| Fragile. ^^ | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
Sirius Membru Forum
Element : Sex : Zodiac : Mesaje : 122 Puncte : 142 Reputatie : 4 Varsta : 28
| Subiect: Fragile. ^^ Mar Apr 24, 2012 4:17 am | |
| I'm Denisse (nu, nu este porecla, asa ma cheama) sau Anastasia. ^^ am 15 ani, o sa fac 16 pe 10 iunie. Um, habar nu am ce sa scriu despre mine, asa ca: ♥ Like ♥ ♥Yaoi. ♥Movul/Verdele ♥Yaoi. ♥Anime ♥Manga ♥Rusia ♥Austria ♥Anglia ♥Germania ♥Franta ♥Italia ♥Yaoi ♥Calatoriile ♥Animalele ♥Pisicile ♥Death The Kid ♥Yaoi ♥Vintage things ♥Mai nou, Jack si Vincent from Pandora Hearts. ♥Mintea umana (abia astept sa fac psihologie) ♥Harry Potter
✖Dislike ✖ ✖Pitipoancele ✖Rozul electric ✖Cocalarii ✖Manelistii
Intrebari? ^^ | |
|
| |
● Lene Moderator
Element : Sex : Zodiac : Mesaje : 362 Puncte : 434 Reputatie : 15 Varsta : 27
| Subiect: Re: Fragile. ^^ Mar Apr 24, 2012 7:12 am | |
| Ah! Noi ne stim. ._. Nu am intrebari :3 Iti urez doar happy posting si distractie placuta pe aici! See ya! | |
|
| |
Sirius Membru Forum
| Subiect: Re: Fragile. ^^ Mar Apr 24, 2012 7:57 am | |
| Si daca ne stim, ce? :)) Te opreste asta sa-mi pui intrebari? Nope~ Multumesc de intampinare~ | |
|
| |
°o.O Skittles O.o° Membru V.I.P
Element : Sex : Zodiac : Mesaje : 1563 Puncte : 1584 Reputatie : 19 Varsta : 26
| Subiect: Re: Fragile. ^^ Mar Apr 24, 2012 8:19 am | |
| Bun venit pe forum Denisse [ahh,ce-mi place numele! xD] Eu sunt Klaudia dar spune-mi Skittles <3 Sper sa-ti placa aici si sa-ti faci multi prieteni!^.^ Intrebari... -Ce parere ai despre terorism?Dar despre spionaj? -Ce anotimp iti place? -Ce hobby-uri ai? -Ce fel de persoane iti plac? -Cum te-ai descrie in 3 cuvinte? Cam atat,sper ca nu au fost prea multe intrebari>< Happy posting si sedere placuta! | |
|
| |
вüвü ๏ ̯͡๏ Administrator
Element : Sex : Zodiac : Mesaje : 824 Puncte : 912 Reputatie : 30 Varsta : 27
| Subiect: Re: Fragile. ^^ Mar Apr 24, 2012 8:22 am | |
| Buna Anastasi ^^ Bine ai venit pe forum ,sper sa te distrezi si sa fi activa Intrebari : - Ce iti place cel mai mult la oameni ?? Dar ce iti displace ?? - Artisti preferati sau trupe ^^ | |
|
| |
Sirius Membru Forum
| Subiect: Re: Fragile. ^^ Mar Apr 24, 2012 8:37 am | |
| °o.O Skittles O.o° ~ Multumesc pentru intampinare~ ^^ -Ce parere ai despre terorism?Dar despre spionaj? Ce aveti toti cu terorismul? :)) Parca m-a mai intrebat cineva. Oricum, nu agreez terorsimul, este doar o alta dovada de egoism a marilor puteri. In schimb, ma fascineaza spionajul.
-Ce anotimp iti place? Primavara sau Toamna sau Iarna. :)) Urasc vara. >_> Prea cald.
-Ce hobby-uri ai? Scrisul. Muzica. Cititul. Forumuri. RPG.
