| Jigoku Shoujo [ Hell Girl / Fata Iadului ] . | |
|
+5.allii. Zummy ZuZa_Roxa SakuraTheCherryBlossom Renesmee 9 participanți |
Autor | Mesaj |
---|
Renesmee Membru Activ
Sex : Zodiac : Mesaje : 831 Puncte : 883 Reputatie : 36 Varsta : 27
| Subiect: Jigoku Shoujo [ Hell Girl / Fata Iadului ] . Dum Iul 17, 2011 5:11 am | |
| Ce credeti despre el ? :D L`ati vazut vreodata ? Mie mi`a adus aminte de acest anime un coleg , si deoarece nu mai prind Animax`ul m`am gandit sa caut un site cu acest desen . Uite , pentru cine doreste sa`l priveasca : http://anime-ro-sub.net/hell-girl-episodul-1-ro-sub/Eu una ador melodia de inceput , insa imi place si cea de sfarsit ! Ca sa nu mai spun de anime .. | |
|
| |
SakuraTheCherryBlossom Membru Nou
Element : Sex : Zodiac : Mesaje : 18 Puncte : 25 Reputatie : 2 Varsta : 28
| Subiect: Re: Jigoku Shoujo [ Hell Girl / Fata Iadului ] . Lun Aug 08, 2011 4:01 pm | |
| stiu anime-ul.e super misto.pacat ca nu mai da pe animax anime-uri dastea misto. | |
|
| |
Renesmee Membru Activ
| Subiect: Re: Jigoku Shoujo [ Hell Girl / Fata Iadului ] . Sam Aug 13, 2011 11:55 am | |
| Asa e ... si sincera sa fiu , la mine se petrece ceva ciudat cu Animax`ul . Prind doar Minimax . o.O .. De la ora 7 [ sau de cand trebuia sa apara animax .. ] nu mai imi merge . e negru =(( .. Cine stie :-? , hmm .. | |
|
| |
ZuZa_Roxa Membru Activ
Sex : Zodiac : Mesaje : 1241 Puncte : 1459 Reputatie : 69 Varsta : 28
| Subiect: Re: Jigoku Shoujo [ Hell Girl / Fata Iadului ] . Mar Aug 16, 2011 6:50 am | |
| Draga mea Renesmee , sa sti ca animeul acesta este printre preferatele mele chiar a fost super . Jigoku Tsūshin (Corespondenţa Iadului) care poate fi accesat la miezul nopţii de persoana care doreşte răzbunare împotriva individului care i-a cauzat suferinţă. După ce numele este introdus, Jigoku Shoujo (Fata Iadului) le oferă o papuşă din paie cu o sfoară roşie înfăşurată în jurul gâtului. Dacă aţa este desfăcută, ea va duce ţinta în Iad, de asemenea cel care a căutat răzbunare este trimis în Iad după moarte.
După un timp după ce numele a fost depus , persoanele sunt vizitat de Enma Ai, o fată cu ochii roşii care poartă o uniformă şcolară marinărescă. Ea le dă oamenilor păpuşa din paie, care este de fapt unul dintre asistenţii ei. Ea le spune apoi că în cazul unei răzbunări adevărate trebuie să desfacă sfoara, iar inamicul va fi imediat trimis în Iad. Un semn negru le va apărea pe piept cu rol în amintirea persoanelor că sufletele lor vor merge în Iad imediat după moarte.
Ai este ajutată de către cei trei asistenţi: Ichimoku Ren, un bărbat îmbrăcat casual care ia forma unei păpuşi albastre din paie; Hone-Onna, o femeie care poarta un kimono cu obi(eşarfă) legat în faţă care semnifică faptul că ea este o prostituată şi ia forma unei păpuşi roşii din paie; şi Wanyūdō, un bătrân care poartă o eşarfă roşie şi uneori o pălărie, şi ia forma unei păpuşi negre din paie. Trio-ul o ajută pe Ai să investigheze natura clienţilor ei şi ,de asemenea, prezintă victimelor păcatele de care au fost acuzaţi înainte ca Ai să îi ducă în Iad.În episodul 8 al primului sezon, două personaje noi sunt introduse: un jurnalist pe nume Shibata Hajime un fost căutător de scandaluri şi şantajist care începe să investigheze poveştile legate de Jigoku Shoujo ; şi fiica lui, Tsugumi.După o întâlnire cu Enma Ai, Tsugumi începe să aibă viziuni cu lucrurile pe care Ai le vede şi chiar dacă cei doi se implică din ce în ce mai mult în treburile lui Ai, Hajime dezaprobă metodele lui Ai de a-şi răzbuna clienţii şi încearcă să îi oprească pe aceia care au contactat-o pe Jigoku Shoujo. | |
|
| |
Zummy QueenBee
