| Who wants some tea ? | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
Francis. Membru Inactiv
Sex : Zodiac : Mesaje : 4 Puncte : 7 Reputatie : 1 Varsta : 26
| Subiect: Who wants some tea ? Sam Aug 18, 2012 10:00 pm | |
| Neața unicorni ! Sunt Diana aka Dee / Francis. Sunt o adolescentă tipică deși vreau să cred că sunt unică. Citesc, mult și prost. Mă uit la multe, multe, multe seriale. Cele mai multe sunt cu doctori (Greys, House) și polițiști (CSI, Criminal Minds, Dexter), dar mă uit și la cele tipice adolescentelor (PLL, Sex and the city, Gossip Girl). Mă uit și la multe desene animate pentru că sufletul meu de copil n-a murit. Dar, desigur, cea mai mare parte a timpului mi-e ocupat de anime-uri ( Hellsing, Toradora, Nana etc). Ascult rock, metal, kpop și chiar și pop - deși nu mă omor cu el. Mă dau pe skate și longboard dar nu am nicio treabă cu bicicleta. Ah, nu prea mai știu ce să zic :-?. Dacă aveți întrebări, nu ezitați : )! | |
|
| |
вüвü ๏ ̯͡๏ Administrator
Element : Sex : Zodiac : Mesaje : 824 Puncte : 912 Reputatie : 30 Varsta : 27
| |
| |
Francis. Membru Inactiv
| Subiect: Re: Who wants some tea ? Dum Aug 19, 2012 1:52 am | |
| Mersi de primire, Bubu. Regulamentul e foarte simplu, cu siguranță o să-l respect : ).
-) Scrii ficuri ? Scriu dar nu sunt cine știe.
-)Iti place noua melodie a trupei 2NE1 - I love you Well, nu e chiar așa nouă. Dar îmi place mult. A ajuns să fie una dintre melodiile mele preferate de la fete
-)Iti place animeul Fullmetal Alchimist ?? ^.^ Am auzit de el dar nu l-am urmărit. So, n-am nicio părere despre el. | |
|
| |
Maw Membru Forum
| Subiect: Re: Who wants some tea ? Mier Aug 22, 2012 3:31 pm | |
| Bine ai venit si pe aici ^^ Noi ne stim :)) Imi place cum te-ai prezentat , soo , distractie placuta pe forum ^^ | |
|
| |
Francis. Membru Inactiv
| Subiect: Re: Who wants some tea ? Mier Aug 22, 2012 11:49 pm | |
| Încerc să-mi dau seama cine ești dar pur și simplu nu-mi dau seama. Ah, deci, cine ești ? :-? Aaa și mersi de primire >:D<. | |
|
| |
● Lene Moderator
Element : Sex : Zodiac : Mesaje : 362 Puncte : 434 Reputatie : 15 Varsta : 27
| Subiect: Re: Who wants some tea ? Vin Aug 24, 2012 12:41 am | |
| Eu nu am trecut pe aici? Rusine sa-mi fie. -.- Bine ai venit pe forum darling~ Sper sa te distrezi si sa iti faci multi pieteni <3 Happy posting si toate cele -.- Intrebari: - Ce parere ai despre homosexuaitate? - De unde si pana unde? o.o Cam atat -.- In caz ca ai chef de vorba: Twinkle.Tears@yahoo.com <3 See ya! | |
|
| |
Maw Membru Forum
| Subiect: Re: Who wants some tea ? Vin Aug 24, 2012 6:30 am | |
| Mi se mai spune Akari/Maw/Felicita :)) oricum ^^ soo , am o intrebare. Semnatura ta e dintr-un film?:)) Daca da , din care?xD
| |
|
| |
Francis. Membru Inactiv
| Subiect: Re: Who wants some tea ? Lun Aug 27, 2012 12:14 am | |
| @ Tim, tu nu mă recunoști niciodată, nu ? Oricum, sunt Dee. - Ce parere ai despre homosexuaitate? O părere bună. - De unde si pana unde? o.o Ă ? @Mădă, lol o.o. Și dacă mă băteai și nu te-aș fi recunoscut =)). Da, e din saw semnătura. | |
|
| |
● Lene Moderator
Element : Sex : Zodiac : Mesaje : 362 Puncte : 434 Reputatie : 15 Varsta : 27
| Subiect: Re: Who wants some tea ? Lun Aug 27, 2012 2:28 pm | |
| Se pare ca nu te recunosc O.O Mereu ai alt nume, mereu ai alta semnatura ciudata -.- | |
|
| |
Himeji. Moderator
Element : Sex : Zodiac : Mesaje : 2018 Puncte : 2037 Reputatie : 7 Varsta : 104
| Subiect: Re: Who wants some tea ? Sam Sept 21, 2013 12:24 am | |
| Bun venit pe forum , intarziat . Eu sunt Raluca . Sincer , imi place cum gandesti ! Sper sa fii activa pe aici . Deocamdata nu am intrebari pentru tine , sunt prea somnoroasa sa gandesc . | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Who wants some tea ? | |
| |
|
| |
| Who wants some tea ? | |
|