| Cafea ? | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
MiserableEmo Membru Forum
Element : Sex : Zodiac : Mesaje : 38 Puncte : 50 Reputatie : 2 Varsta : 29
| Subiect: Cafea ? Lun Mar 12, 2012 8:33 am | |
| Ichii -intru in cafenea , cam gol eh ma asez linistit si imi aprind o tigare si O cafea te rog | |
|
| |
Zummy QueenBee
Element : Sex : Zodiac : Mesaje : 3505 Puncte : 5384 Reputatie : 171 Varsta : 111
| Subiect: Re: Cafea ? Lun Mar 12, 2012 8:38 am | |
| Deindata ce intru in cafenea, raman oarecum socata. O cafenea mai goala ca asta nu am vazut niciodata. Plus ca este dimineata si toata lumea isi bea cafeaua, Doar un baiat cu par portocaliu sta singur si-si bea cafeaua. N-am de ales asa ca ma asez langa el si-i urez o "Buna dimineata!" apoi cer si eu o cafea. | |
|
| |
| Subiect: Re: Cafea ? Lun Mar 12, 2012 8:41 am | |
| Ichi o fata frumoasa sa asezat langa mine ..:-?? eh..ce o fi o fii Buna Dimineatza frumoaso | |
|
| |
Zummy QueenBee
Element : Sex : Zodiac : Mesaje : 3505 Puncte : 5384 Reputatie : 171 Varsta : 111
| Subiect: Re: Cafea ? Lun Mar 12, 2012 8:52 am | |
| Nu am auzit bine ? Trebuie sa recunsoc este primul baiat care-mi spune "frumoaso" . Oare-si bate joc, sau e serios? Iti multumesc de compliment. Ii spun apoi prind culoare in obraji. | |
|
| |
| Subiect: Re: Cafea ? Lun Mar 12, 2012 8:54 am | |
| Ichii ce dragutaa ee :x,ahh stai nu ai timp de asa ceva Scuza-ma ca te intreb : cum te cheama ? | |
|
| |
Zummy QueenBee
| Subiect: Re: Cafea ? Lun Mar 12, 2012 9:06 am | |
| Imi poti spune Zummy ^.^ E destul de prietenos. Tu cum te numesti ? | |
|
| |
| Subiect: Re: Cafea ? Lun Mar 12, 2012 9:10 am | |
| UCHIHA Ichigo ... :) incantat de cunostinta.. apoi scot pachetu de tigari in buzunar si ii zic
O tigare? | |
|
| |
Zummy QueenBee
| Subiect: Re: Cafea ? Lun Mar 12, 2012 9:14 am | |
| Ma uit putin frustrata la pachetul de tigari pe care-l tine in mana. Nu stiu de ce dar ma inspaimanta acest pachet numai cand vad poza de pe el. Nu merci. ii raspund politicos sorbind din cafeaua fierbinte. | |
|
| |
| Subiect: Re: Cafea ? Lun Mar 12, 2012 9:17 am | |
| Intr-un sfarsit am gasit o fata normala , nu bea nu fumeaza... e aproape perfecta... ma uit la ea uimit de frumusetea ei sii Zummmy-chan daca nu te superi poti sa-mi lasi si mie adresa ta?Poate iti fac o vizita intr-o zii..:) | |
|
| |
Zummy QueenBee
| Subiect: Re: Cafea ? Lun Mar 12, 2012 9:28 am | |
| Ce-ar fii daca am lua pranzul la mine acasa ? Si afli si adresa ^.^ | |
|
| |
| Subiect: Re: Cafea ? Lun Mar 12, 2012 9:30 am | |
| pff,sa ma duc sau sa nu ?...pff las treaba mai pe dupaamiaza Mnn... e Ok , plecam ? Chelner , aici bani pentru cafele | |
|
| |
Zummy QueenBee
| Subiect: Re: Cafea ? Lun Mar 12, 2012 9:41 am | |
| Merci ca mi-ai platit cafeaua, dar nu era nevoie. Ii zambesc suav apoi parasim cafeneaua. Dupa ce inchid usa o luam pe bordura si ajungem in centrul orasului. | |
|
| |
| Subiect: Re: Cafea ? Lun Mar 12, 2012 9:44 am | |
| Ma uit atent in jur ,activez aceii ochii blestemati si ma uit in jur sa verific daca e liber si nu ma urimarit cineva Zummy .:P acum pe unde o luam? Vrei sa mergem pana la magazin sa cumparam ceva? | |
|
| |
Zummy QueenBee
| Subiect: Re: Cafea ? Lun Mar 12, 2012 9:48 am | |
| Daca vrei, mergem. Poate ai nevoie de ceva anume. Sau sa luam ceva sa gatim ... Poate ne apucam de prajituri =]] De la magazoinul ala nu mai e mult pana la casa mea.
