☼ Lσνє αηιмє 4єνєя ☼
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

☼ Lσνє αηιмє 4єνєя ☼

☼ - > - > - > ♀ ☺ ♥ Fa-ti cont si distreaza-te alaturi de noi! ♥ ☺ ♂ < - < - < - ☼

AcasaPortalUltimele imaginiCăutareÎnregistrareConectare

O noapte horror

In jos 
2 participanți
AutorMesaj
Invader Lamu
Membru Forum
Membru Forum
Invader Lamu

Sex Sex : masculin
Zodiac Zodiac : Berbec
Mesaje Mesaje : 212
Puncte Puncte : 279
Reputatie Reputatie : 3
Varsta : 38

O noapte horror  Empty
MesajSubiect: O noapte horror    O noapte horror  Icon_minitimeVin Ian 06, 2012 6:29 pm

Lum:

Ma aflam in sufragerie asteptandu-l pe Sijou sa vina din excursie. Stateam pe canapea ascultand stirile la radio si citind o revista. Se aude soneria si ma indrept spre usa. Cand o deschid vad ca era un coleg de facultate.
Sus In jos
Klau
Cronicar Dramatic
Cronicar Dramatic
Klau

Element : Water
Sex Sex : feminin
Zodiac Zodiac : Pesti
Mesaje Mesaje : 2751
Puncte Puncte : 2805
Reputatie Reputatie : 7
Varsta : 27

O noapte horror  Empty
MesajSubiect: Re: O noapte horror    O noapte horror  Icon_minitimeSam Ian 07, 2012 4:54 am

Capul meu era rezemat de geamul masinii.. Parul de un negru profund era ravasit, mintea mea aflandu-se in alta parte. Desi "gustasem" multe suflete pana atunci niciodata nu m-am simtit mai rau.. Poate ca sentimentele pamantesti ma cuprinsesera. Tot ce voiam era sa ajung acasa si sa o vad pe Lum. O lasasem singura timp de cateva saptamani si din pacate nu mai aveam aceeasi pofta de viata. Imi era imposibil sa mai gandesc in starea melancolica in care ma aflam.
Intr-un sfarsit masina, condusa de soferul meu, ajunge in fata casei. Deschid zgomotos portiera, indreptandu-ma spre usa. Ciocnesc de cateva ori si...
Sus In jos
Invader Lamu
Membru Forum
Membru Forum
Invader Lamu

O noapte horror  Empty
MesajSubiect: Re: O noapte horror    O noapte horror  Icon_minitimeSam Ian 07, 2012 5:08 am

Colegul de facultate cu care eram tocmai imi daduse o caseta video pe care nu era inscris absolut nimic. la cateva secunde dupa ce bag caseta in video alt ciocanit in usa. Ma indrept sa deschid. Era Sijou. imi intorc capul un pic spre televizor si caseta parea ca era goala. Il imbratisez apoi pe Sijou bucuroasa. insa cand arunc iar o privire cu coada ochiului spre televizor scot un tipat de groaza. pe jos sub televizor si sub video se forma o balta de parca aparatele ar sangera.
Sus In jos
Klau
Cronicar Dramatic
Cronicar Dramatic
Klau

O noapte horror  Empty
MesajSubiect: Re: O noapte horror    O noapte horror  Icon_minitimeLun Ian 09, 2012 1:39 am

-Ooo.. Hai, lasa-ma!! spun eu facand un semn cu mana si ridicand toata acea apa..
-Sunt obosit, plictisit si nervos.. Nu cred ca vrei asta Samara!!
Ma indrept incet spre televizor si bag mana in ecran scotand de acolo o fata, mai precis o "prietena".
Sus In jos
Invader Lamu
Membru Forum
Membru Forum
Invader Lamu

O noapte horror  Empty
MesajSubiect: Re: O noapte horror    O noapte horror  Icon_minitimeLun Ian 09, 2012 1:45 am

Incep sa tip ingrozita de ceea ce vedeam. Da, chiar si extraterestrilor le e frica de fantome. Sau cel putin mie imi era.
Sus In jos
Klau
Cronicar Dramatic
Cronicar Dramatic
Klau

O noapte horror  Empty
MesajSubiect: Re: O noapte horror    O noapte horror  Icon_minitimeLun Ian 09, 2012 1:49 am

-Oo, haide.. Nu tipa asa, spun eu intorcandu-ma spre Lum.
-Haide!! Samara, du-te de unde ai venit!! Pleaca.. Chiar nu am chef sa ne jucam..
Fata din televizor ma privi entuziasmata si se imbufna la auzul cuvintelor mele. Aceasta se retrage incet si eu nu apuc decat sa ii fac cu mana.
Dupa ce pleaca ma indrept spre Lum si o iau in brate, spunandu-i:
-Este un demon.. O ucigasa.. Gata, a plecat.. Acum trebuie sa-mi spui cine ti-a dart caseta.
Sus In jos
Invader Lamu
Membru Forum
Membru Forum
Invader Lamu

O noapte horror  Empty
MesajSubiect: Re: O noapte horror    O noapte horror  Icon_minitimeLun Ian 09, 2012 1:55 am

Acum realizasem ca tipul care mi-a dat caseta deja plecase.
-pai este cel mai rau coleg de clasa de la mine, seful gastii din spatele clasei, credeam ca s-a schimbat tipul ca de 2 saptamani n s-a mai legat de nimeni din clasa si acum mi-a dat caseta ca pe un cadou. hm, nu stiu care e numele lui real dar toti ceilalti ii spun J.
Sus In jos
Klau
Cronicar Dramatic
Cronicar Dramatic
Klau

O noapte horror  Empty
MesajSubiect: Re: O noapte horror    O noapte horror  Icon_minitimeLun Ian 09, 2012 1:57 am

Ma uit putin stupefiat la ea si iis pun:
-Bine ca am fost aici.. Sincer ma asteptam mai mult de la tine.. Cum poti crede ca un tip se poate schimba asa? Fata aceea putea sa te omoare.. Doar ca imi stie de frica, spune eu apoi zamebsc ingaduitor.
Sus In jos
Invader Lamu
Membru Forum
Membru Forum
Invader Lamu

O noapte horror  Empty
MesajSubiect: Re: O noapte horror    O noapte horror  Icon_minitimeLun Ian 09, 2012 2:00 am

-Pai atat strabunicul meu, cat si bunicul meu cat si tatal meu spuneau ca oricine se poate schimba.
Sus In jos
Continut sponsorizat

O noapte horror  Empty
MesajSubiect: Re: O noapte horror    O noapte horror  Icon_minitime

Sus In jos

O noapte horror
Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
☼ Lσνє αηιмє 4єνєя ☼ :: :: Fan Zone :: :: :: Fan RPG :: :: Role Playing Game :: RPG Anime :: Camera de Zi-
Mergi direct la: