| Buna | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
mary97 Membru Forum
Element : Sex : Zodiac : Mesaje : 66 Puncte : 73 Reputatie : 1 Varsta : 27
| Subiect: Buna Vin Mai 04, 2012 11:38 am | |
| Buna sunt Alexandra am 14 ani si sunt din Calarasi.Imi place sa ascult muzica,sa desenez si sa dansez uneori.Culorile mele preferate sunt:rosu,verde,albastru,galben si mov.Genurile mele muzicale preferate sunt:pop,rock si dance. | |
|
| |
● Lene Moderator
Element : Sex : Zodiac : Mesaje : 362 Puncte : 434 Reputatie : 15 Varsta : 27
| Subiect: Re: Buna Vin Mai 04, 2012 12:20 pm | |
| Hii sweety~ Bun venit pe aici sper sa te distrezi si sa iti faci o gramada de ptieteni~ Intrebari: Ce parere ai despre yuri.yaoi? Cum ti se pare forumul? Cum ai aflat de forum? Care este animeul tau preferat? :3 Cam atat~ Happy posting! | |
|
| |
mary97 Membru Forum
| Subiect: Re: Buna Vin Mai 04, 2012 12:28 pm | |
| 1.Am o parere destul de buna si eu personal cred ca e ceva normal 2.Mi se pare un forum foarte frumos si activ 3.Pai aveam facut de mai de mult cont,dar pierdusem adresa si atunci parca il gasisem accidental pe Internet 4.Naruto | |
|
| |
● Lene Moderator
Element : Sex : Zodiac : Mesaje : 362 Puncte : 434 Reputatie : 15 Varsta : 27
| Subiect: Re: Buna Vin Mai 04, 2012 12:32 pm | |
| Din pacate in perioada asta sunt examenele, tezele si testele de sfarsit, asta insemnand ca majoritatea sunt ocupari cu scoala si nu prea mai intra pe forum, trist, dar adevarat. Scoala ne domina pe toti... Sper ca dupa primirea vacantei sa devina mai activ :3 Spor la postat pe aici si sper sa ne mai intalnim pe chat. In caz de ceva ma gasesti pe: Twinkle.Tears@yahoo.com | |
|
| |
Maw Membru Forum
| Subiect: Re: Buna Sam Mai 05, 2012 1:48 am | |
| Bine ai venit Aly :) Alt anime înafară de naruto care mai e? | |
|
| |
mary97 Membru Forum
| Subiect: Re: Buna Sam Mai 05, 2012 3:04 am | |
| Pai ar mai fi Full metall panic pentru ca la alte animeuri nu m-am mai uitat din cauza ca nu prea am avut timp cu scoala asta si examenele care se apropie. | |
|
| |
Zummy QueenBee
Element : Sex : Zodiac : Mesaje : 3505 Puncte : 5384 Reputatie : 171 Varsta : 111
| Subiect: Re: Buna Sam Mai 05, 2012 9:50 pm | |
| Neh ... scuza-mi intarzierea ^.^" Bine ai venit pe forum Sper sa te distrezi si sa-ti faci multi prieteni >:D< Intrebari nu am :P
Happy posting and have fun ^.^ | |
|
| |
вüвü ๏ ̯͡๏ Administrator
Element : Sex : Zodiac : Mesaje : 824 Puncte : 912 Reputatie : 30 Varsta : 27
| |
| |
mary97 Membru Forum
| Subiect: Re: Buna Dum Mai 06, 2012 8:08 am | |
| In timpul liber imi place sa ascult muzica,sa citesc uneori daca e vorba de carti care sa mi se para interesante si sa postez pe forumuri. Nu citesc manga,am citit o data putin,dar m-am lasat de asta | |
|
| |
°o.O Skittles O.o° Membru V.I.P
Element : Sex : Zodiac : Mesaje : 1563 Puncte : 1584 Reputatie : 19 Varsta : 26
| Subiect: Re: Buna Vin Mai 11, 2012 2:37 am | |
| Buna Alexandra,bun venit pe forum^^ Eu sunt Klaudia dar poti sa-mi spui Skittles xD Intrebari... -Care sunt animalele tale preferate? -Ce gen de filme iti plac? -Care este desertul tau preferat? Cam atat,iti urez happy posting si sedere placuta :3 | |
|
| |
mary97 Membru Forum
| Subiect: Re: Buna Vin Mai 11, 2012 10:35 am | |
| -Animalele mele preferate sunt cainii -Imi plac filmele de groaza,comediile -Nu am un desert preferat | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Buna | |
| |
|
| |
| Buna | |
|