume, sau porecla cum doresti tu sa-i spui ei bine, inca o data bun venit, si distractie placuta, sper sa iti faci multi prieteni P.S: Si eu ascult hip hop Elyy terminat | |
|
| |
.allii. Membru V.I.P
Sex : Zodiac : Mesaje : 655 Puncte : 707 Reputatie : 24 Varsta : 26
| Subiect: Re: Yo Bitza ' Sam Dec 31, 2011 4:15 am | |
| Heii ! Ma bucur sa te cunosc >:d< Sper sa te distrezi si sa iti faci multi prieteni :d Si sa fii activ :). Spor la postat ! | |
|
| |
Fox. Membru Forum
Element : Sex : Zodiac : Mesaje : 34 Puncte : 37 Reputatie : 3 Varsta : 29
| Subiect: Re: Yo Bitza ' Sam Dec 31, 2011 5:06 pm | |
| Bine ai venit pe forum si sa te distrezi ^^ | |
|
| |
Himeji. Moderator
Element : Sex : Zodiac : Mesaje : 2018 Puncte : 2037 Reputatie : 7 Varsta : 104
| Subiect: Re: Yo Bitza ' Mier Ian 04, 2012 10:01 am | |
| Bun venit,Alex. Eu sunt Raluca.Am si eu cateva intrebari pe tine.Hehe toti te`am bombardat cu intrebari :lol!: 1.De unde esti? 2.Ce materie preferi? 3.Ce iti place sa faci in timpul liber? 4.Ce anotimp iti place? 5.Desenezi? Numai bine si fi activ! | |
|
| |
ZuZa_Roxa Membru Activ
Sex : Zodiac : Mesaje : 1241 Puncte : 1459 Reputatie : 69 Varsta : 28
| Subiect: Re: Yo Bitza ' Joi Ian 05, 2012 5:36 am | |
| Salut Alexandru , am un var care se numeste tot asa , deci bine ai venit pe forum sper sa te distrezi si sa respecti regulamentul Intrebari ... Cat poti rezista fara computer ? | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Yo Bitza ' | |
| |
|
| |
| Yo Bitza ' | |
|