Zummy QueenBee
Element : Sex : Zodiac : Mesaje : 3505 Puncte : 5384 Reputatie : 171 Varsta : 111
| Subiect: Another. Lun Feb 20, 2012 9:57 am | |
| ANOTHER Genul seriei: Dramă, Mister, Horror, Psihologic Teme regăsite în serie: Şcoală Vârsta recomandată: 13+ Data lansării: 9 Ianuarie 2012 Descriere: Acum 26 de ani, într-o clasă din anul trei dintr-o şcoală generală, era o eleva numita Misaki. Ca o eleva onorabila, ce era buna si la sporturi, fermecatoarea fata era populara printre colegii ei. Când ea a murit din senin, colegii ei au decis să continue de parcă ea era încă în viaţă până la absolvire. Apoi, în primăvara anului 1998, un băiat numit Kouichi Sakakibara se transferă în acea clasă şi devine suspicios în legătură cu atmosfera înfricoşătoare din acea clasă. Mai ales că, acolo este o fată frumoasă, distantă numită Misaki Mei ce poartă un petic de ochi şi stă mereu singură desenând. | |
|
Mao. Designer
Element : Sex : Zodiac : Mesaje : 443 Puncte : 469 Reputatie : 2 Varsta : 25
| Subiect: Re: Another. Dum Apr 08, 2012 2:11 am | |
| L-am terminat cred ca saptamana trecuta si chiar a meritat. Finalul m-a cam lasat „O.O” pentru ca nu ma asteptam la asa ceva. Toate sunetele alea creepy si chiar aspectul lui Misaki m-au infricosat putin. | |
|
Maw Membru Forum
| Subiect: Re: Another. Joi Iul 05, 2012 3:01 am | |
| A fost super >:D< cand am vazut amv-ul am crezut ca tipa e fantoma sau ceva si o urmaresc astia ..:)) dar a fost misterios rau de tot *me gusta* | |
|
Himeji. Moderator
Element : Sex : Zodiac : Mesaje : 2018 Puncte : 2037 Reputatie : 7 Varsta : 104
| Subiect: Re: Another. Dum Mar 24, 2013 11:00 am | |
| Super anime ! Dar...cam scurt :( | |
|