☼ Lσνє αηιмє 4єνєя ☼
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

☼ Lσνє αηιмє 4єνєя ☼

☼ - > - > - > ♀ ☺ ♥ Fa-ti cont si distreaza-te alaturi de noi! ♥ ☺ ♂ < - < - < - ☼

AcasaPortalUltimele imaginiCăutareÎnregistrareConectare

Legendele palatului: Concubina regelui, Dong Yi

In jos 
5 participanți
AutorMesaj
Yumi
Membru Forum
Membru Forum
Yumi

Sex Sex : feminin
Zodiac Zodiac : Rac
Mesaje Mesaje : 184
Puncte Puncte : 217
Reputatie Reputatie : 6
Varsta : 26

Legendele palatului: Concubina regelui, Dong Yi Empty
MesajSubiect: Legendele palatului: Concubina regelui, Dong Yi   Legendele palatului: Concubina regelui, Dong Yi Icon_minitimeVin Aug 26, 2011 3:33 am

Mie imi plac mult japonezii, coreene si chinejii. Pana sa vad niste seriale coreene nici nu stiam de o anumita tara pe nume "Coreea" ori de Nord ori de Sud : )) Oricum ideea e ca exista seriale coreene: "legendele palatului" foarte dragute

A fost unul: "Concubina regelui: Dong Yi". Era despre o fata al carui tata a fost ucis caci se zicea ca ar fi omorat un nobil foarte important. Asa a fost omorat si fratele fetitei. Si fetita a ramas singurica. A crescut la palat cu ajutorul unor oameni ce au infiltrat-o acolo si pe la varsta de 16-17 ani cred, a ajuns sa ajute o concubina a regelui. A ajutat-o pana cand a vazut ca e rea si dupaia a ajutat-o pe regina care a fost buna mereu. Oricum intr-o zi cand intarzia in camera ei, era noapte si se grabea. Un om ce pretindea ca este judecator a ajutat-o, insa ce nu stia fata era ca acela era regele costumat in haine de nobil. Dong Yi ajunge sa-l impresioneze pe rege si sa petreaca foarte mult timp cu el in asa fel incat ajunge concubina. De aici aflati voi! :P
Sus In jos
ZuZa_Roxa
Membru Activ
Membru Activ
ZuZa_Roxa

Zodiac Zodiac : Leu
Mesaje Mesaje : 1241
Puncte Puncte : 1459
Reputatie Reputatie : 69
Varsta : 28

MesajSubiect: Re: Legendele palatului: Concubina regelui, Dong Yi   Legendele palatului: Concubina regelui, Dong Yi Icon_minitimeVin Aug 26, 2011 5:13 am

Draga mea iubesc serialele coreene , mai ales Dong yi , ce as vrea sa fiu eu , ea Legendele palatului: Concubina regelui, Dong Yi 1882223671 , da viseaza Roxana in continuare . Insa sa sti este un film foarte bun dupa parerea mea Legendele palatului: Concubina regelui, Dong Yi 3681966919 .
Sus In jos
https://loveanime4ever.forumgratuit.ro/
Renesmee
Membru Activ
Membru Activ
Renesmee

Zodiac Zodiac : Varsator
Mesaje Mesaje : 831
Puncte Puncte : 883
Reputatie Reputatie : 36
Varsta : 27

MesajSubiect: Re: Legendele palatului: Concubina regelui, Dong Yi   Legendele palatului: Concubina regelui, Dong Yi Icon_minitimeMar Sept 06, 2011 7:39 am

Interesanta povestea , Yumi . :D
Poate o sa`l vad si eu odata si`o data .
Sus In jos
Đąŋģęŗ •
Membru Activ
Membru Activ
Đąŋģęŗ •

Zodiac Zodiac : Balanta
Mesaje Mesaje : 580
Puncte Puncte : 701
Reputatie Reputatie : 29
Varsta : 29

MesajSubiect: Re: Legendele palatului: Concubina regelui, Dong Yi   Legendele palatului: Concubina regelui, Dong Yi Icon_minitimeMar Sept 20, 2011 6:31 am

Am vazut acest serial, insa nu pe tot, spre rusinea mea. Ma rog, nu am avut timp si lucruri de genu'. Asa, povestea este interesanta si surprinzatoare, uneori. Dong Yi era un personaj abstract, inteligent si greu de descris, ma refer aici la personalitate, cel putin pentru mine asa era, Ce rau imi pare ca nu am vazut finalul, chiar sunt curioasa cum s.a terminat :-?

Zbye and see ya later ;x
Sus In jos
http://dirtwhispering.wordpress.com/
Diavola
Membru V.I.P
Membru V.I.P
Diavola

Element : Fire
Zodiac Zodiac : Sagetator
Mesaje Mesaje : 564
Puncte Puncte : 578
Reputatie Reputatie : 10
Varsta : 25

MesajSubiect: Re: Legendele palatului: Concubina regelui, Dong Yi   Legendele palatului: Concubina regelui, Dong Yi Icon_minitimeMier Mai 16, 2012 5:50 am

Eu l-am vazut pe tot si mi-a placut la nebunie. Cat am putut sa o urasc pe Jang Hee Bin :))) Imi venea sa sparg ecranul televizorului cand aparea ea in peisaj. Au fost multe momente la care am plans :( Cel mai mult am plans cand a murit primul fiu al lui Dong Yi daca va mai aduce-ti aminte. E un serial frumos, dar acum numai am timp de ele, din pacate. :((
Sus In jos
http://fansasusaku.worldnaruto.com/
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Legendele palatului: Concubina regelui, Dong Yi   Legendele palatului: Concubina regelui, Dong Yi Icon_minitime

Sus In jos

Legendele palatului: Concubina regelui, Dong Yi
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» LEGENDELE PALATULUI PRINTUL JUMONG

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
☼ Lσνє αηιмє 4єνєя ☼ :: Θ Discut libere Θ :: Θ Tv Θ :: Seriale-
Mergi direct la: