Buna ma numesc Teodora dar toti imi spun Hanako, am 15 ani si iubesc animeurile, Japonia si cam tot ce tine de Asia.
Anime preferate:Fullmetal alchemist
Jigoku shoujo
Nana
Hellsing
Da sunt de tipul horror dar cand imi vine sunt de toate asa ca mai pe scurt imi plac toate animeurile ce sa va mai spun? Sunt o fire zapacita chiar nebuna as putea spune.
Zummy QueenBee
Element : Sex : Zodiac : Mesaje : 3505 Puncte : 5384 Reputatie : 171Varsta : 111
Subiect: Re: Konnichi wa Mar Feb 14, 2012 3:03 am
Hy hy ^^ Bun venit pe forum dear >:D< Sa te distrezi sui sa-ti faci prieteni ;) Dar nu uita de reguli si fi activa.
x Intrebari x No.1 Care este culoarea ta preferata ? No.2 Care este anotimpul preferat ? No.3 Ai vreun hobby ?
Si cam atat ^^ Happy posting and Have fun ^.^
°o.O Skittles O.o° Membru V.I.P
Element : Sex : Zodiac : Mesaje : 1563 Puncte : 1584 Reputatie : 19Varsta : 26
Subiect: Re: Konnichi wa Mar Feb 14, 2012 9:02 am
Bun venit Teo,sper sa-ti placa aici si sa te distrezi Intrebari: -Ce gen de muzica iti place? -Care este cantaretul tau favorit? -Ce gen de filme iti plac? Cam atat,iti urez inca o data bine ai venit si sedere placuta xD
Catsz Moderator
Element : Sex : Mesaje : 305 Puncte : 313 Reputatie : 4
Subiect: Re: Konnichi wa Dum Feb 19, 2012 1:05 pm
Hei, bun venit pe forum si sper sa te distrezi si..sa nu ne parasesti prea curand. Mi s-a risipit imaginatia pentru intrebari..doar doua: Ce crezi despre oamenii care stau singuri? Iti place ploaia?
No..that was all. Ja ne. ;o3
Roxy_Yumi Membru Forum
Element : Sex : Zodiac : Mesaje : 32 Puncte : 34 Reputatie : 0Varsta : 29
Subiect: Re: Konnichi wa Sam Mar 03, 2012 6:52 am
buna teo ce gen de muziva asculti?
Diavola Membru V.I.P
Element : Sex : Zodiac : Mesaje : 564 Puncte : 578 Reputatie : 10Varsta : 25
Subiect: Re: Konnichi wa Sam Mar 24, 2012 12:19 am
Bun venit! Sa te distrezi si sa-ti faci multi prieteni, printre care si eu desigur daca vrei. Pai.. am o intrebare: Vei scrie un fic?
MiserableEmo Membru Forum
Element : Sex : Zodiac : Mesaje : 38 Puncte : 50 Reputatie : 2Varsta : 29
Subiect: Re: Konnichi wa Sam Mar 24, 2012 2:45 am
Bine ai venit , sper sa te distrezi si..:x sa iti faci multi prieteni sa fi activa eu sunt Tudor incantat :P