Kimera Membru V.I.P
Element : Sex : Zodiac : Mesaje : 2560 Puncte : 2593 Reputatie : 3 Varsta : 27
| Subiect: R.I.P. Kori Joi Ian 12, 2012 4:41 am | |
| Ma indreptam catre casa trecand pe langa un vechi cinematograf. Nu stiu de ce, dar ma simteam urmarit. Deodata mi-a aparut in fata el, asasinul parintilor mei! Cand l-am vazut am luat-o la fuga, eram ingrozit, inima imi batea groaznic de tare. Credeam ca el este la puscarie, nu se poate sa fie aici! Mi-a aparut in fata ochilor indreptandu-si pistolul spre mine. Atunci ce mai aveam de facut? Imi acceptam moartea asa cum e. Oricum Zap nu tinuse la mine eram distrus sufleteste asa ca ce mai conta? -Unde crezi ca fugi? Aici se termina tot. Familia Kazuko e dusa! Fara niciun cuvant in plus a tras. Tot ce am mai simtit apoi a fost durere si intuneric..... OOC: R.I.P. Kori Kazuko,mort.
Ultima editare efectuata de catre Mizo in Joi Mar 22, 2012 9:22 am, editata de 2 ori | |
|
Invader Lamu Membru Forum
Sex : Zodiac : Mesaje : 212 Puncte : 279 Reputatie : 3 Varsta : 38
| Subiect: Re: R.I.P. Kori Joi Ian 12, 2012 2:34 pm | |
| Lum:
Ajung la fata locului insa din pacate prea tarziu pentru a salva vicctima. Ma iau dupa criminal, zburand dupa el apoi ma transform in pterodactyl, urmarindu-l. Il ajung din urma si il prind intre gheare. -A sosit vremea sa iti spui rugaciunea, monstru fara suflet. Spun eu de fapt el nu a auzit decat un strigat ascutit si agresiv al meu in timp ce il tineam strans bine in gheare, sfasiindu-i carnea de pe spate cu gheasrele, asa de bine imi infipsesem ghearele in el. Ma pregateam sa il iau in gura sa il mananc cand... | |
|