вüвü ๏ ̯͡๏ Administrator
Element : Sex : Zodiac : Mesaje : 824 Puncte : 912 Reputatie : 30 Varsta : 27
| Subiect: Teleoscior Dum Aug 05, 2012 9:39 am | |
| 7.00 - Rasuna clopotelul. 7.30 - Gimnastica de inviorare a scheletilor. 8.00 - Soimii cimintirului - film serial "M-am trezit intre morminte". 8.30 - Mortul si sanatatea - obezitatea scheletilor. 9.00 - Pentru cavoul dumneavoasrtra - moda zilei - pantaloni strinsi pe oase. Reteta duminicala - ciorba de fosile. 9.30 - Moartea la sate - recolta grabnica a padurilor de pe morminte. Muzica populara cu Ion Ciolanescu: "Ma duse-i in deal la morga", "M-am trezit intre morminte", "Aoleu, c-am putrezit". 10.00 - Bucuriile liturghiei - suita de cosciug. Fuga din cimintir. 10.30 - De straja cimintirului - interviu cu doi vampiri. 11.00 - Umor - "Ghici cine vine la parastas" - film de desene animate. 11.30 - Slagare in putrezire - prezinta George Putrezescu. Din cuprins: 1. Cavoul nostru,cuibusor de nebunii. 2. Aseara ti-am dat tamiie. 3. Dricul cu zurgalai. 12.50 - Sport,Atletism - Saritura la cosciug, zece metrii cruci, saritura de pe capela. Fotbal: F.C.Oase contra A.S.Tamiie. 14.30 - 1001 seri - "Adio viata". 19.00 - Telejurnalul cimintirului. Prezinta Adrian Preotescu. 19.30 - Cimitelex - Noutati din crematoriu. 20.20 - Film in premiera "Cine a infipt cazmaua in gura mortului?", ecranizare dupa romanul "Groapa" de Eugen Barbu. 22.25 - Romante: - "Batrine cimintir te las cu bine". - "Mortul meu de peste Olt". - "Am iubit doi ochi de mort". - "Te-astept diseara in crematoriu". 22.40 - Telejurnal - Ultimile stiri din cimintire si lupta contra risipei de lumanari. 23.00 - Stimati scheleti si alti telesputreziciuni, odihniti-va in pace, va ureaza Ana-Maria Tarina. 23.10 - Inchiderea programului "Hora ingropaciunii" Ati urmarit programul ?? [Doar administratorii au dreptul sa vada aceasta imagine] | |
|
Himeji. Moderator
Element : Sex : Zodiac : Mesaje : 2018 Puncte : 2037 Reputatie : 7 Varsta : 104
| |