| Ciocolata a aterizat | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
JustFinetti Membru Forum
Element : Sex : Zodiac : Mesaje : 21 Puncte : 31 Reputatie : 4 Varsta : 26
| Subiect: Ciocolata a aterizat Vin Ian 06, 2012 7:41 am | |
| Pai in primul rand trebuie sa va spun... Buna! Asa revenind, ce pot sa va spun despre mine? Sunt o persoana deschisa, insa niciodata nu-ti dai seama cand sunt suparata mereu cu zambetul pe buze, ador pisicile, atentie nu pisicutele pisicile:))E o oarecare diferenta(nu nu e) Sunt nebuna asta se vede din start(am un curcan decapitat care ma bantuie):))Nu va intrebati cum a ajuns acolo:)) Imi place culoarea visiniu, sa inebunesc oamenii, asta se pune ca un fel de hobby, adooor ciocolata , anime: he he KUROSHITSUJI :X e atat de de nu gasesc cuvinte... divin si personajul principal majordomul e e nu cred ca ati inteles ceva din prezentarea mea, dar asta e:))sunt o nebuna si jumatate|:))uneori pot fi foarte profunda... alteori foarte perversa Pai sper sa ne imprietenim, partea cea mai grea va fi sa ma suportati:)) Va pupic pe toti Astept intrebari..:) | |
|
| |
Zummy QueenBee
Element : Sex : Zodiac : Mesaje : 3505 Puncte : 5384 Reputatie : 171 Varsta : 111
| Subiect: Re: Ciocolata a aterizat Vin Ian 06, 2012 7:46 am | |
| Hey hey iubita ^^ Meric pentru cont si Bun venit Have fun si fa-ti multi prieteni Dupa care fi activa si respecta regulile =]]
kuroshitsuji .... intr-adevar . un anime fain . mai am sa vad ceva din el . nu l-am vazut pe tot spre rusinea mea :"> si asa nebuna cum esti , am ras de prezentarea ta . deci nebuna intr-un sens bun =]] stai sa o cunosti pe psycho . aia da nebunie =]] e un forum nebun pentru nebuni . Inca o data bun venit . | |
|
| |
Klau Cronicar Dramatic
Element : Sex : Zodiac : Mesaje : 2751 Puncte : 2805 Reputatie : 7 Varsta : 27
| Subiect: Re: Ciocolata a aterizat Vin Ian 06, 2012 7:49 am | |
| Iubirica mea!! Ee.. Cum sa nu stiu eu cat de nebuna esti si sincer.. Curcan decapitat? Ma asteptam la ceva mai sadic din partea ta. Ah.. Am uitat.. Bine ai venit, misterioasa mea profunda si sadica!! Sper sa te distrezi si sa-ti faci cati mai multi prieteni. Nu cred ca va fi o problema distractia, pentru ca te stiu pe tine si nu te plictisesti niciodata.. Iar ma abat de la subiect. Intrebare: -Ce carte iti place cel mai mult? Cam atat.. Te-am pupat, nebunico!! ByE!! | |
|
| |
JustFinetti Membru Forum
| Subiect: Re: Ciocolata a aterizat Vin Ian 06, 2012 8:25 am | |
| Aoleu carte? Am carti cu nemiluita:)) Pai stai ca e pe aici pe undeva, cred ca cartea mea preferata e ''Craciunul lui Poirot'' de Agatha Christie, nu stiu de ce dar m-a fascinat complet:D Da curcan decapitat nu va luati de el ca va sparg:)) El e... iubirea mea secreta :| e umpic ciudat ca am inclinatii spre curcani:)) Am uitat sa va spun ce urasc, he he: urasc fitosi si napii (dusmanii mei naturali), vacutele si morcovii dansatori(sunt bantuita de unul) si cand cineva mananca ultima felie de tort(nemancatii) adica eu ma chinui sa nu mananc tot tortul si economisesc si ei isi fac de cap cu tortu meu? Asa multumesc pentru primire | |
|
| |
Psycho Membru Apreciat
Element : Sex : Zodiac : Mesaje : 1338 Puncte : 1452 Reputatie : 22 Varsta : 14
| Subiect: Re: Ciocolata a aterizat Vin Ian 06, 2012 9:22 am | |
| Heya. Iti place ciocolata hmm... mie nu prea Am mofturi, alba si aerata d-aia. Mi-ai putea afce si mie cunostiinta cu acel curcan? Stiu o marmuta fara chip careia i-ar palcea sa joace poker pe dezbracat de piele. Well, sper sa te simti bine si distractie palcuta... Ah stai! Am uitat sa ma prezint. Sunt Psycho. In viata anterioara cred ca am fost Ceausescu hmm nu prea stiu cand a murit. Morcovii dansatori? Eu zic ca bananele dansatoare is mai nebune. Sau brocoli! Curcanofilo! Chiar asa... si sa sti, eu ti-am furat tortul cand iti violai curcanul. Stiu clar ca asa a fost! Have fun ^^ P.S. Imi place la nebunie yaoi-ul.
Psycho XD | |
|
| |
JustFinetti Membru Forum
| Subiect: Re: Ciocolata a aterizat Vin Ian 06, 2012 12:35 pm | |
| CE? Deci tu ai fost! :snoked: Curcanul meu are traume de la atata violare:)) Maimute, hah, ai grija curcanul meu e un singuratic, e cu ochii pe tineee, banane? Imi facu-si pofta, Si cum ai putut, tortul meu nuuu, tortu meu unde te-ai dus tu maicaa, in sac, cum poti sa-mi faci asa ceva? O sa te o sa te TRANSEZ, ufu va iesi ceva sange, asa si Aleluia! am gasit alta fana Yaoi:XColega mea de traumatizare in masa unde ai fost pana acum? A da si cum poti sa nu iubesti ciocolata? Gata stiu esti o extraterestra vii de pe soare sa ma scoti din ciocolata, nu? Heh:)) Mda nimc din ce am scris aici nu are sens, dar curcanul meu stie cu este eu=))
Finetti va iubeste | |
|
| |
Psycho Membru Apreciat
Element : Sex : Zodiac : Mesaje : 1338 Puncte : 1452 Reputatie : 22 Varsta : 14
| Subiect: Re: Ciocolata a aterizat Vin Ian 06, 2012 12:52 pm | |
| Defapt sunt un cyborg de pe palneta Yaosticos. Acolo exista nuami yaoi, toti sunt baieti si sunt filme/anime/manga etc doar yaoi. Ciocolata... de Craciun primesc multa side abia mananc o bcuatica. :)) Expira degeaba. Of colego, unde ai fost ma intreb?
:topaia:
Psycho XD | |
|
| |
Himeji. Moderator
Element : Sex : Zodiac : Mesaje : 2018 Puncte : 2037 Reputatie : 7 Varsta : 104
| Subiect: Re: Ciocolata a aterizat Sam Ian 07, 2012 11:25 am | |
| Bai deci am venit si eu p`aci. Salut! Eu sunt Raluca.Pot spune ca am inteles ceva,ceva din prezentarea ta. Nu am avut timp sa citesc celelalte comentarii deci sa nu te superi daca voi mai repeta intrebarile puse deja: 1.Cati ani ai? 2.De unde esti? 3.Ce iti place sa faci in timpul liber? 4.Compui sau desenezi? 5.Care este anime`ul tau preferat? Cam atat pt.moment.Si imi place de tine.Esti o fata draguta si din prezentarea ta am simtit ca degaji multa bucurie. Sa te distrezi si sa iti faci multi priteni! Sa speram ca o sa fi la fel de activa si la postare. | |
|
| |
ZuZa_Roxa Membru Activ
Sex : Zodiac : Mesaje : 1241 Puncte : 1459 Reputatie : 69 Varsta : 28
| Subiect: Re: Ciocolata a aterizat Dum Ian 08, 2012 6:27 am | |
| Buna Diana imi pare bine , pai bun venit pe forum , sper sa te distrezi si sati faci multi prieteni :lol!: Ce cantareti sau cantarete iti plac ?? :lol!: | |
|
| |
JustFinetti Membru Forum
| Subiect: Re: Ciocolata a aterizat Dum Ian 08, 2012 8:50 am | |
| Pai prima data scuza-ti ca n-am raspuns eram la tara asa deci: fiti atenti cu doua puncte urmeaza un discurs luung:)) 1. Cati ani am? Pai am o varsta ghinionista de `13 ani ma bucur de ea pana nu ajung pensionar si ma scoate mama afara din casa, pe motive inca necunoscute 2. De unde esti? Un judet plictisitor Mehedinti, nu se intampla nimic spectaculos vreau ca omuletii verzi sa ne invadeze... 3. Ce imi place sa fac in timpul liber? Hmm vizionatul anime-urilor, innebunitul oamenilor si pai eu mereu gasesc ceva de facut sa nu ma plictisesc 4. Compui sau desenezi? Ambele, dar am o inclenatie spre compuneri fic-uri, mai toti oamenii imi zic ca sunt foarte sadica asa ca ma axez pe chestia asta 5. Care este anime-ul tau preferat? Pai am o lista:)) Kuroshitsuji pe primul loc, Bleach si Naruto pe al doilea, nu ma pot hotari, Yuri Yuri, Inukami, Blood C si multe altele:)) Asa si intrebarea cu cantaretul, pai ca artist solo imi place Pixie Lott si artisti romani Andra uneori si Lora, ca trupa Evanescence, Green Day si trupe romanesti Voltaj nu mai imi vine nimic in minte Multumesc pentru intrebari si primire eu cu curcanul si morcovu va salutam | |
|
| |
ZuZa_Roxa Membru Activ
| |
| |
JustFinetti Membru Forum
| Subiect: Re: Ciocolata a aterizat Lun Ian 09, 2012 10:03 am | |
| Mm grea întrebare Au atâtea melodii tari incat mi-e greu sa aleg... My immortal, îmi place mult de tot, Bring me to life o ador:X, Going Under, Lithium etc.:)) Da se vede ca-s nehotărâta, ce-mi place de mine, dacă as putea m-as însura cu mine , bine asta ar însemna ca înnebunitoarea ar fi înnebunită:| Ce tare! Pana clarific chestia asta, ne vedem:* La o bere merge? Si ca sa raspund la intrebare o sa spun Bring me to life | |
|
| |
ZuZa_Roxa Membru Activ
| |
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Ciocolata a aterizat | |
| |
|
| |
| Ciocolata a aterizat | |