-Garantez eu ca nici un Oni nu se va atinge de vre-un japonez. Pana la urma putem fi aliati. Ca popoare avem un punct comun. Multa tehnologie. Desi cu toate astea voi japonezii sunteti inca in urma noastra, dar sunteti demni de admirat.
Apropo, noi Oni suntem de obicei o rasa iubitoare de pace dar ni se mai intampla ca din cand in cand insa destul de rar sa dezgropam securea razboiului insa doar in scop nobil. Tatal meu deja a spus il citez:
-"Aceasta a fost ultima picatura. Violarea intimitatii pamantenilor prin legi ca ACTA, SOPA, sau alte aberatii e de neingaduit. Noi am stat atatea milenii pasivi si am supravegheat pe acesti oameni. Dar indiferent cat de barbari sunt ar trebui sa li se acorde totusi o sansa. Nu mai putem sta cu mainile in san.
Am incercat sa preluam puterea pasnic insa nu a mers si mai mult de asta guvernele lor continua sa tina secreta existenta noastra."
-Si la ceea a spus tatal meu, domnul Invader, Ambasadorul Oniboshi, Maximus I, Comandantul Suprem al Armatei Federale și Președintele Comisiei de Apărare Intergalactica, conducător suprem si atotputernic al Federatiei Galactice Orion, a reactionat destul de dur.
A spus:
Libertatea oricarei persoane din univers este garantata de insusi forta creeatoare si vitala a acestui univers si nimeni nu trebuie sa o rapeasca nimanui. Acesti barbari au ajuns prea departe. Din ordinul meu sa se uneasca cele 2 armate supreme Oni si Anioły si sa se declare razboi acelor barbari.
Sa nu mai ramana nici moleculele de ADN din cei ce doresc noua ordine mondiala.
Apoi a mai spus:
Daca e nevoie puteti aplica planul de rezerva:
Fie acei barbari vor preda soarta Terrei in mainile noastre fie vor dispare ca specie cu totul.
Asta mi-a povestit mie tatal cand am vorbit acum la telefon. Nu el a comandat invazia dar intr-un fel a fost fortat de dicatotorul suprem al Federatiei Galactice.
Chestia e ca noi avem o lege. Desi suntem pacifisti ascultam de dictator. Daca el spune razboi,, noi trebuie sa indeplinim. Daca Ambasadorul vreunuei planete se impotriveste, este pedepsit. Si nu nu il ucide, ci pedeapsa este mult mai mare si in conformitate cu legea universala care spune : Nu ucide. Doar cel ce a creat viata are dreptul de a o lua"
Fiinca Maximus dispune de tehnologie uriasa, o foloseste in scopul de a isi impune propriile puncte de vedere si a isi impune puterea absoluta.
Si este un ordin de la Maximus ca pe fiecare planeta din Federatia Galactica, infractorii, delicventii si opozantii regimului, cu exceptia criminalilor, sa fie micsorati pana la dimensiunea puricilor si transportati pe Gan Duran. Gan Duran e o planeta unde fiinte inteligente sunt cainii care acum au abilitati umane.
Criminalii in schimbi nu sunt transportati nicaieri ci dupa ce sunt micsorati si sunt bagati in capsule sunt lasati sa pluteasca in deriva in spatiu.
Si am fost o data pe Gan Dura si am observat ca locuitorii s-au invatat sa primeasca lumea in blana lor calduroasa.