| LEGENDELE PALATULUI PRINTUL JUMONG | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
ZuZa_Roxa Membru Activ
Sex : Zodiac : Mesaje : 1241 Puncte : 1459 Reputatie : 69 Varsta : 28
| Subiect: LEGENDELE PALATULUI PRINTUL JUMONG Vin Aug 26, 2011 4:47 am | |
| Hae Mosu este un legendar care isi uneste fortele cu Geumwa, prinţul moştenitor al Buyeo, în scopul de a dobor Imperiul Han din China , care ii asuprea pe oameni . Astfel pentru a contracara salbaticia Imperiului Han , Hae Mosu creaza armata Damul . Dar acesta este ranit după o încăierare împotriva soldaţilor Han, astfel intalnind-o pe printesa din seminţia Haebaek (Lady Yuhwa) , care il ingrijeste si se indragosteste de acesta , sentimentul fiind reciproc . Dar acesta isi reia incaierarile cu Han reusind sa elibereze multi oameni , insa serialul ia o intorsatura dramatica pentru Hae Mosu si Damul , care sunt prinsi intr-o ambuscada , ulterior soldatul legendar este torturat si orbit . Geumwa il elibereaza pe acesta care, deşi orb, este capabil să călăresc un cal.
Datorită însă orbirea lui, el şi Geumwa sa separat în timp ce fugeau de forţele Han în urmărirea ; Geumwa crede că în cele din urmă eşuează în sarcina sa de a salva pe Hae Mosu, care Geumwa vede, ca acesta este prins la un castel si împuşcat cu săgeţi . Printesa Haebaek poarta copilul lui Hae lui Mosu , astfel ea se duce la prinţul moştenitor al Buyeo , unde devine o concubina Royal , iar fiul ei pe nume Jumong un prinţ de Buyeo . Serialul sare apoi douăzeci ani în viitor, în cazul în care majoritatea Povestea are loc. Jumong creste umbrit de copii lui Geumwa ,Daeso şi Youngpo , astfel el devine slab şi laş, cu un talent la afemeiat .Yuhwa decide că ea a avut destule, şi aranjează pentru Jumong pentru a începe pregătirea în sabia şi artele marţiale. Aflati mai multe urmarind serialul. Dar oricum Jumong construieste o noua natiune si devine un rege intelept. | |
|
| |
Yumi Membru Forum
Sex : Zodiac : Mesaje : 184 Puncte : 217 Reputatie : 6 Varsta : 26
| |
| |
ZuZa_Roxa Membru Activ
| Subiect: Re: LEGENDELE PALATULUI PRINTUL JUMONG Joi Sept 01, 2011 4:16 am | |
| Si eu ma bucur draga mea , mi sa parut un serial coreean foarte reusit | |
|
| |
Renesmee Membru Activ
Sex : Zodiac : Mesaje : 831 Puncte : 883 Reputatie : 36 Varsta : 27
| Subiect: Re: LEGENDELE PALATULUI PRINTUL JUMONG Dum Sept 04, 2011 7:40 am | |
| Hmm , am auzit de acest serial , insa din pacate n`am apucat sa vad nici macar un episod . :( S`a terminat ? Pacat .. Stiu ca ma tot batea la cap un prieten de`al meu pe mess , cum ca e frumos serialul si ca merita vizionat .. si ca nu mai stiu ce actrita imi seamana la comportament sau infatisare .. nu mai tin minte . :))
In fine , chiar am vrut sa`l vad , dar deh ... | |
|
| |
ZuZa_Roxa Membru Activ
| Subiect: Re: LEGENDELE PALATULUI PRINTUL JUMONG Lun Sept 05, 2011 12:18 am | |
| Nui nimic Rene ,poate ai alta data sansa de al viziona :lol!: | |
|
| |
Renesmee Membru Activ
| Subiect: Re: LEGENDELE PALATULUI PRINTUL JUMONG Mar Sept 06, 2011 6:38 am | |
| Dap . Daca nu , atunci , cine stie , poate apare altceva interesant pe Tv R . :lol!: | |
|
| |
ZuZa_Roxa Membru Activ
| Subiect: Re: LEGENDELE PALATULUI PRINTUL JUMONG Mier Sept 07, 2011 5:44 am | |
| Urmaresc serialele coreene de pe Tvr1 si imediat dupa ce se termina unul incepe altul nou te asigur | |
|
| |
Renesmee Membru Activ
| Subiect: Re: LEGENDELE PALATULUI PRINTUL JUMONG Joi Sept 08, 2011 11:13 am | |
| Okay , atunci astept ! :*
| |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: LEGENDELE PALATULUI PRINTUL JUMONG Vin Dec 30, 2011 5:57 am | |
| nu am vazut Jumong Sora mea de la Pitesti a vazut Jumong ar fi bine difuzat din nou |
|
| |
ZuZa_Roxa Membru Activ
| Subiect: Re: LEGENDELE PALATULUI PRINTUL JUMONG Joi Ian 05, 2012 7:39 am | |
| Pai pana acum nu sa mai difuzat tot apar unele noi Dar asta e ,sper insa sal difuzeze din nou :lol!: | |
|
| |
Diavola Membru V.I.P
Element : Sex : Zodiac : Mesaje : 564 Puncte : 578 Reputatie : 10 Varsta : 25
| Subiect: Re: LEGENDELE PALATULUI PRINTUL JUMONG Mier Mai 16, 2012 5:57 am | |
| Inca un serial pe care l-am urmarit cu drag :))) N-ai altceva sa faci pe timp de vara.. e plictisitor asa ca te uiti la ele, dar n-ai sa regreti. In serialul asta as schimba mule.. as fii vrut ca Soseono sa se casatoreasca cu Jumong si sa ramana cu el...chiar daca au fost casatoriti nu au fost pe deplin fericiti.. (cei care au urmarit stiu la ce ma refer). Sa numai apara regina Won-hu.. intr-un fel mi-a fost mila si de ea pentru ca a fost obligata sa se casatoareasca cu Geumwa si sa stea in umbra Yuhwei timp de 20 de ani, parca. Ei bine e un serial frumos, cine il vizioneaza nu pierde nimic, | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: LEGENDELE PALATULUI PRINTUL JUMONG | |
| |
|
| |
| LEGENDELE PALATULUI PRINTUL JUMONG | |
|