Element : Sex : Zodiac : Mesaje : 2751 Puncte : 2805 Reputatie : 7Varsta : 27
Subiect: Expresso Sam Ian 07, 2012 9:12 am
Deschis zgomotos si oarecum apatic usa cafenelei indreptandu-ma spre o masa libera.. Aveam de gand sa-mi eliberez placerea printr-un expresso foarte puternic. Cafeaua era singura ce ma linistea si intelegea acea combinatie naucitoare de dulce-amarui. Pe fata mea apare un zambet rece si multumit, in timp ce asteptam pe cineva care sa imi ia comanda.
Intru in cafenea si o data intran pe usa, imi scot caciula de blana din cap, lasand parul sa curga valuri pe spate si apoi intorc capul intr-o parte si fac cu parul un gest desprins din filme.
Klau Cronicar Dramatic
Element : Sex : Zodiac : Mesaje : 2751 Puncte : 2805 Reputatie : 7Varsta : 27
Subiect: Re: Expresso Sam Ian 07, 2012 9:28 am
Privesc inca la fel de nepsatoare atmosfera sufocanta din cafenea.. Atat zgomot.. Pe usa intra o tipa ce reuseste intr-un final sa ma faca rad, repetand succint si fara sens un cuvant: -Figuri, figuri, figuri, urmand apoi un oftat prelung..
Ma asez la una din mese si privesc de jur in jurul cafenelei. Peretii rosii-maronii, barul semicircular, tablourile de pe pereti si acele modele in basorelief de pe pereti ce semanau a hieroglife egiptene si ascultam muzica ce se auzea in surdina in local. Era o muzica atat de placuta, cel putin pentru mine. Era un Rock care insa se asculta in surdina asta poate si pentru ca nu prea erau clienti.