| I'm here! | |
|
+6Gaara Zummy ● Lene Freaky fred. вüвü ๏ ̯͡๏ ☆BeLL☆ 10 participanți |
Autor | Mesaj |
---|
☆BeLL☆ Membru Nou
Element : Sex : Zodiac : Mesaje : 7 Puncte : 9 Reputatie : 0 Varsta : 28
| Subiect: I'm here! Joi Apr 12, 2012 10:49 am | |
| Hey. Salut tuturor. Eu sunt Isabella Elena, dar spuneti-mi BeLL. Ei bine... ce sa va spun? Sunt pasionata de animeuri, cartile SF cu vampiri, muzica. Uneori mai scriu povesti din capul meu sau fan ficuri, desi in ultima vreme mi-am cam pierdut indemanarea, dar ma apuc din nou. Imi plac calatoriile lungi cu masina. Daca ar fi sa aleg dintre o vacanta la munte si una la mare as alege sa merg la mare, mai ales daca as fi intr-ul loc singura cu familia( pe o insula tropicala). Id-ul meu este breaking.dawn91 Cam atat. Daca aveti intrebari sunt aici! Bye! | |
|
| |
вüвü ๏ ̯͡๏ Administrator
Element : Sex : Zodiac : Mesaje : 824 Puncte : 912 Reputatie : 30 Varsta : 27
| Subiect: Re: I'm here! Joi Apr 12, 2012 11:36 am | |
| Buna Isabella imi pare bine sa te cunosc si bine ai venit pe forum , sper sa te distrezi sa sa-ti faci multi prieteni :lol!: Intrebari : Citesti manga ?? Care este culoarea ta preferata ?? Care este animeul tau preferat ?? ^^ | |
|
| |
Freaky fred. Membru Forum
Element : Sex : Zodiac : Mesaje : 34 Puncte : 40 Reputatie : 4 Varsta : 30
| Subiect: Re: I'm here! Joi Apr 12, 2012 12:14 pm | |
| bine-ai venit, Bella Swan. distreaza-te! so, i heard you like Kristen Stewart... 1. do you really like Kristen Stewart? 2. iti place forumul? 3. ma numesc Andra. asta n-a fost o intrebare. ^_^ | |
|
| |
● Lene Moderator
Element : Sex : Zodiac : Mesaje : 362 Puncte : 434 Reputatie : 15 Varsta : 27
| Subiect: Re: I'm here! Joi Apr 12, 2012 12:42 pm | |
| Hii sweety <3 Bun venit pe aici~ Noi ne stim... Deci nu am intrebari <3 Iti urez doar happy posting si sedere placuta xD | |
|
| |
☆BeLL☆ Membru Nou
| |
| |
Zummy QueenBee
Element : Sex : Zodiac : Mesaje : 3505 Puncte : 5384 Reputatie : 171 Varsta : 111
| Subiect: Re: I'm here! Joi Apr 12, 2012 11:13 pm | |
| Hello ^.^ Bella, ma bucur ca te-ai inregistrat >:D< Sper sa-ti faci multi prieteni si sa te distrezi. Intrebarile au fost puse, iar prezentarea ta a fost destul de cuprinzatoare, deci nu mai am intrebari x_x
Have fun here ^.^ Ja` | |
|
| |
Freaky fred. Membru Forum
Element : Sex : Zodiac : Mesaje : 34 Puncte : 40 Reputatie : 4 Varsta : 30
| Subiect: Re: I'm here! Vin Apr 13, 2012 1:16 am | |
| me, the same. ^^ o iubesc pe Bella din carte, dar am fost profund dezamagita de Kristen. Si totusi, n-a fost nici ea rea, dar are multi hatteri la ora actuala. :| | |
|
| |
Gaara Membru Forum
Sex : Zodiac : Mesaje : 115 Puncte : 128 Reputatie : 9 Varsta : 27
| Subiect: Re: I'm here! Vin Apr 13, 2012 3:55 am | |
| Bine ai venit pe forum Bella Iti urez distractie placuta si multa activitate | |
|
| |
AyameChan Membru Nou
Element : Sex : Zodiac : Mesaje : 6 Puncte : 10 Reputatie : 0 Varsta : 26
| Subiect: Re: I'm here! Vin Apr 13, 2012 6:26 am | |
| Buna Bell bine ai venit si eu sunt noua asa ca iti voi pune cateva intrebari Ce animeuri iti plac? Ce personaje din animeuri iti plac? Ce parere ai despre yaoi/yuri? La revedere si postare fericita | |
|
| |
☆BeLL☆ Membru Nou
| Subiect: Re: I'm here! Vin Apr 13, 2012 6:57 am | |
| Multumesc de primire 1. Animeurile mele preferate sunt Vampire knight, Luptatorii bakugan si Naruto. 2. Imi plac multe personaje. Le spun pe cele de pe locul unu: - Personaje masculine: Kaname Kuran, Senri Shiki, Itachi Uchiha, Shun Kazami, Ichijo Takuma, Sasori, Gaara, Masquerade; - Personaje feminine: Yuuki Kuran, Rima Touya, Alice Gehabich, Sakura Haruno, Hinata Hyuuga. 3. Nu-s fan. Nu imi plac. Sper sa nu se supere nimeni pe mine. Fiecare cu parerile lui. | |
|
| |
LexX Membru Forum
Element : Sex : Zodiac : Mesaje : 123 Puncte : 159 Reputatie : 2 Varsta : 28
| Subiect: Re: I'm here! Vin Apr 13, 2012 7:57 am | |
| Bellaaaaaaaa. Bella mea. :* Ce faci ? Cred ca e singura intrebare, doar ne cunoastem. :)) Deci bun venit. Sa te distrezi :* si sa fii activa | |
|
| |
JustFinetti Membru Forum
Element : Sex : Zodiac : Mesaje : 21 Puncte : 31 Reputatie : 4 Varsta : 26
| Subiect: Re: I'm here! Vin Apr 13, 2012 9:03 am | |
| Balla:X Scumpica mea sper sa te distrezi sa-ti faci multi prieteni si sa fii activa. Pai noi ne mai vedem distractie placuta . Finetti te iubeste | |
|
| |
°o.O Skittles O.o° Membru V.I.P
Element : Sex : Zodiac : Mesaje : 1563 Puncte : 1584 Reputatie : 19 Varsta : 26
| Subiect: Re: I'm here! Mar Apr 17, 2012 2:15 am | |
| Bunaaa BeLL! Intrebari nu am deoarece ne stim xD So...happy posting si distreaza-te!:3 | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: I'm here! | |
| |
|
| |
| I'm here! | |
|