| Hi ^^ | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
вüвü ๏ ̯͡๏ Administrator
Element : Sex : Zodiac : Mesaje : 824 Puncte : 912 Reputatie : 30 Varsta : 27
| |
| |
Zummy QueenBee
Element : Sex : Zodiac : Mesaje : 3505 Puncte : 5384 Reputatie : 171 Varsta : 111
| Subiect: Re: Hi ^^ Mar Mar 27, 2012 5:50 am | |
| Uuuu Antonia ^.^ Ce nume frumos :* Pai bine ai venit pe forum iubita <3 Iti urez distractie placuta si sper s afi activa.
Cateva intrrebari .... Care este animeul tau preferat ? Ce culoare iti place ? Vreo materie preferata ? Ce anotimp preferi ?
Si cam atat. Iti multuesc ca ti-ai facut cont ^.^ | |
|
| |
● Lene Moderator
Element : Sex : Zodiac : Mesaje : 362 Puncte : 434 Reputatie : 15 Varsta : 27
| Subiect: Re: Hi ^^ Mar Mar 27, 2012 7:14 am | |
| Hii sweety! Bine ai venit pe aici. Sper sa te distrezi si sa iti faci o groaza de noi prieteni! Intrebari:
- Manga citetsi? - Ce parere ai de yuri/yaoi? - Ce fel de persoana esti? Cam atat^^ Happy posting! | |
|
| |
Mao. Designer
Element : Sex : Zodiac : Mesaje : 443 Puncte : 469 Reputatie : 2 Varsta : 25
| Subiect: Re: Hi ^^ Mar Mar 27, 2012 9:35 am | |
| Buna Antonia ^^ Bun venit pe forum, eu sunt Mao/Mery/Merisor si sper sa ne intelegem biiiine. -De cat timp faci GFX si in ce program lucrezi? -Ce muzica asculti? Cateva trupe/artisti favoriti ne poti spune?
Ah, cam atat^^ Ne mai citim pe forum. Zbye, dear | |
|
| |
вüвü ๏ ̯͡๏ Administrator
| Subiect: Re: Hi ^^ Mar Mar 27, 2012 9:59 am | |
| Buna fetelor imi pare bine sa va cunosc , chiar daca o persoana o cunosc mai demult :lol!: Care este animeul tau preferat ? pisicaaa Ce culoare iti place ? alb Vreo materie preferata ? foarte mult biologia Ce anotimp preferi ? nu prea pot sa aleg dintre vara si iarna - Manga citetsi? Da , chiar imi place mult sa citesc - Ce parere ai de yuri/yaoi? pai ... nu sunt o fana inebunita , dar nici contra nu sunt , deci parerea mea este acceptabila pentru astfel de genuri - Ce fel de persoana esti? pai moral eu cred ca de gasca , imi place sa glumesc , nu chiar pe seama altora , doar in anumite circumstante si cam timida uneori si fizic ... sunt fata :) -De cat timp faci GFX si in ce program lucrezi? de vreo 2 ani , iar programul este photoscape , incer sa descarc photo shop dar nu prea am avut timp si interes -Ce muzica asculti? Cateva trupe/artisti favoriti ne poti spune?pai muzica usoara si foarte mult prefer inerpretii romani cum este andra , CRBL , unele melodi de la BUG Mafia ... Ma bucur pentru mesajele primite si sper sa fiu cat se poate de activa :ffy:
| |
|
| |
°o.O Skittles O.o° Membru V.I.P
Element : Sex : Zodiac : Mesaje : 1563 Puncte : 1584 Reputatie : 19 Varsta : 26
| Subiect: Re: Hi ^^ Mier Mar 28, 2012 4:19 am | |
| Bun venit Antonia^^ Sper sa-ti placa aici si sa te intelegi bine cu toata lumea<3 Intrebari...pff...nu prea am,vad ca fetele s-au ocupat deja de asta^^' Iti urez happy posting si distractie placuta xD | |
|
| |
вüвü ๏ ̯͡๏ Administrator
| Subiect: Re: Hi ^^ Mier Mar 28, 2012 10:18 am | |
| Mersi ¢σ¢σ ℓανєη∂αя pentru intampinaresi fi sigura ca o sa incerc sa ma inteleg cu toata lumea si o sa incerc sa fiu cat mai activa ^^
| |
|
| |
TicTac Membru Forum
Sex : Mesaje : 197 Puncte : 204 Reputatie : 5
| Subiect: Re: Hi ^^ Vin Mar 30, 2012 6:23 am | |
| Imi cer scuze pentru intarziere.Bun venit! | |
|
| |
вüвü ๏ ̯͡๏ Administrator
| |