Element : Sex : Zodiac : Mesaje : 3505 Puncte : 5384 Reputatie : 171 Varsta : 111
| Subiect: Re: Jigoku Shoujo [ Hell Girl / Fata Iadului ] . Joi Aug 25, 2011 10:27 am | |
| sincer am vazut un episod , o data pe la 12 noaptea , si zau ca mi-a placut , dar nu m-am mai uitat | |
|
| |
.allii. Membru V.I.P
Sex : Zodiac : Mesaje : 655 Puncte : 707 Reputatie : 24 Varsta : 26
| Subiect: Re: Jigoku Shoujo [ Hell Girl / Fata Iadului ] . Mier Sept 07, 2011 5:35 am | |
| Eu ador acest anime . Face parte din my top 5 animeuri preferate si este pe locul 2 . Renesmee si la mine se intampla acelasi lucru cu animax si ma enerveaza la culme . Hell Girl am vazut la TV decat primul sezon apoi a intervenit problema . Acum ceva timp am vazut o poza pe net cu Enma Ai si mi-am adus aminte de acest anime . Am cautat pe net episoadele iar acum sunt la episodul 22 din sezonul 2 . | |
|
| |
Renesmee Membru Activ
| Subiect: Re: Jigoku Shoujo [ Hell Girl / Fata Iadului ] . Vin Sept 09, 2011 4:52 am | |
| Ma bucur mult ca va place anime`ul , fetele . :P Si , .allii. , sper sa ni se rezolve problema cu Animax`ul . :-< | |
|
| |
ZuZa_Roxa Membru Activ
Sex : Zodiac : Mesaje : 1241 Puncte : 1459 Reputatie : 69 Varsta : 28
| Subiect: Re: Jigoku Shoujo [ Hell Girl / Fata Iadului ] . Mier Ian 11, 2012 8:29 am | |
| La mine merge Animx , chiar si acum , dar am avut cateva probleme cu el , inainte , cat ma suparat asta , | |
|
| |
Passion pour chocolat Membru Nou
Element : Sex : Zodiac : Mesaje : 7 Puncte : 9 Reputatie : 0 Varsta : 30
| Subiect: Re: Jigoku Shoujo [ Hell Girl / Fata Iadului ] . Vin Apr 13, 2012 10:30 am | |
| A fost printre primele anime-uri pe care le-am văzut și mi-a plăcut mult. Ideea este foarte originală și grafica bună. Mi-au plăcut toate cele 3 sezoane și este un anime pe care l-aș revedea oricând, cu plăcere! | |
|
| |
Sirius Membru Forum
Element : Sex : Zodiac : Mesaje : 122 Puncte : 142 Reputatie : 4 Varsta : 28
| Subiect: Re: Jigoku Shoujo [ Hell Girl / Fata Iadului ] . Joi Mai 03, 2012 4:18 am | |
| off: Daca sunteti abonati la RDS&RCS, in unele judete Animax a fost scos din grila. Eu ma cert cu ei de prin 2010, in fiecare luna le zic, in fiecare luna imi inregistreaza plangerile. Oricum, de la ei imi place doar netul. :))
on: Oh~ Hell Girl... Imi amintesc si acum cum my bf a scris o compunere despre animeul asta si profei i-a placut (chiar daca a facut niste fete dubioase). Mi-a placut mult, l-am urmarit pe Animax apoi cateva episoade pe net. Mi-a placut Ren~ :X Nu stiu de ce, dar ma fascina personalitatea sa misterioasa si ochii...adica ochiul ala albstru~:X | |
|
| |
● Lene Moderator
Element : Sex : Zodiac : Mesaje : 362 Puncte : 434 Reputatie : 15 Varsta : 27
| Subiect: Re: Jigoku Shoujo [ Hell Girl / Fata Iadului ] . Joi Mai 03, 2012 1:22 pm | |
| - Sirius a scris:
- off: Daca sunteti abonati la RDS&RCS, in unele judete Animax a fost scos din grila. Eu ma cert cu ei de prin 2010, in fiecare luna le zic, in fiecare luna imi inregistreaza plangerile. Oricum, de la ei imi place doar netul. :))
Idem, nici nu ai idee cat i-am putut injura :]] On: Ai Enma este o fata puternica in spatele carea este ascunsa o poveste trista... A fost ingropata de vie... M-a intristat aceasta poveste foarte tare. Am icnercat mai de mutl sa caut siteul mortii :3 Chiar a mesc~ Pacat ca era FACKE~ | |
|
| |
sakura chan Membru Activ
Element : Sex : Zodiac : Mesaje : 492 Puncte : 501 Reputatie : 1 Varsta : 27
| Subiect: Re: Jigoku Shoujo [ Hell Girl / Fata Iadului ] . Sam Feb 16, 2013 8:36 am | |
| | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Jigoku Shoujo [ Hell Girl / Fata Iadului ] . | |
| |
|
| |
| Jigoku Shoujo [ Hell Girl / Fata Iadului ] . | |
|