☼ Lσνє αηιмє 4єνєя ☼
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

☼ Lσνє αηιмє 4єνєя ☼

☼ - > - > - > ♀ ☺ ♥ Fa-ti cont si distreaza-te alaturi de noi! ♥ ☺ ♂ < - < - < - ☼

AcasaPortalUltimele imaginiCăutareÎnregistrareConectare

A.V.A.T.A.R

In jos 
+2
Renesmee
Zummy
6 participanți
AutorMesaj
Zummy
QueenBee
QueenBee
Zummy

Element : Death
Sex Sex : feminin
Zodiac Zodiac : Sagetator
Mesaje Mesaje : 3505
Puncte Puncte : 5384
Reputatie Reputatie : 171
Varsta : 111

A.V.A.T.A.R  Empty
MesajSubiect: A.V.A.T.A.R    A.V.A.T.A.R  Icon_minitimeVin Iul 29, 2011 5:28 am

hmm , pai , mi-a placut mult avatar , pun si ceva despre el pentru necunoscatori

Avatar este un film epic ştiinţifico-fantastic american apărut la sfârşitul anului 2009, scris şi regizat de regizorul canadian James Cameron (cele mai cunoscute producţii ale acestuia fiind seria Terminator şi Titanic). Acţiunea filmului se petrece în anul 2154 pe Pandora, o lună din sistemul stelar Alpha Centauri. Aici oamenii şi-au stabilit o bază stelară pentru a exploata rezervele naturale de un preţios minereu ce se găseşte pe satelitul natural, în timp ce populaţia aborigenă Na'vi - o rasă de aborigeni umanoizi - reuşeste să reziste expansiunii coloniştilor, care le ameninţă existenţa lor precum şi a ecosistemului pandorian. După spusele lui Cameron, titlul filmului se referă la trupurile modificate genetic utilizate de personajele din film pentru a interacţiona cu populaţia Na'vi.
Ideea filmului i-a apărut lui Cameron încă din 1996, an în care a şi scris primele 80 de pagini din scenariu. Filmările trebuiau să înceapă imediat după terminarea Titanicului), filmul urmând a fi lansat în 1999, însă, potrivit regizorului, "era necesar să mai treacă ceva vreme până să apară tehnologia necesară" punerii în scenă a viziunii filmului. Astfel, Cameron a început lucrul efectiv la Avatar în primăvara anului 2006 când a definitivat scenariul, limba Na'vi şi cultura Pandoriană. Tot el a precizat că în cazul unui succes al filmului sunt posibile şi continuări.
Filmul a fost lansat atât în formatul obişnuit, 2-D, cât şi în formatele 3-D şi IMAX. Avatar a avut un buget oficial de 237 milioane dolari americani, însă alte estimări ridică cheltuielile de producţie la 280–310 milioane $ şi la alte 150 milioane $ pentru promovare. Filmul este văzut ca un deschizător de drumuri în cinematografia modernă, datorită noilor tehnologii folosite pentru vizualizarea 3-D şi a filmărilor cu camere de filmat stereoscopice special proiectate pentru acesta.

poi sper ca v-am atrs atentia si poate il vedeti si voi , este genial :lol!:
Sus In jos
https://loveanime4ever.forumgratuit.ro
Renesmee
Membru Activ
Membru Activ
Renesmee

Zodiac Zodiac : Varsator
Mesaje Mesaje : 831
Puncte Puncte : 883
Reputatie Reputatie : 36
Varsta : 27

A.V.A.T.A.R  Empty
MesajSubiect: Re: A.V.A.T.A.R    A.V.A.T.A.R  Icon_minitimeVin Iul 29, 2011 7:34 am

Da , am vazut si eu AVATAR . De doua ori chiar . :lol!: Mi`a placut mult , e interesant . :) Mai ales ca are si ceva .. romance !
Eu ultimul film pe care l-am vazut si mi-a placut mult a fost Kung Fu Panda , prima parte . Este foarte amuzant [ iubesc animatiile , mai ales daca au si portii de ras ] .
Chiar merita vazut , a fost primul film care m`a facut sa plang si sa rad in acelasi timp ( Vai , sensibila de mine . :))):)) ) . :lol!: si anume atunci cand Tigroaica povestea trecutul Maestrului sau alaturi de fiul adoptiv :( si Panda a patit ceva din cauza acupuncturii - va las in suspans >:) - .

Un alt film recent vizionat de mine care mi-a placut mult este Ghost Rider . Nu e animatie . :D Este foarte interesant si acesta , un tip isi vinde sufletul Diavolului pentru a-si salva tatal de la moarte si astfel devine Calaretul Fantoma ( nu , nu Calaretul Fara Cap , asta am crezut si eu inainte . :)) ) , dar lucrurile iau o intorsatura neasteptata si uite asa tatal sau moare iar el este obligat de catre Diavol sa se lupte cu fiul sau - al Diavolului - .

