★♥Alexia Maria♥★ Membru Premiat
Element : Sex : Zodiac : Mesaje : 887 Puncte : 1067 Reputatie : 6 Varsta : 27
| Subiect: Ouran High School Host Club Vin Dec 30, 2011 10:54 am | |
| Genul seriei: Comedie, Parodie, Romantic
Teme regăsite în serie: Harem, Şcoală, Cluburi
Vârsta recomandată: 13+Descriere:Fujioka Haruhi a câştigat o bursă pentru Academia Ouran, o şcoală rezervată pentru cei bogaţi şi faimoşi. În ciuda a ceea ce ceilalţi studenţi ar putea crede despre ea, Haruhi nu acordă atenţie aparenţei fizice ori faptului că e un om de rând. Din nefericire pentru Haruhi, zilele ei de şcoală iau o întorsătură drastică când dă peste Clubul Gazdelor, un club de elită pentru băieţii super bogaţi şi frumoşi care îşi folosesc trăsăturile specifice şi farmecul pentru a delecta doamnele. Accidental Haruhi sparge o vază a clubului în valoare de 8 milioane de yeni. Neputânt să o plătească în bani, aceasta se regăseşte fără altă opţiune decât să lucreze pentru Clubul Gazdelor, devenind ea însăşi o gazdă masculină. Puteti sa-l vizionati pe animekage
| |
|
Elyy Membru Activ
Element : Sex : Zodiac : Mesaje : 406 Puncte : 506 Reputatie : 30 Varsta : 26
| Subiect: Re: Ouran High School Host Club Vin Dec 30, 2011 11:16 am | |
| dap, un anime mumos plin de bunaciuni care merita vazut, eu ma uit mai mult pentur aia 2 gemenii, care sunt superr scumpi :x | |
|
Psycho Membru Apreciat
Element : Sex : Zodiac : Mesaje : 1338 Puncte : 1452 Reputatie : 22 Varsta : 14
| Subiect: Re: Ouran High School Host Club Vin Dec 30, 2011 12:47 pm | |
| La inceput eram: "Kiss! Kiss!" Dar dupa ce am vazut ca personajul principal era o ea... am renuntat la diee. Asemeni lui Elyy, imi plac acei gemeni-bunaciuni. E destul de comic si dragutel. Din cate am auzit pe la final va fi putina drama (abia astept).
Psycho XD | |
|
Sou Membru Forum
Element : Sex : Mesaje : 23 Puncte : 25 Reputatie : 0
| Subiect: Re: Ouran High School Host Club Dum Apr 15, 2012 7:43 am | |
| Anime-ul e amuzant. am râs cu lacrimi mai ales la unele scene~~ Ideea anime-ului s-a dovedit a nu fi rea deloc, mi-a plăcut foarte mult mai ales de cuplul HaruhixTamaki. Erau epici, dar cel mai mult mi-au plăcut gemenii. Anyway, anime-ul merită văzut! | |
|
вüвü ๏ ̯͡๏ Administrator
Element : Sex : Zodiac : Mesaje : 824 Puncte : 912 Reputatie : 30 Varsta : 27
| Subiect: Re: Ouran High School Host Club Mar Mai 15, 2012 10:19 am | |
| Este un super anime chiar daca nu l-am vizionat pana la sfarsit , mai am cateva episoade ..... Oricum gemenii sunt tari si Haruhi ^^
| |
|
Maw Membru Forum
| Subiect: Re: Ouran High School Host Club Joi Iul 05, 2012 3:02 am | |
| Super anime Mai ales cu gemenii :> si am adorat episodul cand au mers la cabana aia unde lucra Haruhi si era un concurs .. si venise un prieten de al ei. In fine e de nota 10. | |
|
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Ouran High School Host Club | |
| |
|