Cred ca e singurul om cu, care m-am imprietenit asa repede. Simt ca pot avea incredere in el. | |
|
| |
| Subiect: Re: Cafea ? Lun Mar 12, 2012 9:53 am | |
| Cred ca mi.ar placea sa mananc o pitzza ... vrei sa o cumpar sau sa o facem imperuna ? Vaii..ce nesuferit sunt | |
|
| |
Zummy QueenBee
| Subiect: Re: Cafea ? Lun Mar 12, 2012 10:00 am | |
| E mai frumos atunci cand pregatesti tu totul, asa, cand o cumperi facuta nu mai are nici un famrmec, decat un gust al naiba de bun =]] Deci avem de facut ceva cumparaturi =]] | |
|
| |
| Subiect: Re: Cafea ? Lun Mar 12, 2012 10:05 am | |
| Ok ,mergem la tine faci o lista si ma duc eu si le cumpar :P | |
|
| |
Zummy QueenBee
| Subiect: Re: Cafea ? Lun Mar 12, 2012 10:11 am | |
| Mpai ..... o sa ne trebuiasca : Sos de rosii, sunca praga, bacon, salam uscat, ardei gras, mozzarella, ciuperci, sa nu uitam de cascaval, si cam atat. Aaa si ketchup dulce, sau picant, cum vrei. | |
|
| |
| Subiect: Re: Cafea ? Lun Mar 12, 2012 10:27 am | |
| ma uit la lista putin ma duc la usa si dispar imediat peste jumatate de ora ma intorc cu Sos de rosii, sunca praga, bacon, salam uscat, ardei gras, mozzarella, ciuperci,cascaval si ketchup iute poftim domnisoara...:P :) tu o prepari ca eu nu stiu :-?? | |
|
| |
Zummy QueenBee
| Subiect: Re: Cafea ? Lun Mar 12, 2012 10:33 am | |
| Serios ?! Hai mai, am zis ca o facem impreuna. Dar fie, stai si uita-te, poate se prinde ceva de tine. Iau toate ingredientele si le pun pe masa despachetandu-le. Affff ! Trebuie sa las coca sa creasca. Am uitat acest amanunt. Nici nu mai stau pe ganduri asa ca ma apuc de coca. Iau faina din raft si pun o cantitate mica intr-un bol apoi un gand traznit imi trece prin minte. Fara alte restrangeri, fac un gest copilaresc si iau in mana putina faina apoi o arunc in parul lui Ichi. | |
|
| |
| Subiect: Re: Cafea ? Mier Mar 14, 2012 11:16 am | |
| ma uit la ea pentru o secunda cu acei ochii blestemantii mosteniti ..si dupa o iau in brate si ii torn zambind putina faina pe fata..si ma indepartez imeniat si zic gata gata :> ajunge ..:P suntem chit , vezi acolo pitzza .. ca imi este foame intre timp mai imi aprind o tigare.. | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Cafea ? | |
| |
|
| |
| Cafea ? | |
|