☼ Lσνє αηιмє 4єνєя ☼
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

☼ Lσνє αηιмє 4єνєя ☼

☼ - > - > - > ♀ ☺ ♥ Fa-ti cont si distreaza-te alaturi de noi! ♥ ☺ ♂ < - < - < - ☼

AcasaPortalUltimele imaginiCăutareÎnregistrareConectare

Frozzen Winter Holyday.

In jos 
AutorMesaj
Invader Lamu
Membru Forum
Membru Forum
Invader Lamu

Sex Sex : masculin
Zodiac Zodiac : Berbec
Mesaje Mesaje : 212
Puncte Puncte : 279
Reputatie Reputatie : 3
Varsta : 38

Frozzen Winter Holyday.  Empty
MesajSubiect: Frozzen Winter Holyday.    Frozzen Winter Holyday.  Icon_minitimeMier Feb 13, 2013 4:10 am

Era o zi de iarna destul de geroasa, fiind ajunul Craciunului. Strazile erau impodobite festiv in micutul cartier crestin din marele Tokyo, locul unde multe culturi se amesteca insa fiecare cultura are cate un cartier al sau. Astfel exista: Cartierul chinezesc, cartierul budist, cartierul american, cartierul indian, cartierul spaniol, cartierul crestin, cartierul catolic, etc. Pe aeroportul din Tokyo tocmai sosi cursa de New York care dearca pasagerii. Printre sutele de valize si custi de animale reusesc sa ma strecor si eu afara din cala avionului. Insa nu prea bine fiindca sunt vazuta si datorita dimensiunilor de lup creez panica in aeroport fara sa vreau.
La televizor aparand stirea ca un lup este in libertate in Tokyo si toata lumea sa fie cu ochii in 4. Eu reusesc sa fug departe de agitatia creata si sa ajung in micutul cartier. Deja era noapte, luna plina revasandu-si lumina peste oras. Insa uitandu-ma la un termometru stradal de deasupra unui magazin, observ ca indica -16 grade. Imi era frig si eram infometata fiindca nu mai mancasem si nu mai mancasem nimic de 3 zile si nu mai bausem nimic de mai bine de 12 ore.
Ajung in dreptul unei case unde persista atmosfera de sarbatoare. In fata usii fiind un om de zapada care dadea un indiciu ca acolo se afla un copil sau poate un adolescent cu suflet de copil. Langa omul de zapada aflandu-se si un caine de zapada si pe fularul omului de zapada un biletel. Curioasa ma uitam intai in jur si nevazand pe nimeni ma apropii de omul de zapada si iau biletelul. Vad ca era adresata unui anumit batranel pe care il Chema Mos Craciun si in care cel sau cea care a scris biletul cerea un caine ca animal de companie. Las biletul inapoi in fular dar vantul vijelios il luase ducandu-l departe. Eu obosita dupa o lunga calatorie in cala avionului adorm in pragul usii, cu botul pe labe. Nici nu realizez insa cand venise dimineata Craciunului si usa se deschise.
Sus In jos

Frozzen Winter Holyday.
Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
☼ Lσνє αηιмє 4єνєя ☼ :: :: Fan Zone :: :: :: Fan RPG :: :: Role Playing Game :: RPG Anime :: Camera de Zi-
Mergi direct la: