| Hey! | |
|
+4Zummy Freaky fred. JustFinetti Passion pour chocolat 8 participanți |
Autor | Mesaj |
---|
Passion pour chocolat Membru Nou
Element : Sex : Zodiac : Mesaje : 7 Puncte : 9 Reputatie : 0 Varsta : 30
| Subiect: Hey! Vin Apr 13, 2012 9:03 am | |
| Mă numesc Cornelia, am 18 ani și sunt din Pitești. Îmi place să desenez și să pictez, să mă uit la anime-uri, să ascult muzică, să mă plimb și să citesc. Iubesc tot ce e legat de Asia, -dar cu ceva mai mult accent pe Japonia - ciocolata, ploaia și luna plină. Nu știu ce v-aș mai putea spune despre mine.Dacă aveți întrebări, vă voi răspunde cu mare drag. ^_^ | |
|
| |
JustFinetti Membru Forum
Element : Sex : Zodiac : Mesaje : 21 Puncte : 31 Reputatie : 4 Varsta : 26
| |
| |
Freaky fred. Membru Forum
Element : Sex : Zodiac : Mesaje : 34 Puncte : 40 Reputatie : 4 Varsta : 30
| Subiect: Re: Hey! Vin Apr 13, 2012 9:17 am | |
| Cornelia. >:D< | |
|
| |
Zummy QueenBee
Element : Sex : Zodiac : Mesaje : 3505 Puncte : 5384 Reputatie : 171 Varsta : 111
| Subiect: Re: Hey! Vin Apr 13, 2012 9:24 am | |
| Hello ^.^ Bine ai venit pe forum Cornelia ^.^ Vad ca esti sagetator ca mine Si zici ca vrei intrebari :-? Pai care este culoarea ta favorita ? Anotimp preferat, ceva ? Manga citesti ? Ai vreo persoana care te inspira ? Si cam atat. Have fun here <333 | |
|
| |
| Subiect: Re: Hey! Vin Apr 13, 2012 9:36 am | |
| Îmi pare bine să vă cunosc! ^_^ Cred că voi posta și eu un fic. 1. Anime-ul favorit? Aici este cam greu, am văzut destul de multe și nu mă pot rezuma numai la unul singur.O să nominalizez 3, din categorii total diferite: Kuroshituji, Junjou Romantica, Kaichou wa Maid-sama!. 2. Animalul favorit? Sunt iubitoare de animale.Am un porcușor de Guineea și 3 peruși, totuși animalul meu preferat rămâne câinele ( rasa rottweiler, dacă ar fi să devin foarte subiectivă). 3. Am noroc să dețin un metabolism ciudat, nu asimilez mai deloc ce mănânc, deci îmi permit să mănânc mult fast food și ciocolată, fără să am probleme. 4. Ciocolata favorita? Milka.
Culori favorite cyan și verde smarald. Primăvara și toamna. Citesc și manga, dar în general mă uit mai mult la anime-uri. Am persoane care mă inspiră.Din multe domenii,unii morți, alții încă în viață, dar cea mai prețioasă persoană care mă inspiră este cea mai bună prietenă a mea.Este și ea înregistrată pe forum.^_^ | |
|
| |
Zummy QueenBee
Element : Sex : Zodiac : Mesaje : 3505 Puncte : 5384 Reputatie : 171 Varsta : 111
| Subiect: Re: Hey! Vin Apr 13, 2012 9:42 am | |
| Iti multumesc ca ai raspuns la intrebari si trebuie sa spun ca simie imi plac cele 3 animeuri favorate de tine ^.^ | |
|
| |
Catsz Moderator
Element : Sex : Mesaje : 305 Puncte : 313 Reputatie : 4
| Subiect: Re: Hey! Vin Apr 13, 2012 1:40 pm | |
| Uuu dragut. Place ce vad. Welcome here, dear! Sa te distrezi, no spam...etc. ;D Intrebariiiii: 1. De ce iti place ploaia? 2. Ce iti place la anotimpul toamna? 3. Asculti Rock? Trupe preferate? ;o3 Asta e tot, ai scapat. ; )) | |
|
| |
| Subiect: Re: Hey! Sam Apr 14, 2012 5:14 am | |
| 1. De ce iti place ploaia? Sunt nenumărate motive, unele care nu au nicio relevanță în realitate.Pur și simplu îmi place să ascult cum picăturile de ploaie se zdrobesc de asfalt sau să mă plimb prin ploaie.Probabil sună ciudat. -_- 2. Ce iti place la anotimpul toamna? Păi, pentru că atunci nu sunt temperaturi extreme.Nu îmi place nici căldura, nici frigul.Și ador peisajele de toamnă! 3. Asculti Rock? Trupe preferate? ;o3 Da ascult rock, cam toate subgenurile lui. Am multe trupe favorite, însă o să înșir doar câteva: Metallica, The GazettE, Three Days Grace, D'espairsray,Breaking Benjamin,Bullet For My Valentine,Iron maiden, etc. | |
|
| |
Freaky fred. Membru Forum
Element : Sex : Zodiac : Mesaje : 34 Puncte : 40 Reputatie : 4 Varsta : 30
| Subiect: Re: Hey! Sam Apr 14, 2012 5:51 am | |
| Chiar tre' sa revin, pentru ca mi-a venit ceva in minte ce chiar as vrea sa te intreb. 1. Ce alegi pentru avatarul de pe acest forum? | |
|
| |
● Lene Moderator
Element : Sex : Zodiac : Mesaje : 362 Puncte : 434 Reputatie : 15 Varsta : 27
| Subiect: Re: Hey! Dum Apr 15, 2012 8:28 am | |
| Hii sweety :3 Bine ai venit pe aici, sper sa te distrezi si sa iti faci o groaza de prieteni! Noi ne stim, deci nu am intrebari <3 | |
|
| |
вüвü ๏ ̯͡๏ Administrator
Element : Sex : Zodiac : Mesaje : 824 Puncte : 912 Reputatie : 30 Varsta : 27
| Subiect: Re: Hey! Lun Apr 16, 2012 9:09 am | |
| Salut Cornelia , Bun venit pe forum , sper sa te distrezi si sati faci multi amici ^^Intrebari : Faci ceea ce ai visat sa faci sau faci ceea ce faci doar pentru ca imprejurarile te-au adus aici? Daca media de viata ar fi de doar 40 de ani, ti-ai trai viata diferit? | |
|
| |
°o.O Skittles O.o° Membru V.I.P
Element : Sex : Zodiac : Mesaje : 1563 Puncte : 1584 Reputatie : 19 Varsta : 26
| Subiect: Re: Hey! Mar Apr 17, 2012 2:30 am | |
| Bun venit pe forum Cornelia^^ Sper sa-ti placa aici si sa-ti faci multi prieteni! Intrebari...hmm...am doar una: -Ce parere ai despre spionaj? Cam atat...happy posting si distreaza-te! | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Hey! | |
| |
|
| |
| Hey! | |
|