Acesta este primul meu fic Yaoi, deci aștept cât mai multe sfaturi. Povestea gravitează în jurul a doi băieți. Kevin[/color][color=white] care conduce compania familie și promovează modele feminine și masculine, un băiat răutăcios și cu nasul pe sus. Celălalt este Axel, un tânăr model care se hotărăște să-și înceapă o nouă viată departe de aparatele foto.
Număr de capitole: 22-25, contează de evoluţia poveşti.
Tip de critică: Orice tip de critică.
Capitolul I
(Axel)
Mă plimb pe coridoarele clădirii, în care se presupune că amicul meu ar avea o ședință foto, deschizând şi închizând ușile ca un disperat. Am auzit şi câteva înjurături, mai ales când am ajuns la o cameră în care se schimbau niște femei. Mă lovesc de un tip care, în loc să se scuze, mă prinde de tricou izbindu-mă de peretele din dreapta mea. Scot un scâncet în momentul în care spatele mi se lovește cu putere de perete, iar durerea se intensifică simțind cum mână lui mă apasă pe piept.
- Ești bou dea`binelea, ce dracu te-a apucat. Mi-am ridicat privirea realizând că vinovatul era chiar Kaden, dar asta nu m-a oprit: Ai luat-o complet razna omule, într-o zi îți voi pune o pernă pe față şi voi uita să o mai ridic.
- Şi îmi vei duce tot tu dorul, plus că trebuie să treci de Ginna înainte. Acesta termină replica scoțându-mi limba, apoi adaugă: Trebuie să vii cu mine, am niște poze de făcut apoi putem plecat scumpule.
ÎI spun să nu îmi mai spună scumpule, sau în orice alt fel, pentru că voi pleca. Atunci l-am analizat atent şi am realizat că nu avea decât o pereche de blugi negri cu turul lăsat şi niște bascheți mov închis. Mi-am lăsat privirea în jos puţin ruşinat, poate nu pentru că era pe jumătate dezbrăcat, mai mult pentru că mă ţinea de mână. Mă scotea din minţi când făcea asta, când aveam cinci ani are în regulă, dar acum suntem bărbaţi în toată firea. Îmi trag mâna din strânsoarea lui continuând să merg în urma lui dea lungul coridorul alb şi îngust. Acesta nu a scos nici un cuvânt, ştia deja că nu mă simțeam prost când mă ținea de mână. Nu avea nimic împotriva lui, doar că îmi era teamă de gurile rele ce ne puteau bârfii, iar el înțelegea asta.
- Nu îmi place deloc când îți este rușine cu mine, suntem prieteni pentru numele lui Dumnezeu!
Țipătul lui m-a făcut să tresar, şi pe mine şi pe fetele din jurul nostru. Care priveau șocate de la unul l-a altul. Kaden s-a întors spre mine ridicând degetul mic şi privindu-mă adânc în ochii.
- Iar facem asta, pe bune?
El s-a prefăcut îmbufnat şi jignit de replica mea aşa că nu am avut de ales. Am ridicat degetul mic prinzând-ul pe al său şi așteptând să înceapă să spună vechea replică.
- Jur să nu mint, să spun adevărul şi numai adevărul. Dacă mint voi înghiți o mie de cioburi.
Acesta a început să mă privească intens așteptând ca eu să jur.
- Parcă era vorba de ace, dar mă rog, jur. Acum, dacă asta e tot ne putem grăbi, trebuie să îmi caut un job.
Acesta aprobă apunând că nu durează foarte mult, câteva poze cu o tipă bună rău şi apoi putem pleca. E prima dată când îl aud pe prietenul spunând despre o tipă că este "bună rău", poate pentru că eram eu acolo şi nu dorea să mă simt prost. Ce idiot, încă crede că eu nu ştiu despre orientarea lui sexuală, oi fi orb sau mai ştiu eu ce. Tipul ăsta arată extrem de bine, ne cunoaștem de când aveam patru ani, am făcut totul împreună, şi cu sor`sa, iar el tot nu înţelege că ştiu chiar totul despre el.
- Ar trebuie să înghiți o mie de cioburi sau ace.
Am murmurat atât de încet încât era sigur că nu m-a auzit, dar când s-a întors spre mine pregătit să-mi spună ceva telefonul lui a început să sune. A privit micul ecran apoi a răspuns fără a mai sta pe gânduri, se pare că era chiar scumpa de Ginna. Acesta mă priveşte atent, în timp ce ascultă vorbele surori lui. Închide telefonul, înjurând-o pe bruneta de Ginna câteva secunde apoi îmi spune că "stupida aia", ca să-l citez, mă așteaptă la intrare. Ridic din umeri şi îmi ciufulesc părul blond ce îi scotea în evidență ochii gri. Îmi zâmbește larg apoi mă sărută pe frunte şi îmi spune să am mare grijă căci sor`sa a reușit să-şi ia carnetul de șofer.
Ies repede din clădire, nu pot spune că era chiar un loc plăcut, măcar nu era super aglomerat. Aud un strigăt scurt şi o văd pe Ginna făcându-mi cu mâna de la volanul unei decapotabile roșii. Fata purta o uniformă de școală ceea ce m-a cam lăsat cu gura deschisă. Urc în maşină, nu înainte să-i dau la o parte arsenalul de luptă. Acum a trecut la scrimă, data trecută făcea box.
- Pot să ştiu ce-i cu hainele alea pe tine. Ultima oară când am verificat terminasem liceul în urmă cu doi ani.
- Da, dar joc într-un film, şi am rol de elevă. în plus ador uniforma.
Ochii ei căprui aveau același aspect natural, era o actriță perfectă. Frumoasă, cu un corb perfect, forme ce te dau pe spate, iar chipul ei era precum al unui înger. Nu era de mirare că este o actriță de succes, așa cum Kaden e un model cunoscut, aşa cum eram şi eu înainte să renunț.
- Serios acum. De ce ai renunțat la carieră într-un moment ca acesta. Erai cel mai bun şi brusc de-ai decis să anulezi toate contractele, ţi-ai concediat managerul şi au fugit din New York. Bine nu e o problemă şă locuiești cu noi, chiar poţi dormi cu mine în camera.
Îi spun să termine cu aberațiile asta sau o fac pachet şi o trimit la mică`sa. Asta se numește amenințare, şi pentru ea şi pentru Kaden, de când au avut treisprezece ani tot ce îşi doreau era să scape de mama lor. Aceasta a ajuns să intre într-o depresie îngrozitoare pentru că soțul a părăsit-o. De multe ori se îmbăta, iar când ajungea acasă nu făcea decât să-şi bată copiii. De multe ori lipsea cu zilele fără să-şi facă griji pentru cei doi, lăsându-i în foia sorții. Era o femeie frumoasă, avea doi gemeni deștepți şi talentați, dar nu putea trece peste durerea pierderii șotului. Din câte am aflat acum s-ar afla la un ospiciu, dar nici Ginna, nici Kaden nu au de gând să o viziteze.
Kaden:
Axel:
Ginna:
Voi adăuga poze pe parcurs, de fiecare dată când apar personaje noi. Acesta ar fi primul capitol, voi povesti şi din perspectiva lui Axel şi din cea a lui Kevin.
Îmi cer scuze pentru greșelile de tastare, dar nu am corectat capitolul. Sper să vă placă şi să-mi spuneți dacă merită continuat.