| To Heaven- Myra.. | |
|
|
|
Autor | Mesaj |
---|
Klau Cronicar Dramatic
Element : Sex : Zodiac : Mesaje : 2751 Puncte : 2805 Reputatie : 7 Varsta : 27
| Subiect: Re: To Heaven- Myra.. Sam Ian 14, 2012 4:40 am | |
| -S-o crezi tu.. Nu te place aiurea.. Probabil a vazut ceva bun in tine. De obicei nu se inseala cu privire la oameni. a vazut poate ca poti fi un om.. Si stii ce sunt alea sentimente. Insa pentru mine nu esti decat o corcitura. Nicodata nu vei fi un demon. Insa nici un om nu poti fi. Doar o amestecatura. Lucifer probabil nu stia cu cine se incurca cand a facut-o cu mama ta.. Iti place asta?? Zi!!! Nici acum nu o vrei pe Myra? | |
|
| |
Kimera Membru V.I.P
Element : Sex : Zodiac : Mesaje : 2560 Puncte : 2593 Reputatie : 3 Varsta : 27
| Subiect: Re: To Heaven- Myra.. Sam Ian 14, 2012 4:41 am | |
| Nero: -Nu, tu? Am spus scurt si la obiect continuand-o sa o privesc. | |
|
| |
Klau Cronicar Dramatic
| Subiect: Re: To Heaven- Myra.. Sam Ian 14, 2012 4:45 am | |
| -Iti pasa ce cred? Nu mai pune intrebari prostesti!! Eram destul de nervoasa asa ca l-am ridicat pe sus la o inaltime mare. Daca ii dadeam drumul ar fi avut niste vanatai seriose. Cu tot cu puterea lui.. Nu imi pasa daca murea. Nu o voia pe Myra? Nici Ira nu il voia in viata. -Stii vreo rugaciune, demonule? Stii ceva? Esti simpatic, spun eu sarutandu-l pe buze. Tot ce voiam era sa-l enervez. | |
|
| |
Kimera Membru V.I.P
| Subiect: Re: To Heaven- Myra.. Sam Ian 14, 2012 4:47 am | |
| Nero: mi-am sters buzele in scarba de la sarutul imbecilei asteia. -nu ma mai saruta, ca ma infectezi. | |
|
| |
Klau Cronicar Dramatic
| Subiect: Re: To Heaven- Myra.. Sam Ian 14, 2012 4:49 am | |
| Am inceput sa rad haotic si i-am spus demonic: -Nu iti fa griji.. O sa aiba cineva grija de tine.. I-am dat drumul lasandu-l sa cada, pana a facut contact cu pamantul. M-am apropiat si i-am spus: -E timpul ca Ira sa plece.. Salut-o pe Myra din partea mea. | |
|
| |
Kimera Membru V.I.P
| Subiect: Re: To Heaven- Myra.. Sam Ian 14, 2012 4:51 am | |
| Nero: m-am ridicat de pe jos stergandu-ma de praf. idioata. Am continuat sa merg fara sa spun nimic. | |
|
| |
Klau Cronicar Dramatic
| Subiect: Re: To Heaven- Myra.. Sam Ian 14, 2012 4:53 am | |
| Ochii mei priveau cu disperare trupul baiatului. Oare ce ii facuse Ira? -Hei!! Ce s-a intamplat? Ce ti-a facut Ira? | |
|
| |
Kimera Membru V.I.P
| Subiect: Re: To Heaven- Myra.. Sam Ian 14, 2012 4:55 am | |
| Nero: -Nimic important. AM raspuns sec. nu aveam decat cateva vanatai, eram deja la loc in picioare si oricum nu imi asa. Ma vindecam repede. -Oricum mi-ai incurcat misiunea. Am raspuns la fel de calm. | |
|
| |
Klau Cronicar Dramatic
| Subiect: Re: To Heaven- Myra.. Sam Ian 14, 2012 4:58 am | |
| -Nu.. Nu am vrut.. De fapt.. Ira nu a vrut.. E putin cam jucausa si ucide uasor.. Dar este o parte din mine. Off.. Acum crezi ca sunt nebuna, nu? Si normal.. Dar sa stii ca orice ti-a spus sau facut.. Nu e adevarat. Nu lua in calcul ce spune. | |
|
| |
Kimera Membru V.I.P
| Subiect: Re: To Heaven- Myra.. Sam Ian 14, 2012 4:58 am | |
| nero: -oricum nu ma intereseaza. vreau doar ca tu sau orice sa ma lasati in pace. AM raspuns la fel de calm. | |
|
| |
Klau Cronicar Dramatic
| Subiect: Re: To Heaven- Myra.. Sam Ian 14, 2012 5:24 am | |
| -Bine.. Scuze inca o data si.. Dar de ce nu iti pasa de nimic? Adica.. Daca nu te deranjeaza as vrea sa stiu asta.. Te voi lasa in pace dupa.. | |
|
| |
Kimera Membru V.I.P
| Subiect: Re: To Heaven- Myra.. Sam Ian 14, 2012 8:54 am | |
| Nero: -Nu imi pasa pentru ca nu are de ce sa-mi pese. Am raspuns la fel de plictisit apoi am plecat de acolo. | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: To Heaven- Myra.. | |
| |
|
| |
| To Heaven- Myra.. | |
|