| Halluh ^3^ | |
|
+4Klau Psycho ● Lene UfsyDrey^^ 8 participanți |
Autor | Mesaj |
---|
UfsyDrey^^ Membru Nou
Sex : Zodiac : Mesaje : 10 Puncte : 14 Reputatie : 0 Varsta : 25
| Subiect: Halluh ^3^ Dum Ian 08, 2012 10:22 am | |
| Hey x'D.Ummm..deci....sunt o fire destul de timida si speriata de a fi respinsa...Ador yaoi-ul.Umm Nickname-ul este datorita lui Psycho(my seme)Ufsy=Uke f**** stil yaoi.Drey=Dictionar Roman-Englez de Yaoi.=''D.Numele meu adevarat e Ioana ^^.Ascult rock,un pic de k-pop(adica daca sunt intrebata o stalcesc rau de tot.Gomen T^T),Vocaloid,cantece remixate in stil nightcore sii...cam ce prind...Depinde. Anime-ul meu favorit e Hetalia.Momentan citesc manga Kuroshitsuji si un doujinshi legat de Kuroshitsuji facut de Neneko ^^''.Iubesc sa citesc anumite carti(cu detectivi sau despre Japonia) si fanfiction.Ador pisicile.Sunt la un liceu de arta in clasa a6a(este cu clasele 5-12)si visez sa ummmm..am prieteni cu care sa merg la conventii anime ^^si ca arta mea sa fie apreciata ^^..Iubesc cosplay-ul desi nu pot face :(.Fun fact:Ma uit la drame coreene cu mama si matusa ^^.Joc jocuri video.Colectionez manga(all hail mangashop).Din cand in cand am idei pentru a scrie fanfiction dar sunt foarte lenesa. Sooo..Hello everyone.Nice to meet you ^^'. | |
|
| |
● Lene Moderator
Element : Sex : Zodiac : Mesaje : 362 Puncte : 434 Reputatie : 15 Varsta : 27
| Subiect: Re: Halluh ^3^ Dum Ian 08, 2012 10:27 am | |
| Hii, sweety! Bine ai venit pe aici, sper sa te distrezi si sa iti faci multi prieteni! Te asigur ca cei de pe aici sunt super de treaba, deci nu trebuie sa fii timida^^ Momentan nu am intrebari, deoarece sunt foarte plictisia si sincer nu am chef :]] However^^ Sper sa ne intelegem bine. Happy posting! | |
|
| |
Psycho Membru Apreciat
Element : Sex : Zodiac : Mesaje : 1338 Puncte : 1452 Reputatie : 22 Varsta : 14
| Subiect: Re: Halluh ^3^ Dum Ian 08, 2012 10:28 am | |
| Ma Ufsy! Iubire! Ma bucur ca ti-ai facut cont si ca esti langa mine. Sper sa iti palca aici, mai ales ca toti sunt draguti si niste prieteni de treaba. Sper sa te acomodezi aici, Ufsy!
Psycho XD | |
|
| |
Klau Cronicar Dramatic
Element : Sex : Zodiac : Mesaje : 2751 Puncte : 2805 Reputatie : 7 Varsta : 27
| Subiect: Re: Halluh ^3^ Dum Ian 08, 2012 10:51 am | |
| Hi!! So.. Eşti timidă? Cute.. Eu sunt Claudia, dar prefer Klau. Bine ai venit!! Şi mie imi place Kuroshitsuji.. Este anime-ul meu preferat!! Manga încă nu am citit dar thx că mi-ai zis.. Yaoi? În ultimul timp am început să îl apreciez mai mult, mare parte din "vină" având-o si Psycho. Intrebări: -Care este culoarea ta preferată? -Ce animal îţi place cel mai muult? Eu îţi urez cât mai multă distracţie şi muulţi prieteni.. Pup!! ByE!! | |
|
| |
UfsyDrey^^ Membru Nou
| Subiect: Re: Halluh ^3^ Dum Ian 08, 2012 10:58 am | |
| Hehe.Ty for the welcomes.Umm..Si pentru Klau:Culoarea mea preferata e albastru desi imi plac toate^^.Animalul meu preferat e pisica,cum am mai zis(imi plac toate anyway)desi am un papagal o3o. | |
|
| |
Zummy QueenBee
Element : Sex : Zodiac : Mesaje : 3505 Puncte : 5384 Reputatie : 171 Varsta : 111
| Subiect: Re: Halluh ^3^ Dum Ian 08, 2012 11:33 am | |
| Bun venit pe forum draga ioana ^^ Iti urez distrcatie placuta si multi prieteni Sa respecti regulamentul si sa fi activa Have fun . Again x_x | |
|
| |
Invader Lamu Membru Forum
Sex : Zodiac : Mesaje : 212 Puncte : 279 Reputatie : 3 Varsta : 38
| Subiect: Re: Halluh ^3^ Dum Ian 08, 2012 1:14 pm | |
| Salut Ioana! WELCOME Sa stii ca si eu am fost la otaku in Mai si as vrea sa mai merg anul asta in mai inca o data si visez la ziua in care o sa am bani sa imi fac costum de personaj :) si la ziua in care o sa am prieteni cu care sa merg la conventii anime :)
Intrebari: De ce nu poti face Cosplay? nu te lasa parintii? Din ce oras esti? Ce muzica asculti? Ce gen de filme iti plac Ai animalut acasa? :)
| |
|
| |
UfsyDrey^^ Membru Nou
| Subiect: Re: Halluh ^3^ Dum Ian 08, 2012 1:29 pm | |
| @Lamu.
1.Nu am bani de costum pt cosplay nu e ca nu ma lasa parintii.Si oricum nu as avea cu cine xD. 2.Bucuresti 4.Comedie | |
|
| |
deLL Nu Vreau. <3 Membru Forum
Element : Sex : Zodiac : Mesaje : 104 Puncte : 118 Reputatie : 5 Varsta : 27
| Subiect: Re: Halluh ^3^ Dum Ian 08, 2012 3:45 pm | |
| Buna Ioana eu sunt Delia insa lumea`mi zice deLL!
Imi pare bine sa te cunosc si sper sa devenim prietene!
Bun venit la noi si sa te distrezi!
Pa-pa! ;x | |
|
| |
ZuZa_Roxa Membru Activ
Sex : Zodiac : Mesaje : 1241 Puncte : 1459 Reputatie : 69 Varsta : 28
| Subiect: Re: Halluh ^3^ Lun Ian 09, 2012 2:16 am | |
| Saluti Ioana , imi pare bine sa te cunosc sper sa te distrezi pe forum si sa respecti regulamentul Ce fel de muzica asculti ?? Si spor la postat !!! :ffy: | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Halluh ^3^ | |
| |
|
| |
| Halluh ^3^ | |
|