deci sa inteleg ca e primul tau fic , ca asta e primul tau capitol , ca asta e produsul care a iesit din capsirul tau :suspect:
bun deci , las coarda mai moale :geek: ai avut cateva greseli de ortografie dar se corecteaza in timp , mai departe
asa poi , sincer mi-am dat cam greu seama ca aceste personaje jucau biliard si inca nu sunt sigura daca asta jucau :scratch:
Titlu : asta ma atras foarte mult , suna destul de interesant .
Aspect : aici ai mari probleme . In primul rand , culoarea titlului nu te avantajeaza din contra , ne face sa nu intelegem nimic , de fapt nu se intelege nimic . Puteai sa-l pui frumos in mijloc , cu o culoare alba si ingrosat , ca era titlul trebuia sa iasa in evidenta . Anyway , puteai scrie dupa o replica cine o zice adica exemplu : - Ce-i? Te grabesti? spune ...... cine-o fii spus-o , dar nu ne-ai zis si trebuia .
Descriere : nu prea ai avut , mare lucru nu am inteles . Prea mult dialog , plus ca e sec . Ne puteai descrie sala asta de jocuri sau club /bar ce era . Puteai sa faci mult mai multe , nici nu stim cum arata personajele , nu stim unde joaca , nu stim absolut nimic . Asta sincer nici nu e capitol , o regula a ficurilor spune ca un capitol e considerat capitol daca are minimum 45 de randuri insa , tu ai 23 paramise . Mai departe , poi sa vede, :scratch: mda , trebuia sa faci paragrafe , paradrafe nu un rand , enter , doua litere enter , alte litere punct . Ai propoziti mici , fara inteles , trebuie sa fie mai complexe , mai mari . Dupa fiecare semn de punctuatie se lasa space , ca s se inteleaga ceva si asa e si mai usor sa citesti .
Idee : inca nu-mi dau seama unde vrei sa ajungi , dar pe parcurs trebuie s ne zici ce cuplu va fii , ce ai de gand sa mai faci , unde vrei sa ajungi , e fic naruto sau nu , nu stiu ceva un mic indiciu .
Poi cam atat , vezi si tu alte ficuri si uita-te cum sunt aranjate , ce titlu are , ideea cum este dezvoltata , cum este aranjat in pagina , daca ai vreun flash back poti sa-l scrii cu [i]iatalic [/italic] vezi ceva in gen , invata sa faci smecheriile astea
APP id-ul tau , acolo o sa-ti spun si tie toate secretele unui scriitor :geek:
si daca comul e prea dur asa trebuie pt ca altfel nu iei in seama ce zic si ramane vraiste . deci hai cu nextul , vreau sa vad cum infloresti :lol!: