| ♀ ☺ ♥CoLeGi ♀ ☺ ♥ | |
|
+3mary97 ● Lene ★♥Alexia Maria♥★ 7 participanți |
Autor | Mesaj |
---|
★♥Alexia Maria♥★ Membru Premiat
Element : Sex : Zodiac : Mesaje : 887 Puncte : 1067 Reputatie : 6 Varsta : 27
| Subiect: ♀ ☺ ♥CoLeGi ♀ ☺ ♥ Joi Mai 03, 2012 7:45 am | |
| ♀ ☺ ♥Daca am spus cate ceva despre profesori, materii si vacanta nu ar fi corect sa vorbim si despre gasca noastra de nebuni? Fiecare clasa are pe cineva destept, pe cineva amuzant, afurisit, smecher sau prietenos. Ce se intampla daca reactioneaza aceste elemente chimice? Si ce rezulta?♀ ☺ ♥ Va las pe voi sa spuneti! | |
|
| |
● Lene Moderator
Element : Sex : Zodiac : Mesaje : 362 Puncte : 434 Reputatie : 15 Varsta : 27
| Subiect: Re: ♀ ☺ ♥CoLeGi ♀ ☺ ♥ Joi Mai 03, 2012 1:27 pm | |
| HeeHee~ COlega mea de banca e si cea mai buna prietena, o iubesc mult~ Tin la colegii mei [cei care merita] cand voi termina a 8a sutn sigura ca voi plange si imi va fi foarte dor de ei deoarece totusi... 6 ani de zile petrecuti impreuna.. E ceva timp =]] | |
|
| |
mary97 Membru Forum
Element : Sex : Zodiac : Mesaje : 66 Puncte : 73 Reputatie : 1 Varsta : 27
| Subiect: Re: ♀ ☺ ♥CoLeGi ♀ ☺ ♥ Vin Mai 04, 2012 11:45 am | |
| Mie imi va fi dor de unii dintre colegii mei cu care mereu am ras la ore,dar mai sunt si colegi de care pot spune ca abia astept sa scap pentru ca sunt foarte enervanti si atunci cand au nevoie de tine se poarta frumos si cand nu au nevoie de tine te se poarta in ultimul hal.Oricum clasa mai nebuna ca asta nu o sa gasesc nicaieri. | |
|
| |
вüвü ๏ ̯͡๏ Administrator
Element : Sex : Zodiac : Mesaje : 824 Puncte : 912 Reputatie : 30 Varsta : 27
| |
| |
Eu! Membru Inactiv
Sex : Zodiac : Mesaje : 2 Puncte : 4 Reputatie : 0 Varsta : 26
| Subiect: Re: ♀ ☺ ♥CoLeGi ♀ ☺ ♥ Joi Noi 29, 2012 10:55 am | |
| Colegii mei? Niste nebuni iubibili. Ma mai ciondanesc cu ei, dar tot dragi imi sunt. Sunt pe a 8-a si sincer imi pare rau!!!!!!Colega mea de banca e cea mai buna prietena a mea, iar vecina din fata idem. Normal ca fiecare dintre noi are egoul lui, ca na, doar nu e unul mai prost. Am niste prieteni comici si suntem o clasa destul de ametita chiar daca suntem doar 23.
| |
|
| |
sakura chan Membru Activ
Element : Sex : Zodiac : Mesaje : 492 Puncte : 501 Reputatie : 1 Varsta : 27
| Subiect: Re: ♀ ☺ ♥CoLeGi ♀ ☺ ♥ Vin Feb 15, 2013 3:03 pm | |
| Hmm...Colegi mei sunt ca o balanta sa zicem. Ma refer la faptul ca sunt si cei tocilari [numai unul], fetele sunt foarte de treaba ne intelegm foarte bine, nu avem probleme, suntem foarte zapacita. Eu mai stau si cu baieti si cateodata mai mergem si in baie sa fumam :) Dar in rest suntem foarte okey. | |
|
| |
Himeji. Moderator
Element : Sex : Zodiac : Mesaje : 2018 Puncte : 2037 Reputatie : 7 Varsta : 104
| Subiect: Re: ♀ ☺ ♥CoLeGi ♀ ☺ ♥ Sam Apr 12, 2014 1:11 am | |
| Clasa mea. Pai, 21 de sufletele ( sau eram 23 ? ) Nici eu nu mai stiu. Suntem super zapaciti. Toti profesorii ne stiu de "nebunii scolii". Avem tot felul de specimene : tocilari (2-3), pitipoance, sportivi, ciudati, cantaciosi, Metinisti (gameri ), Cristi care face beatbox, parkour-isti (sau mai putin..). Suntem ca o familie care se mai si cearta, dar in princpial suntem foarte uniti, mai ales la teste cand trebuie sa copiem. Chiar imi va fi dor de ei ! | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: ♀ ☺ ♥CoLeGi ♀ ☺ ♥ | |
| |
|
| |
| ♀ ☺ ♥CoLeGi ♀ ☺ ♥ | |
|