☼ Lσνє αηιмє 4єνєя ☼
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

☼ Lσνє αηιмє 4єνєя ☼

☼ - > - > - > ♀ ☺ ♥ Fa-ti cont si distreaza-te alaturi de noi! ♥ ☺ ♂ < - < - < - ☼

AcasaPortalUltimele imaginiCăutareÎnregistrareConectare

Mai jos de iad

In jos 
3 participanți
AutorMesaj
Psycho
Membru Apreciat
Membru  Apreciat
Psycho

Element : Death
Sex Sex : feminin
Zodiac Zodiac : Gemeni
Mesaje Mesaje : 1338
Puncte Puncte : 1452
Reputatie Reputatie : 22
Varsta : 14

Mai jos de iad Empty
MesajSubiect: Mai jos de iad   Mai jos de iad Icon_minitimeVin Ian 06, 2012 11:29 am

Din cauza plictiselii necontenite, ce tot bantuie tot, m-am gandit sa afc ceva mai distractic. Am coborat intr-un subsol intunecat si umed. Sobolanii cu acei ochi rosi draguti fugea pe acolo intr-un mod sinfonic, pot spune. Painejenii maiestosi lucrau pentru a reliza o panza ce parca te duce intr-o alta dimensiune. Admiram tot ce in jur, pasins usor cand deodata aud un zgomot.

Psycho XD
Sus In jos
Invader Lamu
Membru Forum
Membru Forum
Invader Lamu

Sex Sex : masculin
Zodiac Zodiac : Berbec
Mesaje Mesaje : 212
Puncte Puncte : 279
Reputatie Reputatie : 3
Varsta : 38

Mai jos de iad Empty
MesajSubiect: Re: Mai jos de iad   Mai jos de iad Icon_minitimeSam Ian 07, 2012 5:37 am

Sanara:

Eram invizibila. In modul acesta putam fi vazuta doar de catre oamenii cu puteri ca o fiinta transparenta. Intrasem in subsol insa ma impiedic de ceva creand o avalansa de zgomot si daramaturi.

Ultima editare efectuata de catre Invader Lamu in Sam Ian 07, 2012 9:08 am, editata de 1 ori
Sus In jos
Klau
Cronicar Dramatic
Cronicar Dramatic
Klau

Element : Water
Zodiac Zodiac : Pesti
Mesaje Mesaje : 2751
Puncte Puncte : 2805
Reputatie Reputatie : 7
Varsta : 27

Mai jos de iad Empty
MesajSubiect: Re: Mai jos de iad   Mai jos de iad Icon_minitimeSam Ian 07, 2012 9:04 am

Myra: Ee.. Plitiseala si totodata neinteresul pentru lume se desfasurau tot mai vizibil in actiunile mele atat de inconstiente cateodata. Pasii mei mici si nesiguri se indreptau cu o oarecare dorinta neobisnuita spre subsol. Imi ratacesc privirea in intunericul macabru, care insa avea ceva aparte, un sarm deosebit. Figura mea nepasatoare ma baga de multe ori in certuri, insa nu aveam de gand sa ma schimb. Inaintez incet pe scarile subsolului observand prezenta unei fete, nu prea primitoare, aparent. Desi nu era in obiceiul meu, o salut extrem de calduros:
-Aham.. Si.. Buna!! Draguti paianjeni..
Desigur, ochilor mei vigilenti nu le-a scapat existenta micii zane ce cauzase un incident absolut neplacut.. Vocea mea rece si putin iritata nu se sfii sa isi faca din nou aparitia:
-Urasc galagia.. Tu nu?
Sus In jos
Psycho
Membru Apreciat
Membru  Apreciat
Psycho

Element : Death
Zodiac Zodiac : Gemeni
Mesaje Mesaje : 1338
Puncte Puncte : 1452
Reputatie Reputatie : 22
Varsta : 14

Mai jos de iad Empty
MesajSubiect: Re: Mai jos de iad   Mai jos de iad Icon_minitimeSam Ian 07, 2012 9:12 am

Am incercat sa ignor persoanele din jur, dar uite ca nu pot. Imi cautam prin cap cuvintele, iar intr-un final am gasit:
-Urasc oamenii.Tu nu? Aparent, nu m-am intors as ii vad expresia fetei si nici nu ma prea interesa. Continui fara interes: Tu cine esti totusi?

Psycho XD
Sus In jos
Klau
Cronicar Dramatic
Cronicar Dramatic
Klau

Element : Water
Zodiac Zodiac : Pesti
Mesaje Mesaje : 2751
Puncte Puncte : 2805
Reputatie Reputatie : 7
Varsta : 27

Mai jos de iad Empty
MesajSubiect: Re: Mai jos de iad   Mai jos de iad Icon_minitimeSam Ian 07, 2012 9:16 am

-Da.. Ii urasc.. Si nu ii inteleg.. Desi inteleg mai multe decat o fiinta umana obisnuita.. Myra.. Si am inteles apropoul, spun eu intorcandu-ma rece spre iesire. Capul meu se balansa defect intr-o parte si in alta, tot repetandu-mi:"Nu te mai baza pe intuitie, nu te mai baza pe intuitie.. "
Sus In jos
Invader Lamu
Membru Forum
Membru Forum
Invader Lamu

Sex Sex : masculin
Zodiac Zodiac : Berbec
Mesaje Mesaje : 212
Puncte Puncte : 279
Reputatie Reputatie : 3
Varsta : 38

Mai jos de iad Empty
MesajSubiect: Re: Mai jos de iad   Mai jos de iad Icon_minitimeSam Ian 07, 2012 1:33 pm

Ma ridic dintre tot ceea ce am darat cad m-am impiedicat. Fac o mica vraja si totul se aseaza la loc in perfecta ordine.
Sus In jos
Continut sponsorizat

Mai jos de iad Empty
MesajSubiect: Re: Mai jos de iad   Mai jos de iad Icon_minitime

Sus In jos

Mai jos de iad
Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
☼ Lσνє αηιмє 4єνєя ☼ :: :: Fan Zone :: :: :: Fan RPG :: :: Role Playing Game :: RPG Anime :: Subsol-
Mergi direct la: