вüвü ๏ ̯͡๏ Administrator
Element : Sex : Zodiac : Mesaje : 824 Puncte : 912 Reputatie : 30 Varsta : 27
| Subiect: Declaratia unui matematician catre iubita sa Vin Apr 06, 2012 7:28 am | |
| | |
|
Catsz Moderator
Element : Sex : Mesaje : 305 Puncte : 313 Reputatie : 4
| Subiect: Re: Declaratia unui matematician catre iubita sa Vin Apr 13, 2012 1:26 pm | |
| Frumos...n-am inteles nimic. =) Tre sa ma mai uit pe matematica de cls 6-7a... Oricum e fain. ;o3 | |
|
вüвü ๏ ̯͡๏ Administrator
Element : Sex : Zodiac : Mesaje : 824 Puncte : 912 Reputatie : 30 Varsta : 27
| |
Zummy QueenBee
Element : Sex : Zodiac : Mesaje : 3505 Puncte : 5384 Reputatie : 171 Varsta : 111
| Subiect: Re: Declaratia unui matematician catre iubita sa Vin Iul 27, 2012 2:33 am | |
| Etto ... acum am citit si-mi place foarte mult. Este intr-adevar amuzant :]] Merci ca ai postat-o ^.^
Xoxo, Zummy <3 | |
|
Ava Whiterspoon Membru Forum
Element : Sex : Zodiac : Mesaje : 20 Puncte : 35 Reputatie : 5 Varsta : 28
| Subiect: Re: Declaratia unui matematician catre iubita sa Vin Aug 03, 2012 9:48 am | |
| Tot ce am inteles eu a fost : " Bla bla bla bla bla blaaa... bla bla bla si inca ceva bla bla bla " - .- Am urat matematica, o urasc si voi continua sa o urasc.. si tata are pretentii de la mine sa devin profesoara de mate sau inginer. Pe bunee ?! Neee... :]] A fost foarte interesanta aceasta declaratie dar nu mi-as dorii sa primesc una. | |
|
sakura chan Membru Activ
Element : Sex : Zodiac : Mesaje : 492 Puncte : 501 Reputatie : 1 Varsta : 27
| Subiect: Re: Declaratia unui matematician catre iubita sa Vin Feb 15, 2013 3:12 pm | |
| Este foarte interesant, desi nu prea am inteles nimic. Este prea matematiciana pentru gusturile mele. E fost frumos din partea acelei persoane sa o ceara in casatorie, dar nici chiar asa. Oricum nici mie nu imi place matematica si nu am inteles nimic niciodata din ea. | |
|
Himeji. Moderator
Element : Sex : Zodiac : Mesaje : 2018 Puncte : 2037 Reputatie : 7 Varsta : 104
| Subiect: Re: Declaratia unui matematician catre iubita sa Mar Mar 26, 2013 8:29 am | |
| Nu prea am inteles,dar interesant limbaj | |
|
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Declaratia unui matematician catre iubita sa | |
| |
|