-Ce fel de persoane iti plac? :-? Pai...sa nu fie fitoase sau sictirite~
-Cum te-ai descrie in 3 cuvinte? Calma. Inabordabila. Duala.
Aηц◕ ~ Multumesc pentru intampinare~ - Ce iti place cel mai mult la oameni ?? Dar ce iti displace ?? Nimic. Nu-mi place nimic la oameni. :)) Dar cel mai mult displac falsitatea si egoismul lor~ (Stiu ca a sunat de parca eu nu as fi om, scuze.)
- Artisti preferati sau trupe ^^ Hmm...Simon Curtis, Darren Hayes, Mozart L'Opera Rock (e musical, dar merge). Le Roi Soleil (idem Mozart l'Opera Rock), Nightwish, Smiley (sa nu ma judecati pentru asta -_-), Sting. | |
|
| |
● Lene Moderator
Element : Sex : Zodiac : Mesaje : 362 Puncte : 434 Reputatie : 15 Varsta : 27
| Subiect: Re: Fragile. ^^ Mar Apr 24, 2012 8:42 am | |
| - Sirius a scris:
- Si daca ne stim, ce? :)) Te opreste asta sa-mi pui intrebari? Nope~ Multumesc de intampinare~
Mda. Intrebari iti pot pune si pe mess =]] Plus~ Imi era lene. xD | |
|
| |
°o.O Skittles O.o° Membru V.I.P
Element : Sex : Zodiac : Mesaje : 1563 Puncte : 1584 Reputatie : 19 Varsta : 26
| Subiect: Re: Fragile. ^^ Mar Apr 24, 2012 8:43 am | |
| Sa zicem ca e epidemie de terorism pe-aici :)) Inca o intrebare: -Ce gen de filme iti plac?Care ti-au placut cel mai mult si de ce?
Edit:dupa mai multe cercetari amanuntite,am aflat ca eo te-am mai intrebat inca o data despre terorism pe alt forum,chiar nu mi-am dat seama ca esti aceeasi persoana :]] | |
|
| |
Sirius Membru Forum
| Subiect: Re: Fragile. ^^ Mar Apr 24, 2012 10:09 am | |
| Ƭเ๓๓` ~ Ah! Ce face lenea din oameni. Ts ts ts.
°o.O Skittles O.o° ~ Ce gen de filme iti plac?Care ti-au placut cel mai mult si de ce? Comediile in general~ Um, mi-au placut: -Incognito ~ Era funny si plotul mi s-a parut original. <3 -Serios ca nu-mi mai amintesc niciunul acum. O_o | |
|
| |
Zummy QueenBee
Element : Sex : Zodiac : Mesaje : 3505 Puncte : 5384 Reputatie : 171 Varsta : 111
| Subiect: Re: Fragile. ^^ Joi Apr 26, 2012 5:40 am | |
| Hello Anastasia ^.^ Ter rog sa-mi scuzi intarzierea, dar dinainte de a lua vacanta profesorii ne-au promis niste lucrari si a trebuit sa invata .... si ghici ce ? nu ne-au dat lucrari 0.0 in fine ... Multumesc ca ti-ai facut cont ^.^ Sa fi activa, sa respecti regulile .... -.- Happy posting and have fun >:D< See Ya` | |
|
| |
Sirius Membru Forum
| Subiect: Re: Fragile. ^^ Joi Apr 26, 2012 5:48 am | |
| Si profii au fost ceva gen: *troll face* Nu va dam lucrare, losers! :)) Exact asa ne-au facut si noua. Eu trebuia sa dau teza la engleza azi si la latina marti....Pe naiba. :)) Multumesc de intampinare oricum fie ea si intarziata. ^^ Foarte dragut forumul~
| |
|
| |
Maw Membru Forum
| Subiect: Re: Fragile. ^^ Joi Apr 26, 2012 11:37 pm | |
| Bine ai venit :D Yaoi x3 ?:)) Oricum , sper sa iti placa pe aici xD | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Fragile. ^^ | |
| |
|