Buna tuturor!
^-^ Cand m-am nascut tata a zis ca ar fi misto sa ma cheme Delia, deci iata-ma!
In caz ca intrebati am mai avut cont pe forumul asta insa cu mult timp in urma si nu mai aveam parola. Din intamplare mi-am amintit de voi.
Nu mai tine minte ce nume aveam sau ce postari jenante aveam, dar nu conteaza. Tot ce-mi pot amintit e de adminul vostru Zummy si parca mai cunoasteam pe cineva numita Klau sau cam asa ceva, dar pariu ca nu ma mai stiti. >.> Dar nu-i bai.
Revenind la persoana mea, da am un ego destul de mare, o sa zic cateva chestii despre mine, asa ar fi drept.
Sunt o persoana destul de linistita, nu sunt foarte fascinanta, dar nu mediocra. Imi palce sa-mi petrec timpul dormind sau jucandu-ma jocuri video.
Mananc cat o armata de gazele, insa sunt slaba ca un bat, misterele vietii. Pot sa spun ca sunt o persoana amuzanta care foloseste sarcasmul ca pe lenjerie, adica mereu, insa uneori am momente cand sar calul, deci sa nu va suparati!
Suntem pe un forum anime, deci treb
uie sa vorbim si despre asta. Pai da, pot sa spun ca ma uit de ceva vreme, adica totusi 9 ani si ceva nu inseamna chiar nimic. Referitor la genuri, cred ca aprox. toate, inafara de lolicon care ma sperie de moarte. o.o
Favoritul meu este InuYasha, nimic mai mult.
In rest, nimic interesant. Ma gandeam sa-mi postez fanficul meu, dar ma mai gandesc. :)
Acum ma scuzati, a aparut episod nou din Kurobas si nu-l pot rata! owo