☼ Lσνє αηιмє 4єνєя ☼
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

☼ Lσνє αηιмє 4єνєя ☼

☼ - > - > - > ♀ ☺ ♥ Fa-ti cont si distreaza-te alaturi de noi! ♥ ☺ ♂ < - < - < - ☼

AcasaPortalUltimele imaginiCăutareÎnregistrareConectare

Nero's house

In jos 
2 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 20 ... 30  Urmatorul
AutorMesaj
Psycho
Membru Apreciat
Membru  Apreciat
Psycho

Element : Death
Sex Sex : feminin
Zodiac Zodiac : Gemeni
Mesaje Mesaje : 1338
Puncte Puncte : 1452
Reputatie Reputatie : 22
Varsta : 14

Nero's house - Pagina 10 Empty
MesajSubiect: Re: Nero's house   Nero's house - Pagina 10 Icon_minitimeSam Ian 14, 2012 10:26 am

Mi-am dat rapid bluza jos si dupa m-am indreptat spre mugurii sai. Am inceput sa ii musc cu dintii asteptand ca gemetele sale sa ma incainte.
-Parca ziceai ca sunt simpatic.

Zapy XD
Sus In jos
Kimera
Membru V.I.P
Membru V.I.P
Kimera

Zodiac Zodiac : Balanta
Mesaje Mesaje : 2560
Puncte Puncte : 2593
Reputatie Reputatie : 3
Varsta : 27

MesajSubiect: Re: Nero's house   Nero's house - Pagina 10 Icon_minitimeSam Ian 14, 2012 10:27 am

Nero:
Am gemut fara sa vreau simtind placerea... la naiba! Placere? Oh, copile daca scap din asta tu esti mai mult ca sigur mort.
Sus In jos
Psycho
Membru Apreciat
Membru  Apreciat
Psycho

MesajSubiect: Re: Nero's house   Nero's house - Pagina 10 Icon_minitimeSam Ian 14, 2012 10:30 am

Am gemut spunan pasional:
- Frumos mai gemi. Am continuat sa ii ling sfarcurile si mi-am strecurat o mana la boxerii sai. Am incercat sa ii dau jos dar am auzit vocea lui Nero...

Zapy XD
Sus In jos
Kimera
Membru V.I.P
Membru V.I.P
Kimera

MesajSubiect: Re: Nero's house   Nero's house - Pagina 10 Icon_minitimeSam Ian 14, 2012 10:32 am

Nero:
-Opreste-te, Zap. Daca tu crezi ca sunt aventura te inseli. recunosc ai avut ceva incapatanare in tine dar nu am de gand sa te las sa faci ce vrei din mine. Nu sunt o jucarie asa ca dispari odata de aici.
Am spus calm, desii fierbeam de nu se putea pe interior. La dracu! De as putea macar sa mai am ceva forta....
Sus In jos
Psycho
Membru Apreciat
Membru  Apreciat
Psycho

MesajSubiect: Re: Nero's house   Nero's house - Pagina 10 Icon_minitimeSam Ian 14, 2012 10:34 am

-Marele asasin Nero implora un pusti. Cat de dragut. Fara sa mai stau pe ganduri i-am dat boxerii jos. M-am grabit sa imi dau bluza jos. Ce? Eu sa raman imbracat? Nu prea cred.
- Alte rugaciuni? Cum ar fi sa nu fiu prea salbatic?

Zapy XD
Sus In jos
Kimera
Membru V.I.P
Membru V.I.P
Kimera

MesajSubiect: Re: Nero's house   Nero's house - Pagina 10 Icon_minitimeSam Ian 14, 2012 10:36 am

Nero:
Firar sa fie de pusti, eu nu o mai facusem cu baieti. Al dracu de bou, de nu il omor fara sa clipes. mi-am intors privirea. Durere? Eram obisnuit cu ea. Am fost impuscat de multe ori, prea multe asa ca nu aveam de gand sa ma umilesc in fata nimanui.
Sus In jos
Psycho
Membru Apreciat
Membru  Apreciat
Psycho

MesajSubiect: Re: Nero's house   Nero's house - Pagina 10 Icon_minitimeSam Ian 14, 2012 10:39 am

-Deci pot fi cat de animali vreau? Am ranjit pervers in timp ce imi dadeam pantalonii si boxerii jos. I-am luat picioarele pe umeri spunand: Un fel de ultim cuvant? Ai zis ca pot fi agresiv...

Zapy XD
Sus In jos
Kimera
Membru V.I.P
Membru V.I.P
Kimera

MesajSubiect: Re: Nero's house   Nero's house - Pagina 10 Icon_minitimeSam Ian 14, 2012 10:40 am

Nero:
Am inchis ochii resemnat. Tot ceea ce aveam de facut era sa indur si apoi sa il ucid. Am sa o iau ca pe alte gloante ce m-au nimerit.
Sus In jos
Psycho
Membru Apreciat
Membru  Apreciat
Psycho

MesajSubiect: Re: Nero's house   Nero's house - Pagina 10 Icon_minitimeSam Ian 14, 2012 10:44 am

-Daca faci pe mutul nu te pot ajuta. Si dupa aceste cuvinte l-am patruns cau toata forta de care dadeam dovada. Mai precis, anmalic, salbatic. Sau cum mai vreti sa spuneti. L-am sarutat pe buze muscandu-l de limba.

Zapy XD
Sus In jos
Kimera
Membru V.I.P
Membru V.I.P
Kimera

MesajSubiect: Re: Nero's house   Nero's house - Pagina 10 Icon_minitimeSam Ian 14, 2012 10:46 am

nero:
urerea m-a cuprins si era oribila, pe deasupra ma mai si saruta.. Ce enervant. O suportam, indiferent cat de mult imi venea sa urlu sau sa scot vreun sunet, eram mut si resemnat. Te voi distruge, Zap.
Sus In jos
Psycho
Membru Apreciat
Membru  Apreciat
Psycho

MesajSubiect: Re: Nero's house   Nero's house - Pagina 10 Icon_minitimeSam Ian 14, 2012 10:50 am

Mi-am dus mana spre chipul sau incepand sa ma misc cu viteza.
-Spune-mi sa ma opresc. Spune-mi ca te doare. Spune-mi ca nu mai rezisti. Iti voi da drumul. Chiar daca vei fi umilit.

Zapy XD
Sus In jos
Kimera
Membru V.I.P
Membru V.I.P
Kimera

MesajSubiect: Re: Nero's house   Nero's house - Pagina 10 Icon_minitimeSam Ian 14, 2012 10:52 am

Nero:
I-am prins mana si am dat-o la o parte de pe chipul meu, mi-am deschis ochii si l-am privit ucigator. Daca el crede ca face ce vrea din mine se inseala amarnic. Am continuat sa suport durerea fara sa scot niciun sunet.
Sus In jos
Psycho
Membru Apreciat
Membru  Apreciat
Psycho

MesajSubiect: Re: Nero's house   Nero's house - Pagina 10 Icon_minitimeSam Ian 14, 2012 10:55 am

-Nu mai sunt simpatic? Nu ma mai iubesti? Mi-am inclestat dintii inconstient, dar nu ma abtineam. Vorbeste! Ce sa intamplat?

Zapy XD
Sus In jos
Kimera
Membru V.I.P
Membru V.I.P
Kimera

MesajSubiect: Re: Nero's house   Nero's house - Pagina 10 Icon_minitimeSam Ian 14, 2012 10:57 am

Nero:
Cate lucruri putea spune.... Imi era simpatic? Da, imi era, insa prin ceea ce trec acum este mai mult decat umilitor. Am luat o gura mare de aer dupa care i-am vorbit calm, desii pe interior urlam de durere, insa nu voi arata asta niciodata.
-Nu stiu... oare tu ce crezi?
Sus In jos
Psycho
Membru Apreciat
Membru  Apreciat
Psycho

MesajSubiect: Re: Nero's house   Nero's house - Pagina 10 Icon_minitimeSam Ian 14, 2012 10:59 am

- Eu nu sunt tu, tu nu esti eu. Continuam tot asa, prin miscarile mele pana cand sfarsitul era aproape. Da, destul de aproape. Mai ales al meu. La propriu si figurat. Mai mult ca sigur cand isi va reveni ma va omori.

Zapy XD
Sus In jos
Kimera
Membru V.I.P
Membru V.I.P
Kimera

MesajSubiect: Re: Nero's house   Nero's house - Pagina 10 Icon_minitimeSam Ian 14, 2012 11:00 am

Nero:
Avea dreptate prin ceea ce spusese, dar mai mult de acea propozitie nu avea sa scoata de la mine. Suportam calvarul in continuare. Cred ca se va termina curand. Tot ce trebuie este sa imi revin apoi.
Sus In jos
Psycho
Membru Apreciat
Membru  Apreciat
Psycho

MesajSubiect: Re: Nero's house   Nero's house - Pagina 10 Icon_minitimeSam Ian 14, 2012 11:03 am

Am ejaculat in el. Si am simtit ceva pe pieptul meu. Dar nu imi pasa. Oricum voi fi mort cand el isi va revenit. Am coborat jos de pe canapea, mi-am luat hainele si m-am dus in camera "mea". Poate voi muri acolo? Cine site. L-am lasat singur pentru a ii mai ingreuna situatia pana ajunge la mine.

Zapy XD
Sus In jos
Kimera
Membru V.I.P
Membru V.I.P
Kimera

MesajSubiect: Re: Nero's house   Nero's house - Pagina 10 Icon_minitimeSam Ian 14, 2012 11:07 am

Nero:
Se terminase. Am oftat zgomotos si adanc. Asta era singurul ecou al durerii, un oftat.
Dupa ceva timp, am redeschis ochii. Se pare ca eram in regula. Durerea disparuse si imi revenisem complet. trecusera doar doua ore, ceea ce era convenabil, nu pierdusem mult timp. M-am ridicat de pe canapea si am luat hainele inapoi pe mine. Daca mergeam acum sa il ucid, era prea usor. trebuia sa sufere.... Dar cum? Gaseam eu solutie, oricum aveam o misiune neterminata asa ca mi-am luat geaca rosie din cuier si am iesit pe geamul sufrageriei.
Sus In jos
Psycho
Membru Apreciat
Membru  Apreciat
Psycho

MesajSubiect: Re: Nero's house   Nero's house - Pagina 10 Icon_minitimeSam Ian 14, 2012 11:12 am

Se pare ca ma trezisem putin mai bine. Nu voiams a imi amintesc ce am facut. Stiam doar ca iar am dat-o in bara. Taceam si imi asteptam sfarsitul.

Zspy XD
Sus In jos
Kimera
Membru V.I.P
Membru V.I.P
Kimera

MesajSubiect: Re: Nero's house   Nero's house - Pagina 10 Icon_minitimeSam Ian 14, 2012 11:13 am

nero:
Am venit inapoi acasa dupa ce terminsem de omorat victima. Apoi am mers direct in camera in care se afla Zap si am vorbit calm si nepasator
-Da-mi un motiv bun pentru care sa nu te ucid dupa umilinta prin care m-ai facut sa trec.
Sus In jos
Psycho
Membru Apreciat
Membru  Apreciat
Psycho

MesajSubiect: Re: Nero's house   Nero's house - Pagina 10 Icon_minitimeSam Ian 14, 2012 11:15 am

-Pentru ca iti sunt simpatic. Am zis fara sa il privesc macar in ochi. Ar fi fost deja prea mult. Umilinta? Am facut sex cu tine.

Zapy XD
Sus In jos
Kimera
Membru V.I.P
Membru V.I.P
Kimera

MesajSubiect: Re: Nero's house   Nero's house - Pagina 10 Icon_minitimeSam Ian 14, 2012 11:18 am

nero:
-gresit. Eu nu am vrut sa o fac, tu ai facut-o, in concluzie viol. Si umilinta pentru ca m-ai considerat aventura si jucarie si toate lucrurile stupide ce iti pot trece zie prin cap. Apropo, de ce nu ma privesti in ochi?
Am zis cu acelasi ton.
Sus In jos
Psycho
Membru Apreciat
Membru  Apreciat
Psycho

MesajSubiect: Re: Nero's house   Nero's house - Pagina 10 Icon_minitimeSam Ian 14, 2012 11:23 am

Nu am raspuns. Stateam nemiscat si imi amitneam momentele cu Nero. A fost asa palcut pentru mine... si banuiesc ca acum ma uraste din toata inima. Simpatic? Nu stiu daca am mai poate crede asa.

Zapy XD
Sus In jos
Kimera
Membru V.I.P
Membru V.I.P
Kimera

MesajSubiect: Re: Nero's house   Nero's house - Pagina 10 Icon_minitimeSam Ian 14, 2012 11:26 am

Nero:
Am mers langa el si i-am ridicat privirea, fixandu-mi ochii in ai lui. Nu stiu de ce, dar nu vroiam sa il omor. Probabil ca pentru prima oara de cand eram asasin simteam ceva pentru cineva.... M-ar fi durut sa il omor.
Sus In jos
Psycho
Membru Apreciat
Membru  Apreciat
Psycho

MesajSubiect: Re: Nero's house   Nero's house - Pagina 10 Icon_minitimeSam Ian 14, 2012 11:27 am

-Nu ma ucizi acuma? Nu ma urasti? Nu vrei sa ma umilesti? Nimic? Trebuia sa vrea ceva din toate astea. La urma urmei l-am... am facut-o cu el, nimic altceva. Nu e deloc ceva rau.

Zapy XD
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Nero's house   Nero's house - Pagina 10 Icon_minitime

Sus In jos

Nero's house
Sus 
Pagina 10 din 30Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 20 ... 30  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Mai's house
» Aunt's house

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
☼ Lσνє αηιмє 4єνєя ☼ :: :: Fan Zone :: :: :: Fan RPG :: :: Role Playing Game :: RPG Anime :: Camere-
Mergi direct la: