| Inca un membru, inca o prezentare. | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
Blasphemy Membru Nou
Sex : Zodiac : Mesaje : 6 Puncte : 8 Reputatie : 0 Varsta : 27
| Subiect: Inca un membru, inca o prezentare. Mar Mai 17, 2011 10:28 am | |
| Inca un membru, inca o prezentare. Buna lume, am 13 ani, sunt o fire foarte schimbatoare, asta insemnand ca pot fi cand amuzanta, cand nervoasa, starile mele de spirit se schimba foarte repede. Am venit aici pentru a-mi face noi prieteni, pentru a socializa si pentru a ma distra. Hobby-urile mele sunt: karate, design vestimentar, modeling, muzica. Tot ce e de zis s-a zis, vreau doarsa adaug ca urasc prefacutele, mincinosii si tot felul de astfel de specimene. Sper sa ne intelegem bine si sa ne imprietenim cu totii!
<3 peace off | |
|
| |
Zummy QueenBee
Element : Sex : Zodiac : Mesaje : 3505 Puncte : 5384 Reputatie : 171 Varsta : 111
| Subiect: Re: Inca un membru, inca o prezentare. Mar Mai 17, 2011 10:39 am | |
| buna si tie eu sunt andra si imi pare bine ca ai ales acest site pentru comunicare sper sa-ti placa :shock: eu sunt cuun an mai mica decat dumneata :o si nu-s prefacuta asa ca puem fii prietene :bounce: | |
|
| |
Voltura Administrator
Element : Sex : Zodiac : Mesaje : 230 Puncte : 287 Reputatie : 4 Varsta : 29
| Subiect: Re: Inca un membru, inca o prezentare. Mar Mai 17, 2011 11:50 am | |
| WOW! si eu am facut carate! si-mi place...acum m-am last... Dizainul vestimentar! placerea vietii mele (in descrierea mea designul intra la desen)
Deci iubire bun venit!
Cu multa dragoste Voltura | |
|
| |
Renesmee Membru Activ
Sex : Zodiac : Mesaje : 831 Puncte : 883 Reputatie : 36 Varsta : 27
| Subiect: Re: Inca un membru, inca o prezentare. Vin Mai 27, 2011 8:14 am | |
| Buna ! Ma numesc Alexandra ( Nice to meet you ! :P ) si de asemenea sunt o fire fooarte schimbatoare si detest acele " specimene " care din pacate se inmultesc incontrolabil . Intotdeauna mi`am dorit sa fac karate :cheers: , dar nu am gasit profesor pentru cursuri :( . Cine stie , poate ma inveti si pe mine :)) :D . | |
|
| |
ZuZa_Roxa Membru Activ
Sex : Zodiac : Mesaje : 1241 Puncte : 1459 Reputatie : 69 Varsta : 28
| Subiect: Re: Inca un membru, inca o prezentare. Dum Iul 03, 2011 5:43 am | |
| Salut ! :cheers: Incantata de cunostinta! :cheers: Eu sunt Roxana :cheers: Hei si asa cum a spus Voltura si mie imi place design vestimentar ,doar in desen :P (partea acesta a desenului o iubesc cel mai mult :bounce: ). Oricum inca o data incantata de cunostinta si sper sa devenim prietene Choko Shαke ت :lol!: | |
|
| |
Yumi Membru Forum
Sex : Zodiac : Mesaje : 184 Puncte : 217 Reputatie : 6 Varsta : 26
| Subiect: Re: Inca un membru, inca o prezentare. Lun Iul 04, 2011 4:00 am | |
| Ola my dear! Welcome to our crazy world, w-las! I hope you will pe crazy and happy here. (ok gata cu engleza : )) ) Sper sa te distrezi si sa postezi cat mai multe lucruri pe-aici Te pup iubita! :* | |
|
| |
Voltura Administrator
Element : Sex : Zodiac : Mesaje : 230 Puncte : 287 Reputatie : 4 Varsta : 29
| Subiect: Re: Inca un membru, inca o prezentare. Vin Iul 08, 2011 12:58 pm | |
| | |
|
| |
Renesmee Membru Activ
Sex : Zodiac : Mesaje : 831 Puncte : 883 Reputatie : 36 Varsta : 27
| Subiect: Re: Inca un membru, inca o prezentare. Vin Iul 08, 2011 1:06 pm | |
| Deci am ramas .. WOW ! Voltura , este superba ! Cum adica " strici material " ?!?! Sa nu te mai aud cu asa ceva . :-w Imi place muuult ! Nu`mi faci si mie una ? :)) Glumesc ! :* Chiar imi place foarte mult ! PS : Esti foarte frumoasa ! :*:* | |
|
| |
Zummy QueenBee
Element : Sex : Zodiac : Mesaje : 3505 Puncte : 5384 Reputatie : 171 Varsta : 111
| Subiect: Re: Inca un membru, inca o prezentare. Mar Iul 12, 2011 2:16 am | |
| da voltura este frumoasa rochia sa te faci croitoreasa :lol: | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Inca un membru, inca o prezentare. | |
| |
|
| |
| Inca un membru, inca o prezentare. | |
|