Element : Sex : Zodiac : Mesaje : 9 Puncte : 15 Reputatie : 0Varsta : 24
Subiect: O viata nu prea fabuluasa ! Mar Iun 26, 2012 4:37 am
Buna acesta este primul meu fic si sper sa iasa bine !
2 In trecut : Minato pov : Kushina este in fata mea si se vaita de dureri groaznice . Eu am puse mainile pe burta ei pentur a sigila Kubby la loc indata ce naste. Eu sunt al 4 lea Hokage si am sa imi protejez familia si satul pana la moate ! Stiu este un juramant periculos dar asta este treaba mea ! De oadata Sury scoate un baietel blond ca spicele de grau si il infasa . Intind mana spre el dar Sury imi da peste mana spunandumi ca mama trebuie sa il vada in tai .Dar separe ca mai este unul . Asa ca Suryy il lasa pe baietel in graba dar totusi cu grija pe patutul de langa si se indreapta in graba sascoata si celalalt copilasii ! Kushina zice cu o voce fara grai :
- Minato ce zici de de Naruto pentru pitikania aceea mica ? Ii raspund ca este un nume minunat si ca asa va ramane ! Imi continui treaba sigilandul pe kubby in Kushina ! Acesta fiind sotia mea . Are parul roscat si ochii albastrii . O personalitate ciudat rau dar tot odata dulce rau ! Vad cum scoate o fetita dulce cu parul roscat ca al Kushinei si cu ochii albastrii ca ai mei ! Apropo eu ma numesc MInato Namikaze si am 23 de ani . Partul imi ieste blond ca spicile de grau si ochii albastrii ca marea . Vad cum Sury infasa fetits cu ochii ca marea si i-o arata Kushinei . Ma intorc pentru a sigila sigiliul cu tot cu Kubby dar aud din spate cum se sparge ceva . Curios din fire ma intorc si vad ca un om mascat imi tinea copii in brate cu kunayul la gat . Intind mada sa vorbesc dar Kushina scoate un scancen de durere separe ca Kubby nu asteapta . Sa te i-a N***a Kubby stai acolo ca de nu imi iau capace de la Kushina ! Omul imi arunca prunci in sus si pleaca ! Folosesc kunayul artizanal si zbor spre copii , ii prind dar aveau exploziv pe spate . Sar si le dau Fasa jos si o arunc in timp ce explodau ! Copiii sunt bine dar Kushina nu o vad luata pe sus de acel mascat ! Masca lui era portocalie cu dungi albe iar pelerina era alba ! Ma teleportez in casa mea si imi pun copii in patut si fug dupa Kushina dar prea tarziu Kubby iesise din ea si ataca Konoha !
Ma duc la locul de unde a venit Kubby si o gasec pe Kushina incercand sa se tarasca pana in sat . O iau in bate si o duc la copii . O las langa ei si plec sa apar satul ! Ma duc pe muntele Hokage si il vad pe Mascat . Incep sa ma lupt cu el pana acesta cade jos taranduse in adancuril;e paduri de langa Konoha ! Fug sa il iau pe Naruto si pe Kushina . Am un plan dar asta necesita moartea mea si a Kushinei . Ili iau si o las pe micuta singura la adapostul Konohei ! Fug pe campul de lupta toti ma fad . Pun o bariera in jurul nostru si a lui Kubby . Al 3 lea crede ca am inebunit depe partea cea lal ta . Dar trebuie sa o fac . Nustiu acum dece l-am ales pe Naruto dar cand va fii timpul sa ii spun voi stii sigur . Il pun pe Naruto pe un sigiliu si pun sangele meu si al lui Kushina pe burta lui ! Dar in momentul acela geara uriasa a lui Kubby ne strapunge pe mine si pe Kushina . Cu ultimile puteri pun sigiliul pe Naruto si inchid ochii pentru totdeauna ! In prezent : .............. Merita continuat ?
Zummy QueenBee
Element : Sex : Zodiac : Mesaje : 3505 Puncte : 5384 Reputatie : 171Varsta : 111
Subiect: Re: O viata nu prea fabuluasa ! Lun Iul 30, 2012 3:57 am
Hellaw sweetie ^.^ Acest fic trebuia postat la Fan fiction/ anime/ books/ movie. Acolo se deschid ficurile cu personaje din desene animate, filme, muzica, etc. Fic mutat !