Psycho Membru Apreciat
Element : Sex : Zodiac : Mesaje : 1338 Puncte : 1452 Reputatie : 22 Varsta : 14
| Subiect: Printre pagini Lun Ian 09, 2012 2:10 am | |
| Zapy
"Printul fericit" Soptesc doar pentru mine in timp ce priveam titlul cartii. E, poate a 4-a oara cand citesc aceasta poveste. O simpla poveste despre empatie, prietenie si generozitate. Sa nu uitam de adevarata fata a oamenilor. Stau pe pervazul geamului, amintindu-mi ceea ce se petrecea in carte. Brusc, aud usa deschizandu-se si...
Psycho XD
Ultima editare efectuata de catre Psycho in Sam Ian 14, 2012 3:16 am, editata de 2 ori | |
|
Unreal Fear Membru Forum
Sex : Mesaje : 64 Puncte : 81 Reputatie : 9
| Subiect: Re: Printre pagini Lun Ian 09, 2012 3:00 am | |
| Pasesc apasat printre rafturile pline cu carti ale bibliotecii. Ce faceam acolo? Cautam o carte sau imi doream doar sa pierd timpul? Am inaintat mai mult printre rafturi, ajungand fata-n fata cu un tip. De ce m-am oprit in fata lui? Dar ... de ce sa nu o fac? Uram momentele in care ma contraziceam singur. | |
|
Psycho Membru Apreciat
| Subiect: Re: Printre pagini Lun Ian 09, 2012 3:08 am | |
| Am privit spre persoana din fata mea fara prea mult interes. Ma gandeam de ce s-a oprit in fata mea. De ce nu pleaca? Mereu ma gandesc prea mult la ceea ce fac oamenii. Am incercat sa intru intr-o discutie: -Cauti vre-o carte? Am zis cu o voce calda si un zambet destul de lung pe buze. La urma urmei, ce putea fi rau?
Psycho XD | |
|
Invader Lamu Membru Forum
Sex : Zodiac : Mesaje : 212 Puncte : 279 Reputatie : 3 Varsta : 38
| Subiect: Re: Printre pagini Sam Ian 14, 2012 9:11 am | |
| Lum:
Intru si eu in biblioteca cautand o carte. | |
|
Unreal Fear Membru Forum
Sex : Mesaje : 64 Puncte : 81 Reputatie : 9
| Subiect: Re: Printre pagini Sam Ian 14, 2012 1:06 pm | |
| Stateam si ma holbam la el propriu-zis. Ce naiba era cu mine? Nu pot sa spun ca mi se intampla des, insa uram cand se intampla. Ii intorc zambetul, raspunzandu-i: - Nu stiu. Oare caut? il intreb pe el ceva ce ar trebui sa stiu deja. | |
|
Psycho Membru Apreciat
| Subiect: Re: Printre pagini Dum Ian 15, 2012 12:32 am | |
| -Greu ca eu sa stiu. Nu sunt medium. Adevarat, nu eram. Ma holbam la cel din fata mea non-stop. Aveam impresia ca il cunosc... dar posibil sa nu fi fost adevarat. La urma urmei, ce om cunosc si e inca in viata? - Cu ce scop ai intrat in biblioteca?
Zapy XD | |
|
Invader Lamu Membru Forum
Sex : Zodiac : Mesaje : 212 Puncte : 279 Reputatie : 3 Varsta : 38
| Subiect: Re: Printre pagini Dum Ian 15, 2012 2:38 am | |
| -Pai am intrat sa caut o carte despre dinozauri si una despre dragoni. Vreau sa stiu mai multe despre ei. | |
|
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Printre pagini | |
| |
|