★♥Alexia Maria♥★ Membru Premiat
Element : Sex : Zodiac : Mesaje : 887 Puncte : 1067 Reputatie : 6 Varsta : 27
| Subiect: Cum ati vrea sa fie finalul? Lun Ian 02, 2012 3:46 am | |
| Eu as vrea sa fie pace, natiunile sa se impace. Sasuke sa revina in sat, iar impreuna cu Naruto sa-l invinga pe Madara. Itachi sa traiasca, Kabuto sa dispara din peisaj si sa-l arate mai mult pe Suigetsu.Etc. Dar voi? | |
|
AleKidd Membru Forum
Sex : Zodiac : Mesaje : 79 Puncte : 88 Reputatie : 2 Varsta : 28
| Subiect: Re: Cum ati vrea sa fie finalul? Mier Ian 04, 2012 12:59 pm | |
| Eu as vrea ca Sasuke sa se intoarca in sat, dar nu ca sa il distruga. La Sakura oricum nu se va intoarce, sa fim seriosi, Sakura l`a iubit, il iubeste si probabil il va iubii mereu, dar el ... Sasuke nu simte nimic, pentru nimeni. Asa, deci Sasuke inapoi in sat sa zicem, pentru echipa 7, Naruto Hokage, Akatuski sa dispara din peisaj ( exceptie, Itachi sa nu fie mort, sa fie de partea binelui ). Cam asta as vrea eu din anime`ul ''Naruto''. Aaa, si sa nu uit, Sakura, cel mai bun ninja medical !! Ja Ne !! | |
|
LexX Membru Forum
Element : Sex : Zodiac : Mesaje : 123 Puncte : 159 Reputatie : 2 Varsta : 28
| Subiect: Re: Cum ati vrea sa fie finalul? Vin Apr 13, 2012 8:47 am | |
| Cum as vrea, ei bine... Sasuke si Naruto sa se alieze si sa-l ucida pe Madara, sa se intoarca in sat, Sasuke sa redevina baiatul arogant, dar totusi de partea binelui. Itachi sa ramana in viata... sa se intoarca in Konoha. Si... ei bine, daca Sasuke tot nu o iubeste pe Sakura, as aspira la cuplul ItaSaku. Naruto sa fie Hokage, iar restul... totul bine si frumos. | |
|
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Cum ati vrea sa fie finalul? | |
| |
|