Daca aveti curiozitatea sa le priviti , atunci , vizionare placuta ! :*
Sus In jos
Zummy
QueenBee
QueenBee
Zummy

A.V.A.T.A.R  Empty
MesajSubiect: Re: A.V.A.T.A.R    A.V.A.T.A.R  Icon_minitimeVin Iul 29, 2011 7:35 am

interesant o sa-l caut pe net :lol!:
Sus In jos
Renesmee
Membru Activ
Membru Activ
Renesmee

A.V.A.T.A.R  Empty
MesajSubiect: Re: A.V.A.T.A.R    A.V.A.T.A.R  Icon_minitimeVin Iul 29, 2011 7:43 am

Whoops ! :oops: Stai asa ! Cred ca am gresit . :-? Aici este topicul " A.V.A.T.A.R " iar eu am scris despre cele doua filme aici . :oops: Trebuia sa fac inca doua topicuri pentru ele , si sa scriu acolo , iar aici doar sa`mi dau cu aprerea despre AVATAR ? :D ^^'
Scuze ! :))
Sus In jos
Zummy
QueenBee
QueenBee
Zummy

A.V.A.T.A.R  Empty
MesajSubiect: Re: A.V.A.T.A.R    A.V.A.T.A.R  Icon_minitimeVin Iul 29, 2011 7:44 am

mda , corect dar nu-i bai , deschideti cu alte filme ca astea is deja scrise :lol!:
Sus In jos
Renesmee
Membru Activ
Membru Activ
Renesmee

A.V.A.T.A.R  Empty
MesajSubiect: Re: A.V.A.T.A.R    A.V.A.T.A.R  Icon_minitimeVin Iul 29, 2011 7:46 am

In regula , daca`mi mai vine vreunul in minte , il voi pune . Scuza`mi neatentia ! :bounce: Twisted Evil
Sus In jos
Zummy
QueenBee
QueenBee
Zummy

A.V.A.T.A.R  Empty
MesajSubiect: Re: A.V.A.T.A.R    A.V.A.T.A.R  Icon_minitimeVin Iul 29, 2011 7:51 am

nu-i nimic stai calma :geek:
Sus In jos
Elyy
Membru Activ
Membru Activ
Elyy

Element : Lighting
Zodiac Zodiac : Taur
Mesaje Mesaje : 406
Puncte Puncte : 506
Reputatie Reputatie : 30
Varsta : 26

A.V.A.T.A.R  Empty
MesajSubiect: Re: A.V.A.T.A.R    A.V.A.T.A.R  Icon_minitimeLun Noi 21, 2011 12:58 am

eu am vazut inceputul si dupaia am schimbat canalu, nu sti de ce dar nu prea imi place, desii nici nu ajunsesem la actune dar nu prea imi plac mie avatarurile alea cu albastru zici cas niste tigrii albastri gigant, acuma nu vreau sa jignesc pe nimeni, asta e parerea mea, vorba aia: fiecare cu gusturile lui, adica topicul nu este facut numai pentru fani, este pentru toata lumea, care vine si isi spune parerea personala :)....nu? km
Sus In jos
Klau
Cronicar Dramatic
Cronicar Dramatic
Klau

Element : Water
Zodiac Zodiac : Pesti
Mesaje Mesaje : 2751
Puncte Puncte : 2805
Reputatie Reputatie : 7

A.V.A.T.A.R  Empty
MesajSubiect: Re: A.V.A.T.A.R    A.V.A.T.A.R  Icon_minitimeVin Dec 02, 2011 10:04 am

Iubesc acest film!! Este atat de original si am citit prin diverse locuri ca va fi un AVATAR 2, undeva sub apa. Si va aparea in 2014. Deci pentru toti fanii acestui film, mai avem de asteptat.
Sus In jos
TicTac
Membru Forum
Membru Forum
TicTac

Mesaje Mesaje : 197
Puncte Puncte : 204
Reputatie Reputatie : 5

A.V.A.T.A.R  Empty
MesajSubiect: Re: A.V.A.T.A.R    A.V.A.T.A.R  Icon_minitimeLun Mar 19, 2012 8:53 am

Am vazut acest film si pot sa spun ca mie mi-a placut .
Sus In jos
Sirius
Membru Forum
Membru Forum
Sirius

Element : Moon
Zodiac Zodiac : Gemeni
Mesaje Mesaje : 122
Puncte Puncte : 142
Reputatie Reputatie : 4
Varsta : 28

A.V.A.T.A.R  Empty
MesajSubiect: Re: A.V.A.T.A.R    A.V.A.T.A.R  Icon_minitimeMier Apr 25, 2012 10:22 am

L-am vazut, dar la TV si poate pentru ca nu era 3D nu m-a atras. Ok, are efecte speciale misto, recunosc...si? Esenta care e? Povestea de dragoste imposibila. Ok, stiam asta de cand s-a scris Romeo si Julieta. Something else?
Sus In jos
http://gangofparis.forumers.ro/forum
Continut sponsorizat

A.V.A.T.A.R  Empty
MesajSubiect: Re: A.V.A.T.A.R    A.V.A.T.A.R  Icon_minitime

Sus In jos

A.V.A.T.A.R
Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
☼ Lσνє αηιмє 4єνєя ☼ :: Θ Discut libere Θ :: Θ Tv Θ :: Filme-
Mergi direct la: