| Akatsuki ! | |
|
+7Rallu .allii. ZuZa_Roxa Zummy Renesmee Voltura ♡ Shiвu Shiвα ♡ 11 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
Renesmee Membru Activ
Sex : Zodiac : Mesaje : 831 Puncte : 883 Reputatie : 36 Varsta : 27
| Subiect: Re: Akatsuki ! Dum Sept 04, 2011 6:48 am | |
| OMG ! =))) Prea tare prima parte . :)) Shibaa , ai niste idei .. xD Nebuno ! :>:)) Te astept cu partea a doua . :x Pupiiiici ! :* | |
|
| |
ZuZa_Roxa Membru Activ
Sex : Zodiac : Mesaje : 1241 Puncte : 1459 Reputatie : 69 Varsta : 28
| |
| |
♡ Shiвu Shiвα ♡ Membru Forum
Sex : Zodiac : Mesaje : 54 Puncte : 68 Reputatie : 2 Varsta : 25
| Subiect: Re: Akatsuki ! Sam Oct 08, 2011 10:47 am | |
| M.H. : Tobi ? Saracu copil , acum o sa fie dezvirginat de Tarzanita ! Ce ma fac .
Deidara : Nu va faceti griji . Pein e aici de fata de mine si m-a pocnit pentru ca a auzit ce am zis eu de mama lui ... Mdea .. a turbat saracu - Auu ! Deci , va vom trimite un agent sa va ajute , speram sa fie cineva ca sa fie folositor . Daca e cineva nefolositor va fii ca si cum .. ai avea o mama care nu stie sa faca ramen .
Tobi : Ce ai zis de mama mea ?
Deidara : Au ! " Mandria" mea . Mi-ai ranit-o . Acu` nu mai zambeste ! Raule !
M.H. : Imi trimiteti ? Ba ori da ?
Deidara : Desigur .
Dintr-o data Miss Hentai auzi o melodie :
" E agentu` special , Ro-xy , si ea te v-ajuta . ea are o misiune speciala , sa ajute un copil , care urmeaza sa fie dezvirginat De o baba care pana acuma nu a fumat Si are un fund tare bombat De zici ca cineva in el a suflat ..
Du-b-i-d-u-b-i-d-u-b-i-d-u-b-i-d-ub-a Ro-xy !
Roxy : Ro-xy prezenta la datorie . M.H. : Esti virgina ?
Roxy : Um .. Nu .
M. H : Bun , deci ai scapat de mania babei .
Roxy: Da baba e fana de yuri ? O.o
M.H. : Nu .. Dar poate are un mosneag si .. face parte din modula de precautie .
Roxy : Ma rog .. Hai-hui la drum !
In timp ce mergeau se intalnesc cu o fata cu parul roz , ochii verzi si - A stai .. Era babaciunea de Sakura ! Corect !
Sakura : Miss Hentai ! spune-mi te rog ! Eu sunt frumoasa ? Asa`i ca sunt ?
M. H. : Esti frumoasa ca florile de cam ... pe care au calcat doi iepuri mari si grasi .
Sakura : T.T
Pe drum se intalnesc cu Mos craciun care cara dupa el un carucior cu cadouri .
Roxy : Mosu ` ! Mosu` ! Mosu` ! Ce mi-ai adus ?
Mos Craciun : Buna ! Ti-am adus un cadouas . Sper ca ai fost cuminte anu` asta ! Si cadoul tau este ...
Roxy : Da ?
Mos Craciun : Un vibrator !!
Roxy : Daa ! Daa ! Daa ! } BIS 1000 ori .
M. H. : Si mie ce mi-ai adus mosu`? :>
Mosu` Craciun : Eu ti l-am adus pe Sasuke .
M.H. : Din varianta virgina ?
Mosu` Craciun: din aia pe modul "Avansat"
M.H.: Oh yeeee- stai un pic . Pentru cine e pachetu` ala de prezervative ?
Mosu` Craciun : E pentru mine . Ce ? Mosu` nu se mai poate distra din cand in cand ? Ho-ho-ho !
M.H. : Mos Pervers ...
Dupa ce si-au continuat drumu` au dat de casa bunicutei si se auzea gemete din apartament : Era Tobi !
M.H : Roxy ! haide !
Roxy : Du-b-i-d-u-b-i-d-u-b-i-d-u-b-i-d-ub-a Ro-
M.H. : Roxy ! nu te mai maimutari si treci in actiune . Sparge usa .
Roxy : Corect : Ha - ia ! Karate ! Kung Fuu ! Taikuand-o ! Banana mucegaita !
Il vazu pe Tobi doar cu prosop in juru` taliei ...
M.H. : Oh nu ! Tobi ! Ti-a tras-o ?
Tobi : Da !
M.H. : Of .. Acum nu mai esti vir-
Tobi : Dar sempai ! Nici nu am fost . Mi-am pierdut-o de atunci cand Konan a vrajit cativa baietasi sa intre la ea in dormitor . Eu faceam parte din acel grup .
M.H.: Virginitatea ` lu pestele lu`pisica lu` catelu` lu` nepotu` bunica lu` matusa lu` mumata lu` copilu`to T.T!
Roxy : To~bi ! Uite ce am primit de la mosu` !
Pam pam pam ! [/i][/b] | |
|
| |
Zummy QueenBee
Element : Sex : Zodiac : Mesaje : 3505 Puncte : 5384 Reputatie : 171 Varsta : 111
| Subiect: Re: Akatsuki ! Sam Oct 08, 2011 10:52 am | |
| Du-b-i-d-u-b-i-d-u-b-i-d-u-b-i-d-ub-a agent Pe :))
ce tareeee astet urmatorul capitol | |
|
| |
.allii. Membru V.I.P
Sex : Zodiac : Mesaje : 655 Puncte : 707 Reputatie : 24 Varsta : 26
| Subiect: Re: Akatsuki ! Dum Oct 09, 2011 1:16 am | |
| :hh: Morr ! Unde am fost eu cand ai pus 2 capitole ?? Rusine sa imi fie !! Draga mea shiba ai niste idei de ma dau pe spate :)))
Hai cu nextul !:D | |
|
| |
ZuZa_Roxa Membru Activ
| Subiect: Re: Akatsuki ! Dum Oct 09, 2011 1:26 am | |
| Acest capitol a fost suuper amuzant ,ce tia adus mosul ?? Un vibrator !! | |
|
| |
| Subiect: Re: Akatsuki ! Dum Oct 09, 2011 2:36 am | |
| Apai daca ai fost cuminte meriti u cadou pe cinste . :hh:
| |
|
| |
ZuZa_Roxa Membru Activ
| Subiect: Re: Akatsuki ! Dum Oct 09, 2011 3:29 am | |
| Da un vibrator sau pe Sasuke | |
|
| |
Renesmee Membru Activ
| Subiect: Re: Akatsuki ! Dum Oct 09, 2011 3:49 am | |
| Lol ! xD Shibaaa, nebuno ! Ce idei ai. :)) Imi place mult, ai amuzament. :D Mama si ce`ti mai place sa`l imbini cu pervrsitatea.. Te astept cu urmatorul episod. Te`am pupat ! :* Chu ~! <3 | |
|
| |
ZuZa_Roxa Membru Activ
| Subiect: Re: Akatsuki ! Dum Oct 09, 2011 3:58 am | |
| Foarte pervearsa ce mai , cred ca va face parte din topul meu de nebunatice :lol!: (adica amuzanta , plina de viata , sa nu va prind ca intelegeti gresit ). | |
|
| |
Renesmee Membru Activ
| Subiect: Re: Akatsuki ! Dum Oct 09, 2011 4:06 am | |
| Sa stii. :lol!: Ar fi trbebuit s`o scriem si pe Shibaa acolo, dar din moment ce n`a prea mai postat am uitat de ea. Shibaa, iarta`ma ! =(( | |
|
| |
| Subiect: Re: Akatsuki ! Dum Oct 09, 2011 4:15 am | |
| jMerci de complimente fetelor , sunteti niste scumpe , sigur va aduce mosu` vreun cadou . :)) Mda , n`am mai postat , a fost si o perioada in care am fost pedepsita T.T Dar am revenit . !! | |
|
| |
Renesmee Membru Activ
| Subiect: Re: Akatsuki ! Dum Oct 09, 2011 4:17 am | |
| Uhh, pedepsele astea. >.< Ma bucur ca ai revenit, scumpa. :* Te asteptam cu noi capitole. | |
|
| |
| Subiect: Re: Akatsuki ! Dum Oct 09, 2011 4:21 am | |
| Okei`, ma bucur ca incanta pe cineva prezenta mea . ^^ Azi voi posta capitolul . ^^ | |
|
| |
Renesmee Membru Activ
| Subiect: Re: Akatsuki ! Dum Oct 09, 2011 4:23 am | |
| Abea astept, scumpa. :D Te`am pupat ! :* Chu ~! <3 | |
|
| |
| Subiect: Re: Akatsuki ! Dum Oct 09, 2011 5:10 am | |
| Akatsuki ... *tobe de efect* LA SCOALA .
Tobi : Aii , prima zii la scoala . Nu mai pot , nu mai pot , fac pe mine ! Konan : Nu cumva sa faci asta ! Ti-am zis eu Pain ! Trebuia sa-i punem pampers . Pain : Da nu era Baby confort , daca ii luam altu` il zgaria rau de tot . Konan : Si nu mai pot eu ca-l duoare acolo 8-| ...
Au ajuns : Hidan : Hei , tocilarule , da-mi banii tai de pranz . Tocilaru` fotogenic : Um .. Um .. *fluiera* Hidan : De ce naiba fluie-
In fata lui Hidan aparu` un gigant de baiat , care era gaa sa-l snopeasca .
Hidan : aa... Mami ! Auu !
Pe usa intra profesoara , Myiu Phantomhive , a.k.a. Madalina Manole . Era ditamai tunata , cu fundu` umflat parca cu pompa , sanii gata sa-i explodeze . Tobi saliva . Myiu scrise pe tabla o ecuatie si spuse :
Myiu : Cine vine sa rezolve ? Tobi : Eu , eu , eu ! =P~=P~ Myiu : Bine .
Tobi nu scrise nimic , doar se holba la balcoanele profei .
Tobi : Ah .. Myiu : tobi , tu macar stii sa scrii ? Tobi : ah ..
Myiu scrise pe tabla o litera . < C >
Myiu : Ce e litera asta ? Tobi : Aa .. Un cerc știrb ? Myiu : T.T
Acum aveau ora de engleza cu Rin Uchiha , a.k.a Elena Ceaușescu . Si asta era " buna " Tobi statea in banca cu Deidara .
Tobi : =P~ Deidara : Băăăă da dupa toate ti se scurg ochii ? Tobi : =P~ Deidara : Huh ... Tobi : Ai băăăă ! Ai lovi-o ? Deidara : Băăăă creier umplut cu spaghetti , de cate ori ti-am zis ca se spune " I love you " ! Tobi : Off mai taci papusa woodoo ! Deidara : T.T
Pam pam pam ! | |
|
| |
Renesmee Membru Activ
| Subiect: Re: Akatsuki ! Dum Oct 09, 2011 5:16 am | |
| Haha ! :)) Tobi asta.. ! Mi`a placut xD. Ai imaginatie, scumpa noastra Shibaa . Te astept cu urmatorul episod. Te`am pupat ! :* Chu ~! <3 | |
|
| |
| Subiect: Re: Akatsuki ! Dum Oct 09, 2011 5:19 am | |
| | |
|
| |
ZuZa_Roxa Membru Activ
| Subiect: Re: Akatsuki ! Dum Oct 09, 2011 5:44 am | |
| Nu mai pot , cica - Citat :
- Tobi : Ai băăăă ! Ai lovi-o ?
Deidara : Băăăă creier umplut cu spaghetti , de cate ori ti-am zis ca se spune " I love you " ! Tobi : Off mai taci papusa woodoo ! . | |
|
| |
| Subiect: Re: Akatsuki ! Dum Oct 09, 2011 6:36 am | |
| Mercii` , mercii` Vai fetelor ma flatatsi` . !! | |
|
| |
ZuZa_Roxa Membru Activ
| Subiect: Re: Akatsuki ! Lun Oct 10, 2011 10:54 am | |
| Deabi asteptam nextul sa sti Shiba ! | |
|
| |
| Subiect: Re: Akatsuki ! Sam Oct 15, 2011 9:58 am | |
| Asa , am adus nextu` . Inspirat din ziua petrecuta la serviciu cu mama la sectia " GINECOLOGIE " Have fun . !! App . , doresc sa dati o nota si sa descrieti acest episod akatsuki , va log . :o3 Intamplari Akatsuki :
Hidan : Heii cocosi cu doua capete , mergem la un film ? Pain : Cocos cu doua capete e maica-ta . Hidan : Ba nu ! Pain : Ba da ! si taica-tau cand a vazut-o goala i-a cazu " scula " ! Hidan : Baa tractorist ambulant , nu asa s-a intamplat . Pain : Da cum ? Pain : I-a cazut si " scula " si capu` in pantaloni . Pain : Ce revelatie ! T.T
Deidara & Itachi
Deidara : Heii cumnate . Itachi : Hei Dei-Cumnate ? Deidara : Aham :"> Itachi : Ce te-a apucat maa papusa woodoo cu prea mult par ? Deidara : Mi-am tras-o cu Sas`ke . Itachi : Pardoon ? Deidara : Mi-am tras-o cu Sas`ke !!!! Itachi : Din nou ! Deidara : bum bum bum bum Mi-=am tras-o cu Sasuke boom boom boom booom chichi ciichic ! Itachi : Baa travestitu` lu borcanel , da cum ai putut asa ceva ? Deidara : Pai , am ascultat yaoi Fm , si au zis ca senzatii;le yaoi sunt mai extreme decat cele barbat-femei , plus ca nu iti trebuie Durex . Itachi : x.x
Toti Akatsuki au plecat la film , inafara de Konan , care a mers la un masaj tailandez , i-l face Orlando Bloom .
Deidara : Deci , cine alege filmu` ? Tobi : eu eu eu eu eu eu - Deidara : Hei termina am intele ! Tobi : eu eu eu - as vrea eu dar m-am blocat eu eu eu eu eu eu eu Deidara: Cineva sa-i traga o palmoaca . Tobi : Auch ! Gata ! Deidara : Tobi , sa fie de groaza . Fa-am sa fac in pantaloni . Tobi : Oo-k .
in sala dde cinema :
Deidara : Crezi ca va fii de groaza filmu` ? Hidan : nu stiu ce sa zic , ca doar e Tobi .. Aa - uite se incepe ! Toti din sala : Aaaa mamiii ! nu mai vreau nu mai vreau !
In afara salii . Tobi sta la laptop si ii vizioneaza pe ei cum urla . Pe langa el trece Konan .
Tobi : Hei Konan , ai terminat masajul ? Konan : Da . Cine urla in sala ? Tobi : Aaa , colegii nostri Akatsuki . Konan : Cooorect . Si de ce urla ? Tobi : Le-am ales un fim de groaza . Konan : coooorect ! si ce film ai ales ? Tobi : miracolul nasterii .
Pam pam pam ! | |
|
| |
Zummy QueenBee
Element : Sex : Zodiac : Mesaje : 3505 Puncte : 5384 Reputatie : 171 Varsta : 111
| Subiect: Re: Akatsuki ! Mar Noi 01, 2011 7:22 am | |
| woaaa ce tare a fost asta mai vreau !!! alrceva nu stiu sa zic =]] | |
|
| |
ZuZa_Roxa Membru Activ
| Subiect: Re: Akatsuki ! Sam Noi 05, 2011 12:05 am | |
| Faza asta ma facut sa rad in continu - Citat :
- Konan : coooorect ! si ce film ai ales ?
Tobi : miracolul nasterii . Shiba pune nextul cat mai repede si spor la idei | |
|
| |
Rallu Membru Forum
Element : Sex : Zodiac : Mesaje : 34 Puncte : 37 Reputatie : 1 Varsta : 27
| Subiect: Re: Akatsuki ! Lun Noi 07, 2011 6:09 am | |
| ai niste idei fatoo :)) nu mai pot de ras =)) miracolul nasteri? si Deisara si-a traso cu Sas´ke???=)))) nu mai am lacrimi de la atata ras, hai mai pune, please :D | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Akatsuki ! | |
| |
|
| |
| Akatsuki ! | |
|