☼ Lσνє αηιмє 4єνєя ☼
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

☼ Lσνє αηιмє 4єνєя ☼

☼ - > - > - > ♀ ☺ ♥ Fa-ti cont si distreaza-te alaturi de noi! ♥ ☺ ♂ < - < - < - ☼

AcasaPortalUltimele imaginiCăutareÎnregistrareConectare

Jessie J.

In jos 
2 participanți
AutorMesaj
Zummy
QueenBee
QueenBee
Zummy

Element : Death
Sex Sex : feminin
Zodiac Zodiac : Sagetator
Mesaje Mesaje : 3505
Puncte Puncte : 5384
Reputatie Reputatie : 171
Varsta : 111

Jessie J. Empty
MesajSubiect: Jessie J.   Jessie J. Icon_minitimeJoi Mar 01, 2012 8:10 am

Biografie Jessie J

Jessie J. Jessie-j-who-you-are

Nume complet: Jessica Ellen Cornish
Data nasterii: 27 martie 1988
Locul nasterii: Redbridge, Anglia
Porecle: Jessica Cornish

Jessie J este o cantareata si compozitoare de origine engleza . Inainte de a se lansa pe plan muzical individual , a compus pentru mari artisti cum ar fi Chris Brown si Miley Cryus ( ii scrie melodia Party in the USA , care are un mega-suces ) . Ea a semnat cu casa de discuri Island Records , si isi incepe albumul de debut " Who you are " .
Devine cunoscuta cu ajutorul single-urilor " Do it like a dude " si " Price Tag " care devin direct numarul unu in UK .
Sus In jos
https://loveanime4ever.forumgratuit.ro
TicTac
Membru Forum
Membru Forum
TicTac

Sex Sex : feminin
Mesaje Mesaje : 197
Puncte Puncte : 204
Reputatie Reputatie : 5

Jessie J. Empty
MesajSubiect: Re: Jessie J.   Jessie J. Icon_minitimeDum Mar 25, 2012 2:53 am

Jessie J, născută sub numele de Jessica Ellen Cornish în Redbridge, Londra, Anglia, a fost elevă la liceul Mayfield din Londra. Ea a participat și la școala de arte Colin’s Performing Arts School, iar la vârsta de 11 ani a fost aleasă să joace în producția lui Andrew Lloyd Webber, Whistle Down the Wind. Jessie J are două surori, care sunt cu cinci, respectiv șapte ani mai mari decât ea și care au fost niște eleve de top.

În comparație cu surorile sale, Jessica spune că „nu a fost niciodată foarte bună la ceva”.” În timpul școlii ele spuneau că sunt din familia Cornish și se așteptau să fiu ca și ele. Pune-mă să aleg haine pentru cineva, să mă machez, să-mi fac părul, să cânt, dar nu mă pune să lucrez cu sume pentru că nu e domeniul meu”. De asemenea, ea a spus că nici la examenele școlare nu se baza pe inteligența sa. Totuși, domeniul care i-a plăcut lui Jessie a fost cântatul, despre care vorbește ca fiind domeniul ei. Cu toate că se pricepea la muzică, a fost alungată din corul școlii pentru că avea o voce prea puternică.

La vârsta de 16 ani, și-a început studiile la BRIT School, iar la 17 ani s-a alăturat unui grup muzical de fete, numit „Soul Deep”. De la vârsta de 11 ani, Jessie J suferea de o bătaie neregulată a inimii, motiv pentru care la vârsta de 18 ani are un accident vascular cerebral minor. Din cauza acestui lucru, ea nu consumă alcool sau tutun. La începutul anului 2011, a suferit un atac de panică pe scenă, după ce a fost forțată să cânte în întuneric. „Am avut un concert recent și am suferit un atac de panică pe scenă”, a declarat artista pentru NOW. „Seara aceea s-a numit Black Out și a trebuit să cânt pe întuneric. I-am rugat să aprindă lumina, dar nu au dorit. Eram pe o scenă înaltă și pentru că nu puteam vedea nimic, am intrat în panică. A fost groaznic.”

Primul ei contract cu o casă de discuri a fost cel semnat cu Gut Recrods, înregistrând și un album, dar compania a dat faliment înainte ca materialul să fie lansat pe piață. După acest eșec, Jessie a început să scrie versuri pentru melodii, obținând un contract de la Sony ATV. Totodată, a ajutat-o pe Cyndie Lauper în timpul turneului Ya To The Bring al cântăreței americane, în 2008. Jessica și-a început cariera atunci când a început să scrie versuri pentru artiști ca Miley Cyrus sau Chris Brown. Cea mai de succes melodie scrisă de ea este “Party in the U.S.A.”.

Procesul de înregistrare al albumului Who You Are a durat șase ani. După spusele artistei, el a fost finalizat la data de 19 ianuarie 2011. La sfârșitul anului 2010, Jessie J a lansat primul său single “Do It Like A Dude”. Melodia a fost bine primită de critici. Cu “Do It Like A Dude”, a urcat pe locul 2 în UK Singles Charts, nereușind să întreacă single-ul lui Bruno Mars, “Grenade”.

“Price Tag”, cel de-al doilea single al cântăreței, lansat la 11 ianuarie 2011, a intrat în topuri de pe primul loc în Regatul Unit, Irlanda și Noua Zeelandă, în timp ce în alte 19 țări a fost în top zece. “Price Tag” a fost lider pentru două săptămâni consecutive în Marea Britanie și a reușit să detroneze melodia colegei sale de școală, Adele, “Someone Like You”. La 1 februarie 2011, “Price Tag” a fost lansat și în Statele Unite, ajungând până pe locul 23 în Billboard 100. Prima apariție a lui Jessie J la televiziunea din America, a fost la data de 12 martie 2011, la NBC, în cadrul episodului din Saturday Night Live unde a fost invitatul muzical. În 2010, single-ul ei “Sexy Silk” a putut fi ascultat în filmul Easy A.

La data de 25 februarie 2011, albumul ei de debut, Who You Are, a fost lansat. În ciuda interesului foarte mare din partea fanilor, albumul a fost lansat cu o lună mai târziu, inițial fiind anunțat la data de 28 martie 2011. 6 martie este data la care albumul ocupă locul doi în UK Album Chart. În aprilie 2011, albumul debutează pe locul 11 în Statele Unite. Jessie J va cânta la iTunes Festival la data de 15 iulie 2011.
Sus In jos

Jessie J.
Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
☼ Lσνє αηιмє 4єνєя ☼ :: Θ Discut libere Θ :: Θ Muzica Θ :: Biografiile Cantaretilor-
Mergi direct la: