Element : Sex : Zodiac : Mesaje : 3505 Puncte : 5384 Reputatie : 171Varsta : 111
Subiect: Rate the song^.^ Mier Iul 13, 2011 11:16 am
poate ati vazut jocul asta si pe alt forum dar eu sper sa ne distram bun..sa va explic... user x: Celine Dion- My heart will go on user y: imi place/ nu imi place..dau nota.........[ ce nota vrei]
deci..cred ca ati inteles..primul pune o melodia..si al doilea ii da nota melodiei iar apoi pune si el alta si daca vreti puteti si comenta nota..adica de ce i-ati dat atat incep eu deci .... antonia-marionette pun si site-ul a va fie mai usor https://www.youtube.com/watch?v=CxvP5Lmj-fU
Subiect: Re: Rate the song^.^ Vin Iul 15, 2011 7:43 am
Mnah , nu`mi plac melodiile de genul acesta . Bineinteles ca am totusi cateva exceptii , dar asta nu . :D Probabil k e o melodie frumoasa si nah , eu mai stiu cum , dar nu`i genul meu , deci .. hai sa`i dau un 7.50 .
Uite peste ce am dat ! Am si uitat de aceasta melodie , rusine mie !
Subiect: Re: Rate the song^.^ Vin Aug 26, 2011 10:25 pm
Eu acord melodiei tale nota 9. De ce, fiindcă la început îmi place, defapt mie îmi place cum cântă ea, însă aşa melodia pare de club .. şi eu una deja m-am săturat de astfel de muzică. Dar în rest ador melodia asta. : x (Am mai ascultat-o eu odată) *smile*
Subiect: Re: Rate the song^.^ Vin Sept 09, 2011 4:04 am
Absolut superba melodia , +10 !
Sa vedem ce sa pun eu , hmm . Sunt in pana de idei si sincer a inceput sa`mi displaca din ce in ce mai mult ce iese pe piata muzicala in prezent . :suspect:
Stiu ! O sa pun una mai veche :) . Ce spuneti de " Bon Jovi - It`s my life " ?
Subiect: Re: Rate the song^.^ Lun Sept 12, 2011 9:50 am
Nu`mi place.. suna la fel ca celelalte melodii pentru mine . Toate acestea DISCO , etc nu ma tenteaza absolut deloc , dar hai sa ii dau un 7 tras de coada..