Nywa Membru Forum
Sex : Zodiac : Mesaje : 23 Puncte : 40 Reputatie : 3 Varsta : 32
| Subiect: My OC - Original Characters Mier Ian 18, 2012 5:33 am | |
| Inainte de a pune O.C.-urile noastre, voi scrie fiecare de unde e, fiindca sunt pusi pe folgere si sate, dar intre timp mai fac si altele ^.^ Prima oprire in Satul ascuns in Luna 1. <= Ayane la 23 de ani, Jonin, in alternativ future. 2. <= Team 12 din Moon Villiage. Avem asa: satenul e Anki Ryoushi, blonda cu suvite e Leyla Bankay, portocalia e Tammy, iar sensei-ul lor e Tori 3. <= Ayane isi atentioneaza fratele. 4. <= Echipa de salvare: roscatul e Ateue Tensen, Suki, Ayane Ryoushi si Kyle. 5. <= Ayane ataca, imi pare rau pentru cel care a necajit-o.
Ultima editare efectuata de catre Nywa in Dum Ian 29, 2012 11:29 am, editata de 1 ori | |
|
Zummy QueenBee
Element : Sex : Zodiac : Mesaje : 3505 Puncte : 5384 Reputatie : 171 Varsta : 111
| Subiect: Re: My OC - Original Characters Mier Ian 18, 2012 6:31 am | |
| Wow o.o sunt foarte reusite . bravo my dear ^^ cel m,ai mult imi place echipa de salvare . sa mai aduci . | |
|
Nywa Membru Forum
Sex : Zodiac : Mesaje : 23 Puncte : 40 Reputatie : 3 Varsta : 32
| Subiect: Re: My OC - Original Characters Joi Ian 19, 2012 9:28 am | |
| 1. <= Chibi Ateue si Ayane la 13 anisori. 2. <= Leyla Bankay line time. 3. <= Leyla cu noul ei look, strigand la Ateue si Anki, in timp ce lumina pestera cu un jutsu special pentru clanul ei. 4. <= Kaya, cu vesnicul ei stil cam erotic. 5. <= Ayane la 13 ani si la 16 ani. | |
|
TicTac Membru Forum
Sex : Mesaje : 197 Puncte : 204 Reputatie : 5
| Subiect: Re: My OC - Original Characters Vin Mar 23, 2012 7:30 am | |
| Pot sa spun ca sunt reusite. | |
|
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: My OC - Original Characters | |
| |
|